selamlar tekrardan
oncelikle sakin olun hayatim gayet yolunda :) buraya elestirilmek ve kendimize baskalarinin gozunden bakabilmek icin yaziyoruz. yorum yazarken bunu goz onunde bulunduralim lutfen ve karsi tarafa soyledigimiz seyi tartip da soyleyelim...
oncelikle cok basit bir seyle baslayayim, partner kelimesi koca/kari/kiz/erkek arkadas ifadelerinin yerini alali cok oldu. es demek gibi dusunun. ingilizcede de cok kullaniliyor. ayrica komsulardan biri yalnız yasayan bir erkek biri de bir kadin. ve PARTNERLERİ icin kiz ve erkek arkadslari yazsam daha karisik olacak. ya buna takilinmasi komik cidden, bir suru yazi atabilirim size partner seklinde kullanilan. cinsiyetci ifadelerden arinmaya basladikca dilimiz daha cok yayginlasacak kullanimi da.
burda cinsel hayatimin ne kadar yolunda oldugunu yazmayacagim tabii ki. ama size ne, kendi isinize bakin ve de saati kac olacak ki diyenlere sunu soyleyeyim; elbette saati olmaz da evde iftari beklerken girc girc yatak sesi duymak inanin o an hic istemediginiz bir sey. keske banane olabilse. ben buraya komsularimin evine giren cikan insanlarla ilgili konu atmiyorum. direkt kendi evimin icinde duydugum seslerden bahsediyorum.
edep konusuna gelirsek; kendi cinselligimle konunun alakasi ne Allah askina? tabii ki elalaemin cinsel hayati benim kendi edep cizgimin disinda kalıyor. tvdekiler de o sekilde. cinsellik elbette ayip degil, tiksinc degil konusulsun, tabu olmasin. ama uluorta ve baskalarinin dahil olabilecegi sekilde yasanmasin. ben niye elalemin sesini duyayim
yaa. wc ye gitmek de ayip degil ama evde biri varsa kapiyi kapatip isimizi sessiz goruruz kimse duymasin diye sonucta di mi? halbuki herkes gunde
kac kere tuvalete gidiyor ve hepimiz biliyoruz.