• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30yaşından sonra adet kaç gün sürer

Prizma00

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
1.956
2.052
658
İzmir
Hanımlar merhaba Adet döneminiz kaç gün sürüyor? 32 yaşındayım eskıden 5 gün sürerdi şu an 2 3 gün zorluyor ılk gun bı gelıyor 2 ve 3ncu gun ıyıce azalıyor. Cevremde 30 yasın üstünde olup 5 tam gün adet gören var. Normali nedir bunun

Hanımlar merhaba Adet döneminiz kaç gün sürüyor? 32 yaşındayım eskıden 5 gün sürerdi şu an 2 3 gün zorluyor ılk gun bı gelıyor 2 ve 3ncu gun ıyıce azalıyor. Cevremde 30 yasın üstünde olup 5 tam gün adet gören var. Normali nedir bunun
Bende 32 yaşındayım 7 gün sürüyor

Ablamda 33 yaşında 3 ya da 4 sürüyor onun da

Yaşla alakası yok bunun 3 gün süren kişilerde var 25 yaşında 6 gün süren de vicudunuzla alakalı 38 yaşındayım 6 gün adet görürüm ..

34 yaşındayım. İlk regl olduğum zamanlarda 1 haftaya yakın sürerdi. Sonra azaldı. Uzun yıllardan beri 3 gün sürüyor. Geçtiğimiz ay stres yaptım regl olmadım. Şuan reglimin 4. günü bitecek gibi durmuyor. Stres ve mevsim geçişleri de etkiliyor

İlk gün ağrı kesici alıyor musunuz? İlaç kullandığım dönemlerde hep takvimim kafayı yiyor.. Kendimde onu farkettim belki sizin de ilaçtan dolayıdır..
Yaşla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum annem 50ye yaklaştı en az 6 gün sürüyor hep

34 yaşındayım. İlk regl olduğum zamanlarda 1 haftaya yakın sürerdi. Sonra azaldı. Uzun yıllardan beri 3 gün sürüyor. Geçtiğimiz ay stres yaptım regl olmadım. Şuan reglimin 4. günü bitecek gibi durmuyor. Stres ve mevsim geçişleri de etkiliyor
Sizce doktora gorunmelı mıyım? Senedır falan boyle cunku eskıden net 5 gun gelirdi. Sımdı ılk gun tam gelıyor ıkıncı gun bayaaa baya azalıyor 3de leke gıbı oluyor azar azar akıntı gibi :(

Benim hep 3 gün sürer 36 yaşındayım ve doğum yaptım
Bence bunun yaşla doğumla alakası yok

Sizce doktora gorunmelı mıyım? Senedır falan boyle cunku eskıden net 5 gun gelirdi. Sımdı ılk gun tam gelıyor ıkıncı gun bayaaa baya azalıyor 3de leke gıbı oluyor azar azar akıntı gibi :KK43:

Ben 35 yasindayim, azaldi diyebilirim.

Annenizle kiyaslayabilirsiniz.
Benim annem cok erken menapoza girmisti, ben de o yoldayim diye dusunuyorum. Doktora gitmedim ama bunun icin.

Benimde eskiye oranla miktarında azalma var eskiden 4 gun yoğun gelirdi 2 gun az şimdi 2 yada 3 gün yogun 2 3 gun az geliyor. Anneme sormuştum annem de yaş azaldıkça azalır dedi

Ben 35 yasindayim, azaldi diyebilirim.

Annenizle kiyaslayabilirsiniz.
Benim annem cok erken menapoza girmisti, ben de o yoldayim diye dusunuyorum. Doktora gitmedim ama bunun icin.
Bugun aradım ananem 50 yasında annem 52 yasında menopoza gırmıs

Benim hep 3 gün geliyor canım bilemedim şimdi
Belkı stres kılo hormon etkılıyordur adet olunca tekrar hormon testine gıdeyım 2ncı 3ncu gunu yapılıyor diye bılıyorum.. 30 yasından sonra adetin önemini anladım o kırlı kanı akıtmak vucudu genc tutan sey miş

Back
X