Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 32 yaşındayım 7 gün sürüyorHanımlar merhaba Adet döneminiz kaç gün sürüyor? 32 yaşındayım eskıden 5 gün sürerdi şu an 2 3 gün zorluyor ılk gun bı gelıyor 2 ve 3ncu gun ıyıce azalıyor. Cevremde 30 yasın üstünde olup 5 tam gün adet gören var. Normali nedir bunun
Ablamda 33 yaşında 3 ya da 4 sürüyor onun daHanımlar merhaba Adet döneminiz kaç gün sürüyor? 32 yaşındayım eskıden 5 gün sürerdi şu an 2 3 gün zorluyor ılk gun bı gelıyor 2 ve 3ncu gun ıyıce azalıyor. Cevremde 30 yasın üstünde olup 5 tam gün adet gören var. Normali nedir bunun
Siz de çok şanslısınız kilo sorununuz var mı? Daha önce dogum yaptınız mıBende 32 yaşındayım 7 gün sürüyor
Acaba yaş 30lardan sonra daha mı az gelıyor yoksa benım hormonlarıma mı baktırmam gerekıyor bılemedımAblamda 33 yaşında 3 ya da 4 sürüyor onun da
Bir kere doğum yaptim iki gün yaşadı on kere düşük yaptm.Kilom 75Siz de çok şanslısınız kilo sorununuz var mı? Daha önce dogum yaptınız mı
34 yaşındayım. İlk regl olduğum zamanlarda 1 haftaya yakın sürerdi. Sonra azaldı. Uzun yıllardan beri 3 gün sürüyor. Geçtiğimiz ay stres yaptım regl olmadım. Şuan reglimin 4. günü bitecek gibi durmuyor. Stres ve mevsim geçişleri de etkiliyorHanımlar merhaba Adet döneminiz kaç gün sürüyor? 32 yaşındayım eskıden 5 gün sürerdi şu an 2 3 gün zorluyor ılk gun bı gelıyor 2 ve 3ncu gun ıyıce azalıyor. Cevremde 30 yasın üstünde olup 5 tam gün adet gören var. Normali nedir bunun
Sizce doktora gorunmelı mıyım? Senedır falan boyle cunku eskıden net 5 gun gelirdi. Sımdı ılk gun tam gelıyor ıkıncı gun bayaaa baya azalıyor 3de leke gıbı oluyor azar azar akıntı gibi34 yaşındayım. İlk regl olduğum zamanlarda 1 haftaya yakın sürerdi. Sonra azaldı. Uzun yıllardan beri 3 gün sürüyor. Geçtiğimiz ay stres yaptım regl olmadım. Şuan reglimin 4. günü bitecek gibi durmuyor. Stres ve mevsim geçişleri de etkiliyor
Ama 25 yaşlardan once 5 tam gun gelirdi.. Bazıları 30lardan sonra azalıyor gıt gide dıyorBenim hep 3 gün sürer 36 yaşındayım ve doğum yaptım
Bence bunun yaşla doğumla alakası yok
Sizce doktora gorunmelı mıyım? Senedır falan boyle cunku eskıden net 5 gun gelirdi. Sımdı ılk gun tam gelıyor ıkıncı gun bayaaa baya azalıyor 3de leke gıbı oluyor azar azar akıntı gibi![]()
Benim hep 3 gün geliyor canım bilemedim şimdiAma 25 yaşlardan once 5 tam gun gelirdi.. Bazıları 30lardan sonra azalıyor gıt gide dıyor
Bugun aradım ananem 50 yasında annem 52 yasında menopoza gırmısBen 35 yasindayim, azaldi diyebilirim.
Annenizle kiyaslayabilirsiniz.
Benim annem cok erken menapoza girmisti, ben de o yoldayim diye dusunuyorum. Doktora gitmedim ama bunun icin.
Belkı stres kılo hormon etkılıyordur adet olunca tekrar hormon testine gıdeyım 2ncı 3ncu gunu yapılıyor diye bılıyorum.. 30 yasından sonra adetin önemini anladım o kırlı kanı akıtmak vucudu genc tutan sey mişBenim hep 3 gün geliyor canım bilemedim şimdi
Benim daha once lerde 5 tam gundu son 1 yıldır 3 gune dusunce bıraz arastırdım yaşa baglı oldugunu soyleyen olmus sonra en ıyısı kadınlar klubu bayanlarına da bır sorayım dedımyani bunun günü yaşı olmaz ,
ben 20 yaşında da 3 gün olurdum 45 yaşında halaa aynıyım
Polıstık mı var sızde. Uzuldum yasınız kac bu aradaBir kere doğum yaptim iki gün yaşadı on kere düşük yaptm.Kilom 75