• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaştan sonrası?

Yaş nedir ki? Önemsiz rakamlardan ibaret... Nasibiniz illa bir yerlerde bekliyordur sizi, doğru zamanda çıkar karşınıza. Erken ve huzursuz bir evliliktense geç olsun temiz,huzurlu bir evlilik olsun

Kısmet bu yaşın ne önemi var 10 yıl önce bizim köyde bi abi 30unu geçmişti bi abla oda 30unu geçti evlemçnemediler kız ağlıyodu hep küçücük çocuklar evleniyo benim yaşıtlarımın çocukları okula gidiyo diye sonra patavatsız boş boğaz bi teuze kırk yılda doğru bi laf etti bu ablayla abi bitişik evde oduruyo komşular "biriniz karı arıyo biriniz koca varın birbirinize "dedi bi anda aşık oldular evlendiler çoluk çocuk hep eleleler aşkın kısmetin nerden ne zaman gelevçceği belli olmaz belki yanı başındadır görmüyondur

Kısmet bu yaşın ne önemi var 10 yıl önce bizim köyde bi abi 30unu geçmişti bi abla oda 30unu geçti evlemçnemediler kız ağlıyodu hep küçücük çocuklar evleniyo benim yaşıtlarımın çocukları okula gidiyo diye sonra patavatsız boş boğaz bi teuze kırk yılda doğru bi laf etti bu ablayla abi bitişik evde oduruyo komşular "biriniz karı arıyo biriniz koca varın birbirinize "dedi bi anda aşık oldular evlendiler çoluk çocuk hep eleleler aşkın kısmetin nerden ne zaman gelevçceği belli olmaz belki yanı başındadır görmüyondur
Ne güzel olmuş sonu maşallah diyelim

30 yaşı ne kadar büyüttüğünüzü evlendiğinizde anlayacaksınız.
Emin olun kadınlığınızın da hayatın da altın çağı. Tadını çıkarın.
Ve zamana bırakın.

30 yaş ve sonrası bu ara beni çok korkutuyor yaşim 30 evlenmeyi geçtim artik bi sevgilim olsun istedim adam gibi sevmek sevilmek ama yok karsima yalvararak kabul ettirmeye çalisanlar iki gün sonra türlü bahamelerle veya bahanesiz gittiler sorun bendemi diyorum cokmu ciddiye aliyorumki biseyleri yaşitimda cikmiyor zaten cikanlar da küçük geneli naapmam lazımki bilemedim niye sevilmiyorum kendimi acayip değrsiz hissediyorum böyle hisssettiģiniz oldumu bunlar gececekmi ki ya :KK43:
35 e kadar yolu var,iki gün önce 35 im bitti ve kendimi çok kötü hissettim, 40 ı düşünemiyorum

Bunun sebebini çok merak ediyorum valla

Canım ben şöyle bişi farkettim yanlış anlama ama, cimri yada eli sıkı çevremde kim varsa hepsi bekar( tabi onlara göre tutumlular!) bende kabul ediyorum evet cimrilik var bende, bence bu bizim kısmetimizi kapatıyor çevremde 6 tane var bu örnekten. Ne kadar güzel olursa olsun eli sıkıysa kısmetsiz oluyor.

Canım ben şöyle bişi farkettim yanlış anlama ama, cimri yada eli sıkı çevremde kim varsa hepsi bekar( tabi onlara göre tutumlular!) bende kabul ediyorum evet cimrilik var bende, bence bu bizim kısmetimizi kapatıyor çevremde 6 tane var bu örnekten. Ne kadar güzel olursa olsun eli sıkıysa kısmetsiz oluyor.
Bende elim cok acik ama

Canim cevremde ne eli aciklar var hatta fazla acik elleri bekarlar herkesin sebebi bence farklidir.

bekarlık sultanlık boşver. ama yok ben evlencem dersen de illa türk olmasına gerek yok. uluslararası takıl :) bi arkadaş dil öğrenme programında pc den diyaloglardan bi yabancıyla tanıştı :) evlendi gitti

Devur degisti artik 20li yaslarda degil 30lu yaslarda evleniyor insanlar. En dogrusu belkide. Bekarlik sultanliktir. Bu net.

Bende bir zamamlar senin gibi düsünüyordum,ama 31 yasimda esimle tanistim. Simdi 34 yasimdayim ve evli,iki cocuk annesiyim. Eskisine göre mutlu ve saglikliyim sükür. Hayat seni bazen hic beklemedigin anda bambaska yerlere götürür. Ben birsey anladiysam hayattan oda hep sükretmeyi bilmek lazim ve hayatini eline alman lazim her zaman. Korkular seni hicbir yere götürmez. Insallah gönlüne göre birisi ile tanisirson

Doğru diyorsun geç kalmışsın, benim bir çok arkadaşım otuzdan önce evlendi ve 30lardada boşandı. Çocuk çanta gibi o evden bu eve sürükleniyor, evlenip böyle de olabilirdi.

30 'dan sonra bence hayat yeni başlıyor hayatın tüm eksik yanlarını görüyorsun tüm kötülükleri iyilikleri görüyorsun ,artık yediğin kazıklarla tecrübeler ediniyorsun.Doğru insanla birlikte olma olasılığın artıyor gibi geliyor 30 yasdan sonra hayat başlıyor bence (ben: 26 ) 30 üstü olduğumu düşünüp teselli gibi gelmesin ben 30umu iple çekiyorum

Back
X