300 cc mentor damla kas altı 3 yıl bir bakınız

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
3 yıl oldu meme altı kesisi 300 cc damla kas altı bana büyük geliyor gibi 250 ccolsa nasıl olur diye düşünüyorum, çok şükür kapsül ya da kompliskasyon yaşamadım resim yükledim izlemeye alıp bakabilirsiniz doktorum da burda üyeymiş :) OpDrGuncelOzturk http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/opdrguncelozturk.643453/ kendisine sevgilerimi gönderiyorum çok ilgilenmişti.

Son düzenleme:
1.60 boy 52 kg cok ayrıktı göğüslerim ve asimetrikti ayrık olduğu için geniş duruyor göğüslerim sütyen takmıyorum sıkılıyorum takınca daha büyük görünüyo biraz ağır geliyo

izlemen gerekiyor cnm
ahah canım izliyorum sanıyordum ben seni, baktım resmlerine hiçte öyle büyük değiller normaller bence, benimkinin de biri 300 biri 325, keşke daha büyük olsaydı diyorum. Seni ağırlık olarak çok rahatsız ediyorsa ona diyebiliceğim bişey yok açıkcası:/

1.60 boy 52 kg cok ayrıktı göğüslerim ve asimetrikti ayrık olduğu için geniş duruyor göğüslerim sütyen takmıyorum sıkılıyorum takınca daha büyük görünüyo biraz ağır geliyo

benim boyum 1.62 kilo 50 vallahi ben burdan okuduklarım kadarıyla bende oluşan fikir dr 400cc takarsa hayır demem vallahi :) :) Çünkü küçük geldi diye iki kere ameliyat olan arkadaşlar bile okudum buradan.. Beni de izlemeye alabilirmisin cnm boy ve kilomuz neredeyse aynı merak ettim büyük dediğin boyutu ...

kızlarr moral verdiniz valla çok sağolun iyi ki varsınız meme ameliyatında önemli olan vücudunuzla uyumlu olması demek ki bana öyle büyük gelmiş, dediğiniz gibi şirin görünüyosa çok sevindim sürekli aynaya bakmaktan acaba az daha ufak olsa nasıl olurdu diye düşünmekten yoruldum sizlere danışmak rahatlattı hepiniz vücudunuzla uyumlu sorunsuz göğüslere kavuşursunuz inşallah

Arkadaşlar ameliyattan ilk ciktığınızda meme başlarınız tam ortadamıydıs yoksa masajla mı protez oturdu.ben ameliyat olali 2 ay oldu masaj yapiyorum ve meme uclarım 1-1.5 cm kadar assagida tam ortalamadi. Bu durum duzelicek mi.yasayan var mi? Durum duzelicek oturucak diyo.yasayanlar varmi bu durumu lutfen icimi rahatlatin yaaa

eskiden göğüs uçların nasılsa sonradan şekli oturunca uçlarda kendi yerini buluyo

X