30 Yıl Boyunca Her 26 Kasım da Fotoğraf Çektirmiş aile

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı

1979eh3.jpg

1981nx7.jpg

1982fs8.jpg

1983kn6.jpg

1985fv4.jpg

1986jl7.jpg

1988ap3.jpg

1989tn6.jpg

1990sb8.jpg

1991il9.jpg

Devami var...

adamcağız bayağı çökmüş ee anlamadan insan büyüyor.. düğünümde yarım kadar olan kız kardeşim şimdi geçti beni.

Ay yok istemem ben. Geçen senelerin benden neler götürdüğü karşıma alıp görmem istemem

öff ya adam 30 sene o sakallarla yaşamış ıyyyyyyyyyyyyy

adamın saç sakal hep aynıymış hiç saçı dökülmemiş.85-86 da en küçük çocuğu kız sandım:Roflol: neden 1 ocak falan değil de 26 kasım acaba?

birinin doğumgünüdür 26 kasım herlade... bi gün demişlerdir ne hediye istiyon diye o da her yıl bugün foto çektirelim demiştir naniknanik

büyük oğlan büyüdükçe babasının gençlik haline çok benzemiş. kadın da yaşlanınca güzelleşmiş bence

çok hoş ve ilginç...bunu başarabilmek büyük başarı. Ben de 73,74 ,75 ve 76 yılında boydan resimlerimi çektirmeye başlamıştım aynı tarihlerde...beceremedim malesef yarım kaldı..aileye madalya takmak lazım:Roflol::Roflol:

ßenCe cohq guSel yapmı$Lar boLeCe ınSanda oLan zamn deısımını daaha ıı goreßıLıorumm !! :( ya$LıLıq kötü:(

çok güzel fikir bencede.kadıncağızın başında dört erkek çöker tabi.çökmüş çökmüş sonra güzelleşmiş.adam harbidende nasıl yaşamış o sakallarla yaw:Roflol:

ßenCe cohq guSel yapmı$Lar boLeCe ınSanda oLan zamn deısımını daaha ıı goreßıLıorumm !! :( ya$LıLıq kötü:(

:bbo: CADIARZU :uhm:
----------------------------------------------------------------------

Zeppim resimler çok ilginç insanlar ne kadar değişiyor yıllar karşısında teşekkürler.

Back
X