30 yaştan sonrası?

Ne güzel mutluluğunuz daim olsun insallah darisi bana ve tüm isteyen bekarlara

Biz mutluluğu bekarlıkta sanıyoruz.. siz evlilikte .. çünkü insan elinde olmayana aşıktır. Nasip kısmet.. nasip istenen değil, verilen. Nasipse gelirmiş Çinden Yemenden
Haklisiniz kesinlikle öyle de işte insaniz ister istemez biseyler olsun istiyosun ama nasip olmadimida olmuyor

Canim aksine hic secenegin kalmiyor tek tük iste olanlarda malum belki de ben karamsar ruh halimden bakiş acimdan güzellikleri göremiyorum

En güzel yaşlarının başlangıcındasın .Bu söylediğimi yaz bir kenara . 20 gün önce 35 yaşıma girdim .İnan bana ne zamana geri dönmek istersin deseler 20-30 arası demem. 30-35 arasını bir kez daha yaşayayım derim! Kendini değersiz hissetmene gerek yok :)

Canim aksine hic secenegin kalmiyor tek tük iste olanlarda malum belki de ben karamsar ruh halimden bakiş acimdan güzellikleri göremiyorum
Kesinlikle karamsar bakıyorsun. Hayata güzel bak derim hergün yeniden doğmuş gibi yaşayıp hayat yaşamaya değer güzelliklere dolu sevdiklerimiz sevenlerimiz ve dahasi

20lerinden sonra hayat hızla akıp gidiyor maalesef şu yaştan sonra ne yapacağım, ne olacak demek yerine her anın tadını çıkarmak gerek. Yaş dediğin bir rakamdan ibaret aslında ruhlar hep çocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…