ben de kasılma oluyor gerinince
ama ne sağa yatabiliyorum ne sola yatabiliyorum dönmek işkence kaplumbağa gibi debeleniyorum valla eşim gülüyor halime geçecek diyor şikayetçi değilim diyorum
karnım ağrıyor artık yürüken kalkarken dönerken falan
ay nasıl oldu merak ettim kesin güzel olmuşturrrrr
Canım o kramplar ve dönme sorunlarımız ayrı, hani tıpkı elektrik çarpıyor gibi kalçandan parmak ucuna kadar bir acı hissedersin ya, bu öyle bişi. Aman olmasın sizde. Bu sabah uyur uykumdan uyandırdı beni. Neyse inşallah doğumdan sonra geçer. Bitti, yerine kaldırmıyorum fotosunu çekip size göstereyimdiye ama tembellikten bir türlü de yapamadım

Evet zaman geçiyor, allaha şükür hiç mide bulantım yok, sadece çok acıkıyorum, sürekli yemek yeme ihtyacı hissediyorum, o yüzdende yiyorum.
nesecim battaniyesini demek bitirdin, oh güle güle kullanın. Loveli doğum yaptığında ben ikili testte olacam.
Kızlar çatlak kremi kullanıyormusunuz, göbek ve gögüsler için. Bi arkdaş dediki hakiki zeytinyağı kullanmak lazımımş, 3 aydan sonra, ama hakiki zeytinyağı nerden bulacağız. Muhtemelen kerem kullanırım, tavsiyelerinizi bekliyoruz bu konuda.
Ben daha hiçbişey örmeye başlamadım, pek gözüm kesmiyor ama bi yelek örebilirim.
Maşallah Zerdalım ya, çok şanslısın, benim bulantı ve kusmalarım azaldı ama hala haftada 2-3 sefer olmak üzere devam ediyor..aşlarda hiçbişi yiyemedim, o yüzden kilo alamadım ya zaten, bebişime de bakamadım, tam şimdi yiyeceğim derken koca kafalı oğlum mideme baskı yapıyor reflüden yiyemiyorum. Bu velet em anneyi hem kendini zayıflatmaya geldi sanırım:)) ye canım canın isterken bol bol ye. Battaniye bir sürü oldu ama kendi örmem daha güzel geliyor:)) daha güzelleri senin olsun canım...
Benim dr yeni doğum yapmıştı, ilk zamanlar çatlaklar için ona sordum, beyaz tenlisin en yaparsan yap çatlarsın dedi, dediği gibi de oldu. Badem ve zeytinyağı gibi asidik yağlar cildi daha da kurutur dedi, bence mantıklı. En iyi geleni kakao yağı dedi, ben arada sürdüm ama devamlı değil, gene de çatladım. Bebek yağları falan da sürdüm ama nafile...Her bakışımda çatlaklarımı seviyorum. Ya onlar bebişimden bana kalacak süsler gibi geliyor, ya bu günleri hiç yaşayamasaydım diyorum, hiç şikayetim yok yani. Aman babası da bişi demiyor zaten, gerisi boş.
tatlım ben niveanın bebek yağını kullandım badem yağı çok memnun kaldım
tüylerimi bile sararttı valla bi de çamaşıra geçmiyor yağlanmıyor duşta ıslakken sürdüm hep duş almamışsam vücudumu ıslattım öyle sürdüm valla ben memnunum
Canım sen esmer misin? Bizim arkadaşlardan yeni doğum yapan biri esmerdi, hiç çatlamadı, belki de yapısal bir durum. Bazısı da doğumdan sonra ortaya çıkıyormuş, sonradan çatlarsan da hiç üzülme, onlar bizim annelik nişanımız :))