30'lu yaşlar için kırışık önleyici krem yada ev yapımı tavsiyler

• Konu Sahibi Konu Sahibi SUHAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SUHAN

surgeon
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
33.185
39.289
798
Bayanlar 30 uma gireli dört beş ay oldu kırışıklığım yok ama kullandığınız memnun kaldığınız ürünler varmı kullanmaya başlıcam.30una ulaşanlar için tavsiyeler bekleniyor.yaşlanıyormuyum neeee:26::27::27:

herkesin cildine iyi gelen krem ayrı canım. sana uyan iyi bir nemlendirici ve göz çevresi kremi kullanmalısın. mesela amwayin nemlendiricilerinden herkes memnun. evde ise haftada 1 yulaf unu maskesi yaparsan biçok şeye iyi geliyo.
güneşten de cildini kışın bile korumalısın.

herkesin cildine iyi gelen krem ayrı canım. sana uyan iyi bir nemlendirici ve göz çevresi kremi kullanmalısın. mesela amwayin nemlendiricilerinden herkes memnun. evde ise haftada 1 yulaf unu maskesi yaparsan biçok şeye iyi geliyo.
güneşten de cildini kışın bile korumalısın.

elbette ayrı canım.sadece kullanılan kremelerde ortak payda bulmak istedim .herkes farklı üründen memnudur.ama çoğunluk ne kullanıyor eksileri artıları ne onu merak ediyoru. aslında aklımda bi kaç krem var uzamn arkadaşım lorael parisi öneriyor ama emin değilm.konuyu sadece kendim için açmadım benim gibi otuzunda olanlar için paylaşım açısından:26: neyse ben bikaç krem ismi yazayım bari içlerinden kullanan varsa yardımcı olur belki

loreal paris
nivea visage
la prairie
clinque
vichy
estee lauder
lancome
sisley supremya
dior capture

canım sen anwaymi kullanıyorsun.yulaf maskesini araştırayım

Son düzenleme:
Clinique All about eyes kullandim ben. Cok hafif bir krem, yagli degil. Butun goz cevreme kullanabiliyordum ve cok da memnundum ama artik yetmiyo :(

Clinique All about eyes rich yagli biraz, daha koyu kivamli. Sadece kenarlara suruyordum ben yagli oldugu icin beze yapabilir diye.

Lancome Absolue yeux kullandim begenmedim. Lancome'un kremlerini ben cok agir buluyorum, cilde surunce yayilmiyolar gibi, kokularida pek guzel olmuyo. O kadar para ver sonra kotu ciksin :(

Estee Lauder advanced night repair eye kullandim bir ara, sadece gece kremi oldugu icin bir de gunduz kremi alman gerekiyo bayagi pahaliya patliyo. Fena degildi ama oyle cok buyuk bir degisiklik gormedim.

La Praire Marine Biology eyes, face, neck aldim parama kiyip. Daha dun aldim o yuzden birsey soyleyemiycem ama cok hafif, kokusu guzel ve iyi nemlendirdi goz cevremi. Ben sadece goz kremi olarak kullaniyorum cunku cok pahali, yuz kremini Clinique Superdefense aliyorum biraz daha uygun.

ben niveanın en son çıkan organik paraben içermeyen sıkılaştırıcı ve nemlendirici kremini kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım, hem organik doğal hem de çok pahalı bi krem değil hatta gece gündüz kremi birlikte kampanyadaydı ikisini 47 liraya aldım, tavsiye ederim

Back
X