nesecim guzel fikir :) Ama doguran oldumu daha?
Birde bana fikir verin, bebek arabasi besigi konusunda, burada begendigim seyler var ama, begendiklerimin hepsi cok pahaliEsimde okadar para vermeye ne gerek var orta derecede olan fiyatlardan alalim falan diyor. Ama bende begendiklerimden almak istiyorum, yani cok bekledik bu bebek icin, herseyi en guzeli en iyisi olsun istiyorum. Ama tabii esimde hakli, digerleride kotu kalite degil, sadece benim begendiklerim marka oldugu icin digerlerinden cok cok daha pahali. Ama ne yapayim onlar hosuma gidiyor
Sizce ne yapayim? Mantikli olanimi yoksa istedigimimi :) Bu arada fiyat farki bebek arabasinda 2 kati kadar, yataginda ise 4 kati kadar (ama yatak buyuyor falan 4 yasina kadar kullaniliyor bebeklikten)
canım ben henüz bebek arabası almadım, fikrim yok hiç. Zate doğum kışa gelecek, biryere gideceğimiz zaman arabamz var ona koyar gideriz diyor eşim, bebek arabasını sonra düşüneceğim. Bir de onu taşımak var merdivenli yerlerde falan...Gene de sen bilirsin. yataklardan da o büyüyen yataklardan istemiştim ben de KK'de okudum 4-5 yaşına kadar büyümeyenler de yetiyormuş ve büyüyenlerin enleri dar olduğu için büyüyünce çocuk kullanamıyormuş, gene yeni birşey almak gerekiyormuş, büyüyen yatakalrı tavsiye etmediler ben de alamdım. Hem çok yer kaplıyor. Karar senin ama.Bnece alacakalrını KK'de araştır öyle al, ben öyle yapıyorum. Dönence alacaktım bir konu açtım meğer şaşılık yapabiliyormuş ve otizmi arttırıyormuş. Vazgeçtim, yatak kenarına aydedeli chicco oyuncağı aldım. Çok kompleksi şeyler iyi değişmiş meğer. Sonra anadizi alacaktım, şimdilerde iştahla bir kitap okuyorum Tracy Hogg'un Bebek Bakım sorunlarına Mucize Çözümler diye, onda da bebeklerle ilgili fazla sallamanın zararlarını falan okuyunca vazgeçtim. Alacakalrını araştır derim.
amin canım inşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen...olumunekankayizsmile
ah neşecim ya...doğru söylüyorsun valla...çok stres yapıyorum...bu hafta bir kaç gündür çalıştık ama eşim yoğun çalışıyor...geç ve yorgun geliyor çok üzülüyorum...gelince bazen yığılıp kalıyor...zorla çalışma yapıyoruz...sinir oluyorum...boshayallersmile
AAaaaaaaa olmaz bak. Görev gibi olursa sonuç alamazsın. Şöyle işveli cilveli olacaksın. Olmadı yapacak bişi yok. Biz neler yaptık olmadı. Sonra bir sonraki aya tüp düşünmeye başladım, onu araştırırken öylesine bir ay geçiriverdim hoooooooppp Faruk bey sürpriz yaptı:))