30lu haftalarda bebegimdeki gelişim geriliği

enns

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
215
66
298
Merhaba arkadaşlar,
şuan 32 haftalık gebeyim. Önceki gün kontrolüm vardı. Hevesli heyecanlı giderken; hastaneden buruk ayrıldım.
Herşeyi normal giden bebişimin gelişimi 3 hafta geriye gitmiş. 29 haftalık falan görünüyor. Doktorum acil perinatoloji görsün. Dün perinatalog gördü tam net birşey söylemedi pazartesi bir daha bakmam lazım dedi ilk etapda ön görüsü damarlardaki problemle ilgili olduğunu söyledi.
Şuan çok korkuyorum. Bu zamana bile çok zorluklar içinde geldik kolay bir hamilelik geçirmedim.
Bu şekilde olan, erken doğum yapan anneler biraz içimi ferahlatabilir mi?
29 hafta küçücükkkk ;(

Merhaba arkadaşlar,
şuan 32 haftalık gebeyim. Önceki gün kontrolüm vardı. Hevesli heyecanlı giderken; hastaneden buruk ayrıldım.
Herşeyi normal giden bebişimin gelişimi 3 hafta geriye gitmiş. 29 haftalık falan görünüyor. Doktorum acil perinatoloji görsün. Dün perinatalog gördü tam net birşey söylemedi pazartesi bir daha bakmam lazım dedi ilk etapda ön görüsü damarlardaki problemle ilgili olduğunu söyledi.
Şuan çok korkuyorum. Bu zamana bile çok zorluklar içinde geldik kolay bir hamilelik geçirmedim.
29 hafta küçücükkkk ;(
Ben 31.haftadayım henüz doğum yapmadım.Damar ya da plasentadır buna sebep inşallah normale döner her şey bebeğinizi sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız.

Ben 31.haftadayım henüz doğum yapmadım.Damar ya da plasentadır buna sebep inşallah normale döner her şey bebeğinizi sağlıkla vaktinde kucağınıza alırsınız.
Çok teşekkür ederim. Sizde inş. sağlıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız. Rabbim kolay dogumlar nasip etsin size

Merhaba arkadaşlar,
29 hafta küçücükkkk ;(
merhaba, gecen burda bi yerde okumuştum, benzer konuda anne adayını doktoru epey korkutmuştu. baska doktor ise hicbirsey yok, hersey normal demisti. baska bir doktora gorunun..

merhaba, gecen burda bi yerde okumuştum, benzer konuda anne adayını doktoru epey korkutmuştu. baska doktor ise hicbirsey yok, hersey normal demisti. baska bir doktora gorunun..
neredeyse 3 doktora göründüm. Gelişme geriliği için her biri daha da korkuttu.
Yine en iyisi kendi doktorum. Bizim süreç hep sıkıntılıydı, saolsun doktorum moral vermese bu zamana bile zor gelirdim.

Canım hiç korkma bu arkadasimda senin durumundaydı aynı. Sürekli yedim moralimi yüksek tuttum açığı kapattım diyordu. Plasentadandir . bence korkma kuymak kasar peyniri ye bol bol süt iç. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin.

Merhaba arkadaşlar,
29 hafta küçücükkkk ;(
İnşallah güzel sonuçlar alırsın inan yanılma payları çok oluyor ne ölçümlerle doğum yaptım ben

Back
X