31. haftada karnım çok sertleşti

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
arkadaşlar son günlerde karnım çok gergin ve sertleşti bebeğin hareketleri normal ama bazen alttan gelen bir seğirme ve sancı yaşıyorum
zaman zaman da akıntım oluyor su şeklinde, bazen yürürken öyle bir baskı oluyorki bebek kayıp çıkacakmış hissine kaplıyorum
bebek haftasından biraz büyük ondan kaynaklanıyor olabilirmi yada erken doğumla bir ilgisi olabilirmi bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce herşey normalmidir

doktoruna gorunmende fayda var canım hele oakıntıyı hic ihmal etme bendede vardı akıntı dr hep normal dedi dogumda anladılar suyumun azaldıgını ben erken dogum yaptıgım icin boyle konuları godugumde korkuyorum enkısa zamanda doktorunla gorus

doktoruna gorunmende fayda var canım hele oakıntıyı hic ihmal etme bendede vardı akıntı dr hep normal dedi dogumda anladılar suyumun azaldıgını ben erken dogum yaptıgım icin boyle konuları godugumde korkuyorum enkısa zamanda doktorunla gorus

canım dört gün önce doktoruma ağrımdan ve akıntımdan bahsettim akıntı boyutu fazla olmadğı için bir problem yok syun iyi görünüyor dedi ama bu gerginlik ve sertlk doktordan dönüşte olmaya başladğı için onu soramadım iki hafta sonra yapacağım testleri dedi dr.
tekrardan gitsemmi yani?

kaçıncı haftanda yaptın canım doğumunu?

32.haftada dogurdum canım seni korkutmak istemem sertlesme kasılmadır ve sıklıgını takıp et kac dakkada oluyor nekadar suruyor bu haftalarda yalancı kasılmalarda oluyormus ama dra gitmesen bile telefonda anlat icin rahatlasın ben bidaha hamilelik dusunursem hastaneye yakın yada drun evine yakın ev tutardım herhalde okadar gozum korktuki:1:

32.haftada dogurdum canım seni korkutmak istemem sertlesme kasılmadır ve sıklıgını takıp et kac dakkada oluyor nekadar suruyor bu haftalarda yalancı kasılmalarda oluyormus ama dra gitmesen bile telefonda anlat icin rahatlasın ben bidaha hamilelik dusunursem hastaneye yakın yada drun evine yakın ev tutardım herhalde okadar gozum korktuki:1:

sağğol canım cewaplar için benim dr.umda uzak bir saatlik yolda hemde :52:
ama tlf.ları hep cevaplıyor ya o konuda sıkıntım yok çok şükür arayıp soracağım
allahım bebeğine sağlık sıhat uzun ömür versin inşallah..

sagol canım seninkinede rabbim saglık versin hayırlısıyla sagsalim zamanında kucagına almayı nasip etsin ara sor icin rahatlasın:34:

benimde karnımda sürekli sertlik ve hafif ağrı oluyor daha 24.haftadayız ama nedenki işte evde gece uyandığımda bile hep sert magnezyumu düzenli almıyorum ondan mıdır ki acaba :(

aynı sorun bendede var kızlar bende 30.haftadayımm.bebeği yolda doğurucam gibi geliyor bazende üste doğru tırmanıp taş gibi oluyor

Back
X