Merhabalar,
Ben 31 haftalik gebeyim, kiz bebek bekliyorum. Bir hafta önce doktoruma gitmistim ve doktorum bebeklerin bu dönemlerde bas asagi dönmeleri normaldir ve tekrar dönmeleri dogal olarak karsilanir, fakat sizin bebeyiniz bas asagi tam yerlesmis durumda ve doguma kadar birdaha dönecegini sanmiyorum.
Son 4-5 gündür bende bazi rahatsizliklar olusmaya basladi, bunlardan bir kac tanesi:
- Karnim uyandigimda asagi inmis durumdaydi yaklasik 5 gündür ve karnimin üst kismi düzlesmis sekilde, bunu beni gören cok kisi farkinda ve ben kendim de farkindayim.
- Zaman zaman belimden baslayip karnima dogru olusan agrilarim oluyor. Diger taraftan zaman zaman sirtimda agrilar olusuyor.
- Gaz sancilarim oluyor arada.
- Bebeyin tekmeleri midemin her iki tarafindan hissediliyor. Yani sanirsam bacaklarindan biri midemin bir tarafinda digeri ise midemin diger tarafinda.
- Zaman zaman bulantilarim oluyor ama bu cok sik rastladigim bir durum degil yaklasik 3-4 günde bir.
- Akinti da artis.
- Fazla yorgunluk.
- Cok sik idrara cikma, saate yaklasik 3 defa.
Bunlar neyin belirtisi olabilir sizce ? Bir dogumun baslanma belirtileri olabilirmi ?