Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de transfer sonrası 5. Günüm. Sizinle aynı gün transfer olmusuz. Dünden beri adet olacakmış gibi ağrım başladı. Hafif de göğüs hassasiyeti var. Baska da bir şey yok. Ben de olumlu ya da olumsuz hicbir şey hissedemiyorum nedense. Umarım ikimiz için de sonuç olumlu olur.Merhaba hanımlar.31 ekimde biri 8 diğeri 10 hücreli 2tane 3.Gün embriyosu transferi oldum bgn 5.günüm biraz göğüs hassasiyeti dışında hiç birşey hissetmiyorum.Ben adet olmadan önce de göğüs ağrılarım olurdu.hem sakinim hem tedirgin ve üzgün.bnm gibi olan var mi ?
Benimki de 3. Gün embriyosu. Biri iyi biri orta kalite iki embriyo yerleştirildi.Haftaya cuma öğreneceğim sonucu. Ama umarım bu adet olacak gibi ağrılar hayra alamettirUmarım ikimizi de sevindirir rabbim.sizin kaçıncı gün embriyosu nasıl geçti sureciniz
Inşallah ben hiç bişey hissetmiyorum acaba hissetmem lazım mi onu da bilmiyorumBenimki de 3. Gün embriyosu. Biri iyi biri orta kalite iki embriyo yerleştirildi.Haftaya cuma öğreneceğim sonucu. Ama umarım bu adet olacak gibi ağrılar hayra alamettir![]()
Hic moralinizi bozmayınInşallah ben hiç bişey hissetmiyorum acaba hissetmem lazım mi onu da bilmiyorum
İlla bir belirti olmasına gerek yokmuş. İnşallah bebisiniz sizinledirInşallah ben hiç bişey hissetmiyorum acaba hissetmem lazım mi onu da bilmiyorum
Inşallah öyledirHic moralinizi bozmayın
Hissetseniz de zaten tutunma belirtisi değil ilaçların etkisi diyorlar![]()
Merhaba nasıl gidiyor bekleyişBenimki de 3. Gün embriyosu. Biri iyi biri orta kalite iki embriyo yerleştirildi.Haftaya cuma öğreneceğim sonucu. Ama umarım bu adet olacak gibi ağrılar hayra alamettir![]()
Hala ayni bazen kasik ağrıları geçiyor ama sonra yine başlıyor. Sizin nasıl?Merhaba nasıl gidiyor bekleyiş![]()
Hala ayni bazen kasik ağrıları geçiyor ama sonra yine başlıyor. Sizin
Aynen bende de aynıHala ayni bazen kasik ağrıları geçiyor ama sonra yine başlıyor. Sizin nasıl?![]()