Bencede aynen böyle. O da bir günah tohumu ve bence bu dünyaya gelmemesi gereken bir HATA'dan ibaret. Hiç acımıyorum ona ne olacağı da umrumda olmazdı açıkçası. Onun annesi başka bir yuva daha yıkar ona başka babalar bulur nasılsa bizim ülkemizde bu tip erkekler varken.. Böyle bir adam sözkonusuyken "erdem" kelimesini onun yanına hiç yakıştıramadım. Umarım o 3 yaşındaki evladından çıkar bütün yaptıkları...
Nebicim bir zihniyettir bu ya inanamiyorum.....3 yasindaki bir yavrucagin ne sucu gunahi varda siz oyle bedduali konusabiliyorsunuz aman Allahim.......
Bencede aynen böyle. O da bir günah tohumu ve bence bu dünyaya gelmemesi gereken bir HATA'dan ibaret. Hiç acımıyorum ona ne olacağı da umrumda olmazdı açıkçası. Onun annesi başka bir yuva daha yıkar ona başka babalar bulur nasılsa bizim ülkemizde bu tip erkekler varken.. Böyle bir adam sözkonusuyken "erdem" kelimesini onun yanına hiç yakıştıramadım. Umarım o 3 yaşındaki evladından çıkar bütün yaptıkları...
yazık günah değil mi o yavuya..
uçkur peşinde koşan adamın işlediği günahın bedelini 3 yaşındaki masum yavrumu ödesin..
yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere...
biri oyle dedi diye Allah bedelini o cocuga odetecek hali yok degil mi
allah akıl fikir versin oyle dusunenlere
yazık günah değil mi o yavuya..
uçkur peşinde koşan adamın işlediği günahın bedelini 3 yaşındaki masum yavrumu ödesin..
yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere...
Canim siz gondertseniz bile geri getirtir onlari. zor degil ki?
ya aci cektirirken annen de cekecek. en iyisi babani yalnizliga mahkum etmek. genc karisi ile boynuz yiye yiye yasasin. yemese de emin ol "derleeeerrrr derlerrrr yapmasan da derler" diye bir fikra var, aynen o ise doner. Rus kari millet laf atar. baban icine sindirsin. Milletin tovbe estagfirullah olmasa da o.. diye baktigi kadini, namusum diye alsin nikahlasin.
Aslinda kadinin bence bir sucu yoktur. yani bilmeyebilir babanin evli oldugunu.
Ayrica neden babanin borcunu kapatiyorsunuz ki. arabayi satin anneniz icin bankaya koyun. nafakasini da alir. ev acmasini bilmis. o zamn bi zahmet borclarini da kapasin. daha yasi genc. calissin nerde calisacaksa. surunsunler biraz. O zamn Rus kari yardim! eder babana evi gecindirmekte.
niye ısrarla son yazdığım açıklamayı okuyup doğrudüzgün anlamak yerine konuyu çarptırıp saçmalıyorsunuz??? kime kızdınız acaba da benden çıkarıyorsunuz? size yazıklar olsun hemde katbe kat yazıklar olsun.
Biz babamı takip edip kadına tuttuğu evi bulduk,inan bizim evimizden çok daha güzel bir evde çok daha lüks eşyalarla oturuyorlar.Şok olduk.Bizden çektiği kredileri nerelere yatırmış anladık.Çocuğuna akülü araba bile almış.Adana gibi yerde aylık 700tllik evde oturuyormuş.Ben demekki babam annemi ve bizi aldatsın diye ona destek vermiş,kredisini bile çekip eline saymışım...Babam hala ben herşeyi düzeltecem,hata yaptım,telafi edeceğim bu kadını göndereceğim diye şeyler söylüyor ama bilirsin hiç birşey eskisi gibi olamaz.Bunalıma girmemek için kendimi sıkıyorum,anlamsız işlerle kafamı meşgul etmeye çalışoıyorum ama ben de aynı annem gibi hırsla yanıyorum.Allah bize çektirdiklerinin bin katını ona çektirsin...
Ablacim allah yardimcin olsun...cok ama cok zor bir durum...:teselli:
Ben olsam ne yaparim ona göre yorum yapabilirim ancak...
Cok acik ve net söylüyorum 10 senelik evliyim, benimde 2 tane kizim var, belki bir gecelik bir kacamak yüzünden kalkip yuvami dagitmam belki diyorum ihaneti asla kabul etmem, lakin cocuklarim icin cidden pismansa tövbe ederse ve bende buna inanirsam belki tamam derim bir sans daha, amaaa beraber olucak, aylarca yillarca isin icinde duygular olucak, cocuk yapacak kadar sevecek, Aslaaaa Abla asla, 30 sene degil 50 senede olsa kabul edemem....
Insanlar hata yapabilir, seytana uyabilir fakat bu derece yüzüne gözüne bulastiran bir adamla 1 günümü degil 1 saatimi bile gecirmem mümkün degil...
Reziligi hic düsünme ablacim, rezil olacak biri varsa oda kendisidir, boyunca kizlari varken, dede olucak yasta iken neyi deyi belirsiz bir kadindan cocuk yapmis...reziligi o düsünsün...
Bence Kizlarinla kendine yeni bir hayat kur, o kendine yeni bir aile kurmus zaten...:çok üzgünüm:
Rabbim yardimci olsun ablacim...inanki cok üzüldüm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?