31 haftalık gebeyim ama cok rahatsızım

biricik_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
0
36
Kayseri
arkadaşlar ben 31 haftalık gebeyım ve cok rahatsızım yemek yedıgım zaman nefes darlıgı kalp sıkısması baslıyor sankı boguluyorum gıbı oluyorum.yürüyüş filan yapamıyorum hamıle kalmadan once 47kılodaydım suan 57kılodayım fazla kıloda almadım ama neden böyle oluyor anlamıyorum.mesela sabah kahvaltı yapmadan once bebegım ortalama 5 6 tekme atıyor cok hareketlı bır bebegım var:)bu 2.gebelıgım ılk gebelıgımde hıc bır sorun yasamadım bu sorunlarla ılk defa karsılasıyorum benım gıbı böyle sorunlar yasayan varsa paylasırsa sevınırım bayanlar:)

canım yaşadığın şey gayet normal 37 haftalık hamileyim ancak bu hafta rahat nefes almaya başladım.Senin ufaklık ciğerlerini sıkıştırıyor artık .....

ben de aynı derttem üç dört haftadır muzdaribim
her hamile farklı şeyler yaşıyor kimi de mide yanması çekiyor mesela şükür o yok
nefes daralması kalp sıkışması da artık doğuma kadar devam eder diye düşünyurm

BEn de yarın 31 haftalık olucam.Şimdiye kadar hiçbir sorun yasamadım.N e bulantı ne kusma ne aserme ne agrı.Ama bır haftadır bıraz nefes almada zorlanıyorum bır de asırı sıcak basıyo yazlık gecelıkle yatıyorum,balkon kapısı acık yatıyorum sabah olunca da sırtım agrıyor.yine de şükür :emir_bebek:

bizde yarın 30 a başlıycaz aynı dert bende kaç haftadır var artık ciğerlerimize baskı yaptığı için rahim iyice yukarı çıktı çünki bende az yiyorum çünki hemen midem sıkışmaya başlıyor. bazen yanma oluyor.
ay banada bazen ateş basıyor kulaklarım yanıyor resmen ben hala sadece karnımı örtüyorum ama eşim battaniyeyle yatıyor artık

bizde yarın 30 a başlıycaz aynı dert bende kaç haftadır var artık ciğerlerimize baskı yaptığı için rahim iyice yukarı çıktı çünki bende az yiyorum çünki hemen midem sıkışmaya başlıyor. bazen yanma oluyor.
ay banada bazen ateş basıyor kulaklarım yanıyor resmen ben hala sadece karnımı örtüyorum ama eşim battaniyeyle yatıyor artık

sorma benim eşimde sıkıca battaniye ile örtünüyo:)) ben gene sabaha kadar yanıyorum. şuan 28 haftalık olduk ve tek derdim sıcak basması ve mide yanması. halsizlikte cabası. b,i doğursakta rahatlasak offf .

evet cıgerlerımı sıkıstırıyor.mesela kahvaltıda bır ekmege yakın yıyorum sonra bır yorgunluk uykum gelmeye baslıyor.cok daraltıyor benımafoldumben.benımde bu zamana kadar hıc bır sıkıntım yoktu.ılk hamıle kaldıgım sıralarda ne bulantı nede kusma vardı allaha sukurler olsun.bu ay ne olduysa daralmalarım basladı ve aşırı sınırde cabası allahın ıznıyle bı anda once dogum yapmak ıstıyorum.

Bende mide yanmasindan duramiyorum...suan bile nasil yaniyo anlatamam.. son bir aydir 2 sise gaviscon bitirdim doguma kadar daha 2 sise daha bitiririm galiba..:sinifsinif:
geceleride yatamiyorum bi haftadir saga don sola don anca sabah gun isiyinca uyuyabiliyorum...allah hepimizin yardimcisi olsun:Saruboceq:

aynen canım ya benim de eşim battaniyeye sarılıyo sanki kara kış gelmiş gibi. kızlar ben midem yanınca yarım bardak kadar süt içiyorum bana çok iyi geliyor. bide iki gecedir sağ bacağımda komple kalçama kadar ağrıyla uyanıyorum kalkıp wc ye gidip biraz yürüyünce geçiyor ama çok kötü bide kasıklarımın arasındaki kemikler ağrıyor gece yatarken ya sanki açılıyor gibi vücut kendini doğuma hazırlayıp çatı kemikleri ayrılmaya başlar bu haftalar da diye okumuştum sizede oluyor mu?

aynen canım ya benim de eşim battaniyeye sarılıyo sanki kara kış gelmiş gibi. kızlar ben midem yanınca yarım bardak kadar süt içiyorum bana çok iyi geliyor. bide iki gecedir sağ bacağımda komple kalçama kadar ağrıyla uyanıyorum kalkıp wc ye gidip biraz yürüyünce geçiyor ama çok kötü bide kasıklarımın arasındaki kemikler ağrıyor gece yatarken ya sanki açılıyor gibi vücut kendini doğuma hazırlayıp çatı kemikleri ayrılmaya başlar bu haftalar da diye okumuştum sizede oluyor mu?

benim sadece nefes darlığım kalp sıkışmam oluyor allah yardımcımız olsun hepımızın:Saruboceq:

bende cok rahatsizim kizlar, ozellikle kocaman karnim beni rahatsiz ediyo,oturamiyorum kalkamiyorum,egilemiyorum vs.

.malum bi ev sana bakiyo; gorseniz evi savas meydani, heryer temizlenmeyi bekliyo.ama yapamiyorum ki acayip yorgunum her zaman..hele yemek yapmayi hic istemiyorum ole yatsam aksama kadar..zaten gece uykusu denen bisey kalmadi tuvalete uyanmakan

bilmiyorum sanki bebek dogunca daha kolay olacakmis gibi geliyo..

Bır de herseye alınıyorum,üzülüyorum.Eşim bişi diyo tamam artık yatana kadar takıyorum kafama.Sankı her an dogurcakmıs gıbı iş yapıyorum.Gece 12 olmus ben hala çekmece duzenlıyorum mutfak temızlıyorum. Bı acayıp oldum.

slm-annecikler...topikleri-geziyordum-bide-buraya-bakayim-dedim..misafir-olarak-mide-yanmasi-hakkinda-kucuk-bir-tavsiyede-bulunacaktim..eksi-yesil-elma-(kisiye-gore-degisir-ama-deneyin-en-azindan)-cok-iyi-geliyor...;)

canım haline şükret bende hamileyim son haftalar artık,inan gün sayıyorum...öyle bir durumdayım ki...anlatabilecek kelime yok...
ikinci hamileliğim...yaşadığım sıkıntıları yazacak olursam,aşırı bulantı ve 5 aya kadar devam eden mide kanaması,ileri derecede stress ve gebelik depresyonu,kalp rahatsızlığımdan dolayı çarpıntı ve sıkışma,hemoroid,aşırı halsizlik,bebeğin eşinin aşağıda olması vs...ilk gebeliğimde depresyon yoktu,bu sefer buda eklendi....inşallah atlatıcaz...sende sıkma canını ...

benimde ilk 5 ay aşırı bulantılarım oldu.1 aydır azaldı ama hala tamamen geçmedi.son zamanlardada sık sık kasık ağrılarım oluyor.doktor idrar yolu iltihabı dedi.geceleride uyku haram oldu diyebilirim.sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor sürekli karnım acıyor.ve nefes darlığı yaşıyorum.hayırlısıyla doğursakta rahatlasak

Back
X