Merhaba arkadaşlar, Nesemese beni hatırlarsın sanırım, bir dönem daha doğrusu kadınlar kulübüne sık takıldığım bir zaman yazışıyorduk.Ben 31 yaşımdayım, evleneli 2.5 sene oldu.İlk sene çocuk düşünmedik ama korunmadık da...Olmaması tuhaf geldi bana o aralar ve ilk doktorumla o zaman tanıştık. Sebepsiz infertilite denildi ve ne yumurtlamada ne eşimin tahlil sonuçlarında ne de adet döngüm veye hormonlarımda bir sorun bulunamadı.Zamana bıraktık, zamanla olur stresten denildi ama zaman geçtiği halde olmadı...
Zamanla çocuk isteği iyice depreşti lakin zaten üniversite iş evlilik derken 28imde evlenmiştim, şimdi oldu yaş 31...Geçen zamandaki üzüntüler, sıkıntılar, buhranlar... Kader arkadaşlarım sonuçta benzer şeyler yaşadıklarımız bu kısmı uzatmaya hiç gerek yok sanırım...Geçen ay, başka bir doktora gittim.Elimdeki tüm belgelere baktıktan sonra ve bei muayene ettikten sonra,evet hiçbir sorun yok ama çok büyük bir ihmal var neden rahim filmi çekilmemiş size.Eğer normalken olmuyorsa içte birşey olabilir dedi.Gerisi, HSG,klomen kullanımı ve dünde yumurtam çatlamış, gün aşırı ilişki ile devam ediyoruz bakalım.Bu arada sağ tüpümde yapışıklık vardı film esnasında açıldı. Doktorum, artık hamile kalmaman için bir sebep kalmadı diyor hayırlısı...Dualarım hepimiz için, Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...