- 30 Mart 2009
- 2.147
- 6.459
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canmYaş nedir ki? Önemsiz rakamlardan ibaret... Nasibiniz illa bir yerlerde bekliyordur sizi, doğru zamanda çıkar karşınıza. Erken ve huzursuz bir evliliktense geç olsun temiz,huzurlu bir evlilik olsun
Ne güzel olmuş sonu maşallah diyelimKısmet bu yaşın ne önemi var 10 yıl önce bizim köyde bi abi 30unu geçmişti bi abla oda 30unu geçti evlemçnemediler kız ağlıyodu hep küçücük çocuklar evleniyo benim yaşıtlarımın çocukları okula gidiyo diye sonra patavatsız boş boğaz bi teuze kırk yılda doğru bi laf etti bu ablayla abi bitişik evde oduruyo komşular "biriniz karı arıyo biriniz koca varın birbirinize "dedi bi anda aşık oldular evlendiler çoluk çocuk hep eleleler aşkın kısmetin nerden ne zaman gelevçceği belli olmaz belki yanı başındadır görmüyondur
35 e kadar yolu var,iki gün önce 35 im bitti ve kendimi çok kötü hissettim, 40 ı düşünemiyorum30 yaş ve sonrası bu ara beni çok korkutuyor yaşim 30 evlenmeyi geçtim artik bi sevgilim olsun istedim adam gibi sevmek sevilmek ama yok karsima yalvararak kabul ettirmeye çalisanlar iki gün sonra türlü bahamelerle veya bahanesiz gittiler sorun bendemi diyorum cokmu ciddiye aliyorumki biseyleri yaşitimda cikmiyor zaten cikanlar da küçük geneli naapmam lazımki bilemedim niye sevilmiyorum kendimi acayip değrsiz hissediyorum böyle hisssettiģiniz oldumu bunlar gececekmi ki ya![]()
oyyy oy bayağı evde kalmışsın sen ben gencecik 32 de evlendim34 de evlendim
geçer

Bunun sebebini çok merak ediyorum valla
Benn ilk evliliğimi 25 de yaptım :/oyyy oy bayağı evde kalmışsın sen ben gencecik 32 de evlendim![]()
Insallah cok saolunKandil gunu Allah hayirlisiyla nasip etsin guzel bir yuvan olur insallah.
Rabbim kandil günü dua ediyorum sanada kapi acar insallah35 e kadar yolu var,iki gün önce 35 im bitti ve kendimi çok kötü hissettim, 40 ı düşünemiyorum
Bende elim cok acik amaCanım ben şöyle bişi farkettim yanlış anlama ama, cimri yada eli sıkı çevremde kim varsa hepsi bekar( tabi onlara göre tutumlular!) bende kabul ediyorum evet cimrilik var bende, bence bu bizim kısmetimizi kapatıyor çevremde 6 tane var bu örnekten. Ne kadar güzel olursa olsun eli sıkıysa kısmetsiz oluyor.
Canım ben şöyle bişi farkettim yanlış anlama ama, cimri yada eli sıkı çevremde kim varsa hepsi bekar( tabi onlara göre tutumlular!) bende kabul ediyorum evet cimrilik var bende, bence bu bizim kısmetimizi kapatıyor çevremde 6 tane var bu örnekten. Ne kadar güzel olursa olsun eli sıkıysa kısmetsiz oluyor.