31 ekim 3.Gün embriyosu

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
32
Merhaba hanımlar.31 ekimde biri 8 diğeri 10 hücreli 2tane 3.Gün embriyosu transferi oldum bgn 5.günüm biraz göğüs hassasiyeti dışında hiç birşey hissetmiyorum.Ben adet olmadan önce de göğüs ağrılarım olurdu.hem sakinim hem tedirgin ve üzgün.bnm gibi olan var mi ?

Merhaba hanımlar.31 ekimde biri 8 diğeri 10 hücreli 2tane 3.Gün embriyosu transferi oldum bgn 5.günüm biraz göğüs hassasiyeti dışında hiç birşey hissetmiyorum.Ben adet olmadan önce de göğüs ağrılarım olurdu.hem sakinim hem tedirgin ve üzgün.bnm gibi olan var mi ?
Merhaba benim de transfer sonrası 5. Günüm. Sizinle aynı gün transfer olmusuz. Dünden beri adet olacakmış gibi ağrım başladı. Hafif de göğüs hassasiyeti var. Baska da bir şey yok. Ben de olumlu ya da olumsuz hicbir şey hissedemiyorum nedense. Umarım ikimiz için de sonuç olumlu olur.

Umarım ikimizi de sevindirir rabbim.sizin kaçıncı gün embriyosu nasıl geçti sureciniz

Umarım ikimizi de sevindirir rabbim.sizin kaçıncı gün embriyosu nasıl geçti sureciniz
Benimki de 3. Gün embriyosu. Biri iyi biri orta kalite iki embriyo yerleştirildi.Haftaya cuma öğreneceğim sonucu. Ama umarım bu adet olacak gibi ağrılar hayra alamettir 🙏

Karında bel bölgesinde batmalar ayakta yanma göğüs bölgesinde ( eğer dondurulmuşsa karıncalanma) olmuştu benimde.

Back
X