• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasindaki ergen = ben

Saat kaç gibi yapalım?

Tahminimce yolunda gitmeyen bir cinsel hayatınız var ondan bu hırçınlık.
Bende partner demesine takıldım. Konuda neyi tutsanız elinizde kalıyor. Bence normal bir kavram olabilecekken konu sahibi sanki ötekileştirmek için kullanmış gibi partner kelimesini. Sevgili, erkek/kız arkadaş vs. demektense.

Bende partner demesine takıldım. Konuda neyi tutsanız elinizde kalıyor. Bence normal bir kavram olabilecekken konu sahibi sanki ötekileştirmek için kullanmış gibi partner kelimesini. Sevgili, erkek/kız arkadaş vs. demektense.

bence ‘partner’ doğru kelime.
her sevişen sevgili yada kız/erkek arkadaş olmuyor.

film izlerken filan da oyle sahneleri geceriz zaten. beraber izleyenlere sasiriyorum ben.

Sahneyi siz çekmediyseniz neyinden utanıyorsunuz ya? Film sadece. Sevişirken de gözlerinizi kapatıyor musunuz? Cinselliğe bakış açınız sorunlu. Muhtemelen cinsel hayatınız da sorunlu olduğundan kafanız sürekli bu konuya gidiyor.

Kafanızda cinsellikle ilgili belli bir kalıp var sanırım. Bu kalıbın dışındaki şeylerden rahatsız oluyorsunuz.
"Günün alakasız saatleri" demişsiniz mesela. Bu işin belli bir saati yok ki. Sabah 4'te de olur, akşam 6'da da, öğlen 12'de de.
Film izlerken sevişme sahnelerini de geçiyormuşsunuz. Yanınızdaki kişi eşiniz, utanmanız, bunu edeple bağdaştırmanız garip geldi bana.

Cinsellik sizin için gece belli saatler arasında, ışıklar kapalı, üst örtülü vs şekilde yaşanan bir şey sanırım.
Eşinizden uzak duracak noktaya gelmişsiniz.
O kalıpları kendi kendinize aşamıyorsanız profesyonel yardım alın.

Ben herkezden farkli olarak belki de boyle seylerin ozel olmasini sakli kalmasini dogru gordugunuzden bilgisayar ve sesler rahatsiz etmistir.
Kimi insanlar ozel birseyler oldugunda bilgisayar veya cep ayarlar ve oyle akraba veya arkadasina gosterir boyle yapanlar da var.
Ya da siz duygusuzluga karsisiniz kimi insanlar icin bu gereklidir ve sagliksiz degildir.
Ben kendi adima konusmayayim inancima gore farkli dusunuyorum ve yargilanirim zaten herkesin fikri inanci kendinedir

Nasil insanlarin dinine karisamiyorsak ve ayni inancta bile farkli kollara ayriliyorsa ve kucuk detaylar bile dini farkli kiliyorsa Etik degerler ve ahlak da boyledir.
Kisiden kisiye degisir.

Son düzenleme:
selamlar tekrardan
oncelikle sakin olun hayatim gayet yolunda :) buraya elestirilmek ve kendimize baskalarinin gozunden bakabilmek icin yaziyoruz. yorum yazarken bunu goz onunde bulunduralim lutfen ve karsi tarafa soyledigimiz seyi tartip da soyleyelim...

oncelikle cok basit bir seyle baslayayim, partner kelimesi koca/kari/kiz/erkek arkadas ifadelerinin yerini alali cok oldu. es demek gibi dusunun. ingilizcede de cok kullaniliyor. ayrica komsulardan biri yalnız yasayan bir erkek biri de bir kadin. ve PARTNERLERİ icin kiz ve erkek arkadslari yazsam daha karisik olacak. ya buna takilinmasi komik cidden, bir suru yazi atabilirim size partner seklinde kullanilan. cinsiyetci ifadelerden arinmaya basladikca dilimiz daha cok yayginlasacak kullanimi da.

burda cinsel hayatimin ne kadar yolunda oldugunu yazmayacagim tabii ki. ama size ne, kendi isinize bakin ve de saati kac olacak ki diyenlere sunu soyleyeyim; elbette saati olmaz da evde iftari beklerken girc girc yatak sesi duymak inanin o an hic istemediginiz bir sey. keske banane olabilse. ben buraya komsularimin evine giren cikan insanlarla ilgili konu atmiyorum. direkt kendi evimin icinde duydugum seslerden bahsediyorum.

