- 11 Ocak 2018
- 239
- 231
- 53
- Konu Sahibi leylakafasi
-
Olaylardan rahatsız olmanızı anlarım da eşinizden bu sebeple nasıl soğudunuz onu anlamadım.Gencecik masum saf bir genc kiz olsam kendimi anlayisla karsilayacagim da evli barkli kafasi rahat bir insanken bu olaylardan niye boyle etkilendim anlamadim. sizce normal mi ve degilse normale donmek icin ne yapabilirim?
1) acik ofiste calisiyorum, 30 kisi filaniz ve erkek agirlikta bir ofis. dun erkek bir arkadasa bir sey sordum, youtube’dan gostereyim bak kolay o dedi, kendi bilgisayarindan youtube’a girdi. hep sacma sapan acik sacik klip önerileri. size ozel onerildi, daha once izlediginiz videolara yönelik onerildi filan diyor. arkadas da bekar yani naparsa yapsin da ben bir tiksindim, tokalastigim anlardan filan sogudum
2) kucuk bir rezidansta yasiyoruz, 2 gundur hem sagdaki hem soldaki komsularin partnerleri geldi. gunun alakasiz saatlerinde malum seslerini duyuyoruz. daha once yalnizken duyup muzik filan acmis yoksaymistim ama bu sefer esim de evdeyken oldu. ikimiz de orali olmadik yok gibi davrandik ama bana bir tiksinme geldi yine. evden de sogudum afedersiniz o durumdan da sogudum, esime de pas vermiyorum 2 gundur o yuzden.
nolcak benim bu ergen halim, nasil gecer?
herkes deliler gibi sevişiyorsa bu gerginlik nedenÜlkece ne çektik bu komşuların malum seslerinden be.
Kocamın başkalarını görüp etkilenmesinden korkuyorum demiyorsunuz da :)beraber izleyenlere sasiriyorum ben.
Saat kaç gibi yapalım?gunun alakasiz saatlerinde malum seslerini duyuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?