ahhh kıslar ahhhhhhhhhh herkesin ayrı bi hikayesi benimde 3olcak kımetse 18 de öncelikle eşim için istiyorum ee tabiki kendimde istiyorum ama onun ailei yok depremde 2 kız kardeşi anne baba ölmüş kalabalık ailemiz olsun istiyorum evleneli 5 yıl doldu 2. yılda aşılama 3 yılda tüp bebek ama tık yok problemde bence benim sorunum ilişki sonrasında ağrı yaşıyorum ondan dr fitil antibiyotik verio okadar oda geçmiyo 4 ay önce doğal hamiş kaldım kurban bayramına girerken evimizde bayram keyfi yaşadım hergece eşimle uyanıp şükrettik o canım kocamda elini karnıma koyu bi saniye bile bıarkmadan uyudu ama hüsran boş geblik herşeyde vardr bi hayr allahımdan artık ümidimi kesmedim her ayı muzeyle bekliyorum geçen ay ne güzel korunma süresi bitmişti fakat enfeksiyon kapmışım bu ayda kasık ağrılarım var hazirandada kız kardeşim almanyada onun doğumuna gidicem gitmek istemiyorum anneme eşlik etmek için gidicektim annemin vizesi olmadı benimki oldu bi ay eşimi nasıl bırakıcam onamı kafamı takim yoksa hangi kardeşim bu fedakarlığı yapar onamı yada bi ay daha boşa geşcek onamı yani kafam çok karışık bi akıl verin nolur ama hala bi umut bekliyoruz bebeğimiz off allahım nolur tez zamanda senağlama
bence de gitme arkadaşım.kendin için yaşa.kırmadan uygun bi mazeret bulup gelemiyceğini söyle..diğer konularda seninle aynı durumdayım o yüzden teselli veremiyorum çok..