neeşecim Allah bağışlsın çok tatlıııııı
neşecim sen facebooktaki ek gıda kısmına bakıyor musun canım orda görmüyorum
canım artık bakıyorum, saoalsın..
bence oğlun için face aç ben öyle yaptım daha iyi eşim de adıma açmamı istemedi ben de oğlumun adına açtım resmim var baktın mı
resmine baktım maşallah ikinize de..
neşecim göremedim ben resimlerii
galiba yanlış bişi yaptım, yada bir sorun oluştu, tekrar yükleri öbür bilgisayara geçince inşallah...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nesemese+
slm neşecim..nasılsın tatlım...bebiş nasıl..seni üzmüyordur inşallah annesi...özele mesaj attım dualarını bekliyorum canım...![]()
canım iyiyiz şükür geçen hafta zor geçti maşallah şimdilik ufak tefek problemler harici iyiyiz. Geçen hafta 3 gün kabızlıktan gece gündüz hiç uyumadık. Sonunda eczaneden fitil aldık da şükür yapabildi. aklınızda olsun kızlar. havuç rendesi vermiştim, bidaha tövbe. elma allerji yapıyor, muz ve havuç kabız. kivi vermme zaten, portakal asitli. bilmiyorum ek gıda ne vericem ben buna. sebzeyi d ebeyimiz sevmiyor. bir yoğurt bir de kaşık mamaları. mamalar da idrarında ürat birikimine sebep oldu, bol su içirin dedi dr , nerdeee içmiyor kii. bugün bir bakıcı deneyimi yaşadık, kadın hoşuma gitti inşallah hayırlısı olur. yarım güğn sabahları gelecek ben d ebiraz ders çalışmaya başlayayım artık inşlallah. leyla ne çok dertliymişim baksana. canım senin de dr kontrollerin bitecek ve kucağında vırka vırak bağıran bir yaramaz olacak inşallah, beni dinle bol bol uyu. uyuyamasan da uyu, gene uyu:))
kızlar hepinizi bol bol öpüyorum, azıcık ders çalışayım ben..hepimiz yaradan'a emanet olalım..