Kader arkadaşım... Bnde 30 Lu yaşlarda aynı durumdayım.. Anlamadığım şey, ilk görüşte çok beğeniyorlar sonra birden soğuyorlsr hiç çıkar yol bulamıyorum...
belkıde zamanı gelmemıstır canım. allah buyuk bende de aynısı oluyor bol dua edelım
Evlenenler pişman bekarlar ne zaman evlenirim ki diyo...
Ben evlilikte aradığını bulamayanlardanım o yüzden çok matah bi şey değil kafaya takmayın diyicem
35 yaşıma giriyorum bekarım hiç evlenmedim memurum maaşım var kız kardeşimle yaşıyorum yanımda ünv okuyor ona da bakıyorum o kendi halinde arkadaşlarıyla hep, ben çok yalnızım yalnızlıktan yanlış insanlara bağlandım sonra dedim en iyisi yalnızlık arkadaşlar edindim gezdik ettik sonra o arkadaşlarım sevgili bulup yalnız bıraktılar, ben de karşıma çıkan ilgi gösteren kişiyle görüştüm benden 9 yaş küçük çıktı dedim biraz takılırım nasıl olsa ayrılırız, ama öyle olmadı 6 aydır birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz çok bağlandık çok iyi anlaşıyoruz ikimizde gurbetteyiz birbirimizin ailesi gibi olduk, ufak tefek çapkınlıkları vardı sosyal medyadan kızları ekleme yazma gibi, bana da yazanlar oluyordu ama benim içimden başkası gelmiyordu, çok sorun yaşadık, her tartışmada bitirmek istedim, çünkü evlenmek istemiyor ne benimle ne başkasıyla evlenmicem 5-6 yıl diyor, seneye doğu görevine gidecek zaten bitmiş olacak, ama bırakmıyor barışmak için her şeyi yapıyor, ben evlenmek istiyorum artık seninle sonumuz yok bırak beni hayatıma bakayım diyorum üzülüyor hayatına engel olmak istemiyorum karşına evleneceğin biri çıkarsa o zaman bırak diyor, çok üzülüyorum çoğu erkekten daha sadık bana efendi güvenilir birisi ama sonumuz yok karşıma çıkan yok evde kedimle yaşıyorum, ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum evlenmek çare midir onu da bilmiyorum anne olmak istiyorum iş işten geçmeden
Böyle şeyler mucize geliyor ama ben erken isterdim ya en güzel zamanlarimda gençken istiyorum benSıkma Canını benim bir akrabam 41 yaşında evlendi ( ilk evliligi ) 1 yıl evli kaldı boşandı 8 ay sonra başka biriyle evlendi şimdi mutluluktan uçuyorrr..Aşkıda ikinci evliliginde buldu ve 40 dan sonra bir dahamı gelicen dünyaya üzme bence kendini 30 yaş büyük bir yaş degil günümüzde hemde :)
Amin insallah bizimde olsun artikkısmetın ve nasıbın onune gecılmez. nasipse gelir çinden yemenden ;nasip değilse ne gelir elden. o nedenle hayırlı ınsan ıcın dua et. evlenıp de mutsuz olmaktansa yalnızlıgı tercıh ederım. bende 31 yasındayım , bekarım ve yalnızım. allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın. psıkolojımın bozulmasındansa huzurlu olayım ıstıyorum
İstiyorum tabikiBence artık 30 tam ideal evlenme yaşı.günümüz koşullarında zaten 30dan önce insan hayatını tam olarak yoluna koyamıyor.35’e kadar yolu var ondan sonrada evlenmezsem hiç evlenmem.40’a kadar olursa bir veya iki çocuk yaparım bitti gitti.canını sıkacak birşey yok yani kısmetse 30dan sonrada olur.çocuk istemiyorsan zaten yaşın bir önemi yok.çocuk istediğini farz ederek yazdım
Yaş zaten getikce hic olmayacak insanlarla oluyoruz nolurdu hersey zamaninda yaşansa ya ne güzel olurdu35 yaşıma giriyorum bekarım hiç evlenmedim memurum maaşım var kız kardeşimle yaşıyorum yanımda ünv okuyor ona da bakıyorum o kendi halinde arkadaşlarıyla hep, ben çok yalnızım yalnızlıktan yanlış insanlara bağlandım sonra dedim en iyisi yalnızlık arkadaşlar edindim gezdik ettik sonra o arkadaşlarım sevgili bulup yalnız bıraktılar, ben de karşıma çıkan ilgi gösteren kişiyle görüştüm benden 9 yaş küçük çıktı dedim biraz takılırım nasıl olsa ayrılırız, ama öyle olmadı 6 aydır birlikteyiz birbirimizi çok seviyoruz çok bağlandık çok iyi anlaşıyoruz ikimizde gurbetteyiz birbirimizin ailesi gibi olduk, ufak tefek çapkınlıkları vardı sosyal medyadan kızları ekleme yazma gibi, bana da yazanlar oluyordu ama benim içimden başkası gelmiyordu, çok sorun yaşadık, her tartışmada bitirmek istedim, çünkü evlenmek istemiyor ne benimle ne başkasıyla evlenmicem 5-6 yıl diyor, seneye doğu görevine gidecek zaten bitmiş olacak, ama bırakmıyor barışmak için her şeyi yapıyor, ben evlenmek istiyorum artık seninle sonumuz yok bırak beni hayatıma bakayım diyorum üzülüyor hayatına engel olmak istemiyorum karşına evleneceğin biri çıkarsa o zaman bırak diyor, çok üzülüyorum çoğu erkekten daha sadık bana efendi güvenilir birisi ama sonumuz yok karşıma çıkan yok evde kedimle yaşıyorum, ağlıyorum kendimi kötü hissediyorum evlenmek çare midir onu da bilmiyorum anne olmak istiyorum iş işten geçmeden
Bunun sebebini çok merak ediyorum vallaKader arkadaşım... Bnde 30 Lu yaşlarda aynı durumdayım.. Anlamadığım şey, ilk görüşte çok beğeniyorlar sonra birden soğuyorlsr hiç çıkar yol bulamıyorum...
çocuk istiyorsan daha zamanın var bunları kafana takma.3 tane teyzem var 3üde otuzdan sonra evlendiler.çocuklarıda var.hatta biri boşandı zaten çocuk için evlenmişti.bu işler kısmet.İstiyorum tabiki
nedeni acele etmeniz olabilir mi?daha flört aşamasında çok istekli falan görününce adamlar kaçıyor olabilir.bir arkadaşım çok güzel ama aşırı evlenmek istiyor artık neden bilmiyorum erkekler önce geliyorlar fakat sonra hemen gidiyorlar başkalarıyla evleniyorlar.bende çözemedim bunu.Bunun sebebini çok merak ediyorum valla
Belkide ya işte nasil durayim bundan sonra bilemedimki yüz de vermesen hepten kaçiyor adamlar :))))nedeni acele etmeniz olabilir mi?daha flört aşamasında çok istekli falan görününce adamlar kaçıyor olabilir.bir arkadaşım çok güzel ama aşırı evlenmek istiyor artık neden bilmiyorum erkekler önce geliyorlar fakat sonra hemen gidiyorlar başkalarıyla evleniyorlar.bende çözemedim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?