31.haftada sancı acillll

Annebebekannes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
12
2
1
24
Merhaba bugün doktora gittim ve nst de sancım çıktı kendi doktorum normal diyor ama devletteki doktor tehlikeli bir durum erken doğum riski ciğer geliştirici yaptır dedi takipli olduğum doktoru aradım gerek yok dedi nst den anlayan var mı ya da bu durumda olan sancısı çıkan kaç hafta daha süreci yönetebilirim

Eklentiler

• IMG_8222.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 26
benim 32.haftada çıkmıştı. düzenli ama kücük sancılardı. ultrason muayenesi yapınca doktorum sen 40.haftayı görmeyeceksin en fazla 38 dedi. sonra haftada bir çağrıldım muayeneye ama sonraki nstlerde sancı hiç çıkmadı.

35.haftada açılmam başladı. 37+5te açılmam 5 cm oldu. bebek de strese girince doğumu doktorum başlattı. yani kasılmam, sancım vs doktor muayenesine kadar hiç olmadı.

eğer doktorunuza güveniyorsanız stres olmayın hiç. ben doktoruma güvendiğim için benim içim rahattı.

Nst sonucundan anlıyor musunuz peki bu düzenli bir sancı mı oluyor

çok anlamıyorum da benimkiyle karşılaştırdım. benim nst böyle çıktığında doktor sancım olduğunu söylemişti. aynı haftalarda arada sırada hafif regl sancım oluyordu. kasılmalarım da oluyormus ama ben bebek hareketleri sanıyordum. ama dediğim gibi yatısım yapıldığında bile nstde sancı çıkmadı sonrasında yani tek seferlikti.

benim nstde sancı gördüğünde nst ceken kız tekrarlamak istedi nstyi. dinlendikten sonra tekrar bakalım dedi. ama doktorum gerek görmedi. sadece bebek hareketi hissetmezsen acile gel dedi ve gönderdi.

ama doktor da değilim. sadece kendi tecrübemi söylüyorum ben de. siz doktorunuza güvenin

Çok teşekkür ederim

Canm ben 35 haftada doğum yaptım bu senin nst düzenli sancı oluyor ben 28. Hafta itibariyle hep sancım olmuştu ama doktorunun verdiği tedavi önemli ben ciğer geliştirici iğne vuruldum ve bir ilaç verdi bebek içerde daha çok Dursun sancı durduran ilaç verdi onu kullandırmasi lazm doktor çok önemli bu süreçte

Doktorum adalat ve progestan başlattı onları kullanıyorum ama etki ediyor mu bilmiyorum da

Merhaba hangi ilaçları kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…