300 cc mentor damla kas altı 3 yıl bir bakınız

göğüsün tam şeklini alması en az 6 ay zaten. burada 1 yıl sonra hala değişenler bile var. masaj yaptıkça protez yerine oturdukça meme şekilleniyor.

Canim bende gorebilir miyim seni izlemeye aldim ama goremedim sende beni izler misin

Canım düzelecek merak etme, masaj ve yerçekimi ile inecek..

Vaaavv canim mükemmel goguslerin var ilk defa uzun zamanli silikonlu meme gördüm gercekten çok guzel oturmus yerine.maşallah diyeyim bence hic kucultme filanla ugrasma suanki neticen ve boyutun gayet guzel.buarada daha önce meme dokun var miydi?.high profil mi?masallah arkadasim tadini cikar bence

fairtale izlemeye alır mısın lütfen. 3 yıl sonunda nasıl görünüyor merak eddiyorum

ay ben de izlemeye aldım, yorumlardan merak ettim doktor arayışında olan biri olarak.

Canım izlemeye aldım seni ama fotoğraf görünmüyor profilinde.
Benim de ilk görüştüğüm doktor meme altı kesisi, damla, 250-300 cc arası kullanalım demişti. O yüzden fotoğraflarını çok merak ettim canım. En azından özel mesajla atabilme imkanın var mı?

resimleri kaldırdım arkadaşlar çok uzun süre kaldı yorumlarınız için teşekkürler.

arkadaşlar,, 164 boy 5 kg mım,, 3000 yeret-rli diye düşünüyordum ama biraz degişmeye başladı fikrim

boyut ve dr tavsiyesine ihtiyacım var ,, dr um kasüstü ameliayt ta ısrarcı spor yaptıgım için gögüs laslarım kuvvetli oldugu için kasüstü diyor

boyut ve dr tavsiyesine ihtiyacım var ,, dr um kasüstü ameliayt ta ısrarcı spor yaptıgım için gögüs laslarım kuvvetli oldugu için kasüstü diyor
Kaslar kuvvetli olunca, proteZi çok ezip, basık bir görüntü verebiliyor. Forumda bi arkadaş aynı sıkıntıyı yaşamıştı, 2. Kez ameliyat olup kasüstüne alınmıştı. Bi de kasın kesildiğinde eski mukavemeti kalmaz . Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…