30 yasindaki ergen = ben

leylakafasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
239
231
53
Gencecik masum saf bir genc kiz olsam kendimi anlayisla karsilayacagim da evli barkli kafasi rahat bir insanken bu olaylardan niye boyle etkilendim anlamadim. sizce normal mi ve degilse normale donmek icin ne yapabilirim?

1) acik ofiste calisiyorum, 30 kisi filaniz ve erkek agirlikta bir ofis. dun erkek bir arkadasa bir sey sordum, youtube’dan gostereyim bak kolay o dedi, kendi bilgisayarindan youtube’a girdi. hep sacma sapan acik sacik klip önerileri. size ozel onerildi, daha once izlediginiz videolara yönelik onerildi filan diyor. arkadas da bekar yani naparsa yapsin da ben bir tiksindim, tokalastigim anlardan filan sogudum

2) kucuk bir rezidansta yasiyoruz, 2 gundur hem sagdaki hem soldaki komsularin partnerleri geldi. gunun alakasiz saatlerinde malum seslerini duyuyoruz. daha once yalnizken duyup muzik filan acmis yoksaymistim ama bu sefer esim de evdeyken oldu. ikimiz de orali olmadik yok gibi davrandik ama bana bir tiksinme geldi yine. evden de sogudum afedersiniz o durumdan da sogudum, esime de pas vermiyorum 2 gundur o yuzden.

nolcak benim bu ergen halim, nasil gecer?

Seslerin evinize kadar gelmesi kötü, bir de utanmıyorlar mi ya o kadar sesli yapmaya,
Bunun için eşinizle aranızı açmayın derim,
Ofisteki olayı da hem bekar hem erkek normal ama işyerinde de nasıl rahat izlerler öyle şeyleri hayret

Olaylardan rahatsız olmanızı anlarım da eşinizden bu sebeple nasıl soğudunuz onu anlamadım.

is arkasasim ofiste bir sey izlemiyordu. oyle bir ortam yok zaten, acik ofis. evinde filan izlese bile hesabina o oneriler cikiyor ya surekli o bakimdan gordum.

esimden sogumadim da yani sonucta evinize o sesler gelirken ister istemez utaniyorsunuz ve yuzyuze baktiginiz insanlar sonucta. yalnizken degil de esimle beraberken olmasi etkiledi sanirim. insan kendi iliskisini cok romantik bir yere konumlandiriyor boyle milletin sesini duyunca bir tiksinme geldi ister istemez. soyle soyleyeyim acik sahneler cikinca cok sorun olmaz ama aileniz yanindayken cok utanirsiniz ya oyle bir durum.

Hic normal degil tiksinmeniz , cinsellik neden tiksindirici olsun ki?
Ayrica esinizle iliskiniz de normal degil , yani boyle bir ses gelse komsudan guler dalga gecer , yuh falan denir ne biliyim , duymamazliga verilip konusulmamasi cok tuhaf bana gore ve saglikli bir iliskide normal degil esinizin de sizin de davranisiniz

İş arkadasın konusunda ne alaka Sanane bekar adam ne izlerse izler
Zaten yabancı müzik videolarında hep çıplak kadınlar var
Komşu sesine gelince rahatsız edici evet ses yalıtımı çok kötü ya binaların özellikle gece sessiz olunca duyuluyor
Ben hiç duymamıştım şimdiye kadar üst komşumdan geldi ilk defa önce anlayamadım ama sonra adamın inlemeleri höykürmeleri ay bide ayı gibi bir tip tiksindim resmen

eşinizle sus pus kalmanızı garip buldum. bize denk gelse gülüp geçiyoruz, bazen bel altı espri falan yapıyoruz da acaba biz mi ergeniz bilemedim
iş arkadaşımın özel hayatında izlediği videolara onun yanında şahit olmak beni de gererdi.
ama komşu sesleri rahatsız verse bile evliliğinize yansıması değişik.

ya esimle normalde cinsellik hususunda iyiyizdir. yani bunu performans olarak soylemiyorum tabii ki. tabu yoktur, rahatizdir. konusuruz da. ama edep cizgimizin disinda kaliyor baskalarinin sesleri ya. film izlerken filan da oyle sahneleri geceriz zaten. beraber izleyenlere sasiriyorum ben. bir de o kadar dandik bir ev ki yani ses oyle belli belirsiz gelmiyor direkt her seye hakimsiniz, konusmalar da geliyor zaten normalde dusunun.

Siz kendi işinize bakin .Neden o olaylarla bagdastirdiniz ki ?

Ergenler sizden meraklı sizin ki çok baika bi durum destek alın ,başkası sevişiyor diye eşine durmak nesi

Sizin durumunuzun ergenlikle alakası yok, biz size yardımcı olamayız sizin psikolojik yardım almanız lazım. Cinselliği tiksindirici, iğrenç, ayıp bir şey olarak görüyorsunuz bu normal değil kendiniz de cinsellik yaşıyorken böyle görmeniz daha da normal değil. Cinsellik de ölmek, grip olmak vb gibi normal hayatın akışında olan bir durum öncelikle bunu kabullenmeniz lazım. Libidonız düşük olabilir belki ama insanlar cinsellik yaşadı diye onlardan tiksinmeniz bastırılmış duygularınız olduğunu gösteriyor. Filmdeki sevişme sahnelerini bile edep çizgisi dışı görmeniz garip cinsellik=edepsizlik demek değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…