30mm rahim uzunluğu ile serklaj olan var mı?

Benim şuan 29 mm ölçüldü hiç öyle bi şey söylemediler sınır 25 mm dediler.

ilk ölçüm ve kaçıncı haftada olduğunuz önemli düzgün bir şey söyleyebilmek için. 20. haftada 2.8 civari idi benim sarklajsız ilerledim.

Benim şuan 29 mm ölçüldü hiç öyle bi şey söylemediler sınır 25 mm dediler.
Bana da doktor 30un altına düştüğü an serklaj yaparız kıymetli bir gebelik dedi biz 4yıldır uğraşıyorduk. Bir anda 30dan 12ye düşenleri falan okuyunca strese girdim ben de doktoruma diyeceğim 30da olsa yapalım diye.

ilk ölçüm ve kaçıncı haftada olduğunuz önemli düzgün bir şey söyleyebilmek için. 20. haftada 2.8 civari idi benim sarklajsız ilerledim.
16.haftadayım 15.haftada ölçüldü iki değerde 30mm kısalma ya da uzama yoktu. Ama 30mmden birden 12ye düşenler var diye korkuyorum birden düşer diye.

Ben de tüp bebekle hamile kaldım kuzum, anlayabiliyorum seni o yüzden

Aslında haftan erkense serklaj atılabilse çok iyi olurdu aşırı bi düşüş olmadan
16 haftadayım canım ya. Aşırı stresliyim valla. Senle daha evvel konuşmuştuk şikayetlerim de var yani ağrı sancı.

Benım onceki kaybım servikal yetmezlikten oldugu için her gebelikte bana dikiş atılacak. Yapısal yani. Daha 4.gun once oldum dikişi. Doktor dikiş sonrası rahmin gerçekten de çok gevşekmiş dedi hatta. Erken haftalarda 35 altındaysa takibe aldırın kendinizi. Benım 15.haftada 21mm olmustu onceki gebeliğimde

16 haftadayım canım ya. Aşırı stresliyim valla. Senle daha evvel konuşmuştuk şikayetlerim de var yani ağrı sancı.
Haklısın kaygılanmakta. Haftan erken, 24. Haftaya kadar hatta bazı kişilerde daha ilerleyen haftalara kadar serklaj atıyorlar. Kontrollerini aksatma , sık sık git. Doktorun zaten bunu önemsemiş. İnş sorunsuz atlatırsın 🙏

Benım onceki kaybım servikal yetmezlikten oldugu için her gebelikte bana dikiş atılacak. Yapısal yani. Daha 4.gun once oldum dikişi. Doktor dikiş sonrası rahmin gerçekten de çok gevşekmiş dedi hatta. Erken haftalarda 35 altındaysa takibe aldırın kendinizi. Benım 15.haftada 21mm olmustu onceki gebeliğimde
Evet 16.haftadayım 30mm ayakta olduğum ve oturduğum sürelerde bel ağrım, sancım ve özel bölgemde ağrı baskı oluyor. 1hafta arayla rahim ağzım ölçüldü 30mm çıktı. Bu ağrı sancı rahim ağzı kısalığından mı oluyor acaba diyorum ya da ne bileyim enfeksiyon mu var o mu yapıyor diyorum bazen yanma oluyor idrarda. Şuan beni strese sokan ağrı ve sancıların sebebinin ne olduğu.

Evet 16.haftadayım 30mm ayakta olduğum ve oturduğum sürelerde bel ağrım, sancım ve özel bölgemde ağrı baskı oluyor. 1hafta arayla rahim ağzım ölçüldü 30mm çıktı. Bu ağrı sancı rahim ağzı kısalığından mı oluyor acaba diyorum ya da ne bileyim enfeksiyon mu var o mu yapıyor diyorum bazen yanma oluyor idrarda. Şuan beni strese sokan ağrı ve sancıların sebebinin ne olduğu.
İsterseniz test verin içiniz rahatlasın hem idrar kültürü hem cro

Back
X