31 haftalık bebeğim suyu azaldı sezeryanla alacaklar :(

Figen_zumra

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
276
95
18
36
Hastanede yatıyorum 31 haftalık hamileyim cumartesi sezeryanla alacaklar bebegim 1700 kilo 10 gün önce ciğer geliştirici iğne yaptılar 2.doz bugün de tek doz yaptılar dualarınızı bekliyorum boyle durumla.karşılaşan var mi lütfen cevap yazarmisiniz bebeğim ici. Cok endiseliyim

Arkadaşın da aynı durumu olmuştu 15 gün küvez de yattı. Sonta sağ salim evine geldi bebis

Benimde 30 haftalik doğdu. Ama sudan değil doğum başlamıştı aynı gün içinde 2 adet ciğer geliştirici iğne yaptılar ve sezeryanla aldılar. 1500 gr di sonra 1350 gr oldu yaklaşık 2 ay gibi kuvozde kaldı. Şimdi 7 yasinda şükür çok sağlıklı . İnşallah sizinde sorunsuzca kucağınıza olur bebisiniz.

Benimde 30 haftalik doğdu. Ama sudan değil doğum başlamıştı aynı gün içinde 2 adet ciğer geliştirici iğne yaptılar ve sezeryanla aldılar. 1500 gr di sonra 1350 gr oldu yaklaşık 2 ay gibi kuvozde kaldı. Şimdi 7 yasinda şükür çok sağlıklı . İnşallah sizinde sorunsuzca kucağınıza olur bebisiniz.
İnşaallah canım çok sağol dualarınızı eksik etmeyin

Korkmakta haklısın canım ama haftan iyi, ciğer geliştirici de vurulmuşsun. Evet bir kuvöz durumu olması muhtemek ama sağ salim alırsın kucağına üzme kendini çok fazla

Bende hastane de doktoru beklerken aynı senin durumda bir bayan geldi, doktor 30lu haftalarda olduğu için bebeği riske atmak istemediğini, çünkü sivi azalmasınin bebek için çok tehlikeli olduğunu bu nedenle hemen sezeryan almamız gerek dediğini duymuştum, hatta hamile bayan da biraz daha mı beklesek deyince sana bir saat sonrasının garantisini veremem, bu haftalar bebeğin yaşama şansının yüksek olduğu haftalar dedi, sonrasını bilmiyorum, demekki böyle hayırli imis, allahım ikinizi de sağ salim çıkarsın hastaneden inşallah....

Allah yardimcin olsun canim ama korkma Allahin izniyle biseycik olmaz. Haftasi kilosu oyle cok az degil. Daha ufak prematureler gördüm simdi hepsi masallahlari var

Benim yiğenim 29 haftalık doğdu 1 kiloydu iki ay kadar küvezde kaldı şimdi cok sağlıklı 7 yaşında maşallah sende korkma zor bir süreç olabilir ama Allahın izniyle atlatacaksınız

Bende hastane de doktoru beklerken aynı senin durumda bir bayan geldi, doktor 30lu haftalarda olduğu için bebeği riske atmak istemediğini, çünkü sivi azalmasınin bebek için çok tehlikeli olduğunu bu nedenle hemen sezeryan almamız gerek dediğini duymuştum, hatta hamile bayan da biraz daha mı beklesek deyince sana bir saat sonrasının garantisini veremem, bu haftalar bebeğin yaşama şansının yüksek olduğu haftalar dedi, sonrasını bilmiyorum, demekki böyle hayırli imis, allahım ikinizi de sağ salim çıkarsın hastaneden inşallah....
Aminn canım İnşaallah dualarınızı eksik etmeyin nolur boyle şeyler duydukça rahatliyorum

Doğum yaptım cumartesi günü kızım kuvezde kalıyor durumu yi Allah a şükür içini temizliyorlarmış onun dışında bi sikintisisıkıntısı yok.dedi doktor dualarınızı eksik etmeyin nolur çok zor bi süreç Allah ima yinede şükürler olsun iyi olacak inanıyorum. Benim gibi bebeği kuveze alinan varmi

Doğum yaptım cumartesi günü kızım kuvezde kalıyor durumu yi Allah a şükür içini temizliyorlarmış onun dışında bi sikintisisıkıntısı yok.dedi doktor dualarınızı eksik etmeyin nolur çok zor bi süreç Allah ima yinede şükürler olsun iyi olacak inanıyorum. Benim gibi bebeği kuveze alinan varmi

Canım iyi olmaniza sevindim, sutün falan geldi mi? Bebiş kaç kilo dunyaya geldi

Back
X