30mm rahim uzunluğu ile serklaj olan var mı?

bence en önemlisi içinizi ferah tutun hiçbir şey olmaz inşallah. progestan fitil kullanıyor musunuz? ben serklaj olmadım ama ilerlemeyi fitil durdurdu. bir de benim ilk ölçüm 5lerdeydi sonra 2.8e düştüğü için bu kısalmayı hızlı buldu doktor. sizin belki yapısal kısadır? 3 için serklaj olmuyor geçmişte kayıp yoksa diye biliyorum tabi ki doktor bilir. serklaj yan etkisi var mı onu da bilmiyorum ama progestın fitilin hiç tyan etkisi olmadı bende 🙏🏼

bence en önemlisi içinizi ferah tutun hiçbir şey olmaz inşallah. progestan fitil kullanıyor musunuz? ben serklaj olmadım ama ilerlemeyi fitil durdurdu. bir de benim ilk ölçüm 5lerdeydi sonra 2.8e düştüğü için bu kısalmayı hızlı buldu doktor. sizin belki yapısal kısadır? 3 için serklaj olmuyor geçmişte kayıp yoksa diye biliyorum tabi ki doktor bilir. serklaj yan etkisi var mı onu da bilmiyorum ama progestın fitilin hiç tyan etkisi olmadı bende 🙏🏼
Progestanı doktoruma söyledim nedense işe yaramayacağını söyledi. Yapısal kısa değil geçtiğimiz yıl leep işlemi oldum rahim ağzından lezyon kazındı. Bu yüzden doktorum risk almak istemiyor sanırım. Kıymetli bir gebelik dedi risk olmasın dedi. 34 yaşındayım 5yıldır olmuyordu. Bu yüzden 30un altına düştüğü an serklajı yapacağım dedi.

Doktora kalmış biraz aslında 3te serklaj işlemi. Devlette belki yapmazlar fakat özelde takipliyim.

Back
X