edep konusuna gelirsek; kendi cinselligimle konunun alakasi ne Allah askina? tabii ki elalaemin cinsel hayati benim kendi edep cizgimin disinda kalıyor. tvdekiler de o sekilde. cinsellik elbette ayip degil, tiksinc degil konusulsun, tabu olmasin. ama uluorta ve baskalarinin dahil olabilecegi sekilde yasanmasin. ben niye elalemin sesini duyayim
yaa. wc ye gitmek de ayip degil ama evde biri varsa kapiyi kapatip isimizi sessiz goruruz kimse duymasin diye sonucta di mi? halbuki herkes gunde
kac kere tuvalete gidiyor ve hepimiz biliyoruz. 😄

ve de son olarak esimden sogumadim. sadece olayi canim istemedi. bugun takvime bakinca bunun hormonlarla alakali olduğunu da dusundum. adet olmadan once hep boyle olurum zaten

biz gayet modern çagdaş düşünedursakta erkek milleti hic masum degil kizlar.

selamlar tekrardan
oncelikle sakin olun hayatim gayet yolunda :) buraya elestirilmek ve kendimize baskalarinin gozunden bakabilmek icin yaziyoruz. yorum yazarken bunu goz onunde bulunduralim lutfen ve karsi tarafa soyledigimiz seyi tartip da soyleyelim...

oncelikle cok basit bir seyle baslayayim, partner kelimesi koca/kari/kiz/erkek arkadas ifadelerinin yerini alali cok oldu. es demek gibi dusunun. ingilizcede de cok kullaniliyor. ayrica komsulardan biri yalnız yasayan bir erkek biri de bir kadin. ve PARTNERLERİ icin kiz ve erkek arkadslari yazsam daha karisik olacak. ya buna takilinmasi komik cidden, bir suru yazi atabilirim size partner seklinde kullanilan. cinsiyetci ifadelerden arinmaya basladikca dilimiz daha cok yayginlasacak kullanimi da.

burda cinsel hayatimin ne kadar yolunda oldugunu yazmayacagim tabii ki. ama size ne, kendi isinize bakin ve de saati kac olacak ki diyenlere sunu soyleyeyim; elbette saati olmaz da evde iftari beklerken girc girc yatak sesi duymak inanin o an hic istemediginiz bir sey. keske banane olabilse. ben buraya komsularimin evine giren cikan insanlarla ilgili konu atmiyorum. direkt kendi evimin icinde duydugum seslerden bahsediyorum.

edep konusuna gelirsek; kendi cinselligimle konunun alakasi ne Allah askina? tabii ki elalaemin cinsel hayati benim kendi edep cizgimin disinda kalıyor. tvdekiler de o sekilde. cinsellik elbette ayip degil, tiksinc degil konusulsun, tabu olmasin. ama uluorta ve baskalarinin dahil olabilecegi sekilde yasanmasin. ben niye elalemin sesini duyayim
yaa. wc ye gitmek de ayip degil ama evde biri varsa kapiyi kapatip isimizi sessiz goruruz kimse duymasin diye sonucta di mi? halbuki herkes gunde

Biraz daha çevir şu tarafı biraz yandı

selamlar tekrardan

Eee? Niye konu açtınız o zaman?
Gelip komşularınızı mı uyaralım, iş arkadaşınızın arama geçmişini mi silelim ne yapalım?

"sizce normal mi ve degilse normale donmek icin ne yapabilirim?"

Şu cümleyi siz yazdınız, sordunuz, söyledik. Sanki sizi yoldan çevirip fikir beyan etmişiz gibi basın açıklaması yapmışsınız bir de :işsiz:

Harbi niye konu açtın madem ahahahha

Şimdiki olası çemkirme malzemen:
Konu açarken size mi sorucam!!1bir

sayko degilim, konuyu acarken bunu biliyordum en azindan. disimdaki bu olayalrdan daha az etkilenmem icin makul yorumlar yapilir sandigim ve anlasilmayi umdugum icin konu actim. ama yorumlara gore travmatik cinsel hayati olan bir zavalliyim. olmadigimi anlatmak icin basin aciklamasi yaptim. gelip 2 satir tersleme cumlesi yazsak suc uzun aciklama yapsak suc!

Ya seslerden neden rahatsiz oluyorsunuz. Oyle sevisilmez boyle sevisilir diye sizde sevisin ,bağırışın,ciglik atın felan :D valla bana denk gelse,sevisip ses cikarticaklarina utandirirdim.hahab

Back
X