31+0 haftalık gebelıkte ne zaman çalışabılır raporu alıcam

afatmas

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
1.094
543
658
46
32. Hafta bıtınce mı ben bu hesaplamalardan baya kafam karıştı

Goog le 31+0 yazınca önume 32. Haftada gelıyo ve eğer dıkkat etmezsem rapaor parası da yanıyomuş canım da sorayım istedim teşekkur ederım
32+0 da alıcam yani

32+6 da veriliyormuş daha doğrusu benim doktorum o şekilde veriyormuş bir iki yerde daha 32+6 diye duydum.

raporu dr ayarladığı için merak etme 32. haftada alıyosun yanlışlık olursa dr içinde sıkıntı çünkü kaşesi var sen ona söyledinmi ayarlar raporunu

dr u aradım telle 32 haftada verecekmış 6 gun sonra gel dedı bana

eğer geç kalnırsa baya problem oluyor muş boşuna çalışmış olunuyormuş rapor parası ve rapor alınmıyormuş

peki bu rapor kaçar haftalık veriliyo yani raor aldıktan sonra eğer durum kötüye giderse tekrar çalışamaz raporumu alıyoruz ?

peki bu rapor kaçar haftalık veriliyo yani raor aldıktan sonra eğer durum kötüye giderse tekrar çalışamaz raporumu alıyoruz ?

32.haftada 5 hafta çalışabilir raporu alıp bu süre içinde devam edemeyeceğini anlarsan bu sefer içinde bulunduğun gebelik haftasından itibaren çalışamaz raporu alırsın ve o zamana kadar çalıştığın kadarı doğum sonrası iznine eklenir canım.

saol canım cevabın için bende çalışabildiiğim kadar çalışıp doğum sonrasına aktarmaya çalışıcam umarım istediğim gibi olur

saol canım cevabın için bende çalışabildiiğim kadar çalışıp doğum sonrasına aktarmaya çalışıcam umarım istediğim gibi olur

bende aynı şeylerı duşunuyorum ama sağlığım el verırıse benım ve bebeğin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…