31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben bekliyorum sabahtir .
Kendi kontrollerimi yapan doktor malesef ayrilmis hastaneden.
Apar topar baska hastaneye geldik baya sıra var bekliyorum ☘️🥲
İyi olsunlarda bekleriz insallah.

Ben bekliyorum sabahtir .
Kendi kontrollerimi yapan doktor malesef ayrilmis hastaneden.
Apar topar baska hastaneye geldik baya sıra var bekliyorum ☘️🥲
İyi olsunlarda bekleriz insallah.
Kuzum naptın inşallah herşey yolundadir minnoslarini görmüşümdür ♥️♥️♥️♥️🤲🏼👼🏼👼🏼👼🏼🌹☺️

Kuzum naptın inşallah herşey yolundadir minnoslarini görmüşümdür ♥️♥️♥️♥️🤲🏼👼🏼👼🏼👼🏼🌹☺️
Kuzum apar topar şehir dışına çıktık pertinatoloji doktoruna geldik.
Bebeğin birinin suyu az küçük olan da .
Yine sira bekliyorum çok dolu ne zaman alırlar bilmiyorum.
Dua edin 🥲☘️💕
Olumlu biseyler söyler umarim.
Şuandan itibaren riskli gebeliğe giriyormuş sanırım.🙏🏻
Cok sukur bebisler iyiydi ama bebeklerin birinin suyunun az olması iyi değil gibi.

Kuzum apar topar şehir dışına çıktık pertinatoloji doktoruna geldik.
Bebeğin birinin suyu az küçük olan da .
Yine sira bekliyorum çok dolu ne zaman alırlar bilmiyorum.
Dua edin 🥲☘️💕
Olumlu biseyler söyler umarim.
Şuandan itibaren riskli gebeliğe giriyormuş sanırım.🙏🏻
Cok sukur bebisler iyiydi ama bebeklerin birinin suyunun az olması iyi değil gibi.
ALLAHİM yavrunu korusun canım sakın kendini üzme inşallah toparliycaktir Gönlünü ferah tut güzelim dualarım sizinle 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🙄 ikiz gebeliklerde süreç bazen böyle olabilir anlamdan biliyorum ama sağlıklı doğduğu iki yavrusuda içini ferah tut

ALLAHİM yavrunu korusun canım sakın kendini üzme inşallah toparliycaktir Gönlünü ferah tut güzelim dualarım sizinle 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🙄 ikiz gebeliklerde süreç bazen böyle olabilir anlamdan biliyorum ama sağlıklı doğduğu iki yavrusuda içini ferah tut
Ablanda ne gibi problem olmustu canim? evet ikiz gebelikler biraz riskli ben daha giremedim muayneye bekliyorum 🙏🏻
Doktor net bişey söyler detaylı bakar .birazdan gireriz .
🙏🏻☘️

Ablanda ne gibi problem olmustu canim? evet ikiz gebelikler biraz riskli ben daha giremedim muayneye bekliyorum 🙏🏻
🙏🏻☘️
Kuzum herşey güzel olacak inşalalh , hiç canını sıkma . Güzel haberlerin gelecek bize

🙏🏻☘️
Bitanem onunda su azlığı vardit bı ilaç kullandı düzene girdi sonra bir tane bebişim asagidaydi baya iğne kullandı ama şimdi ikiside turp gibi biri 3 kilo.biri 2 buçuk kilo doğdu hiç canını sıkma iki can tasimak kolay değil Allah'ım ezanlar yüzü humetine yar ve yardımcın olsun inşallah herşey güzel olucak canını sıkma her gebelikte olabilir bu ayrıca tek gebeliklerdede olabilir tedbir amaçlı riskli grup diyolar korkma

Merhaba kizlar herekese simdiden hayırlı bayramlar dilerim 2 ay önce toplama yapıldı cumartesi günü de 5. Gün 6Aa kalitede iki adet embryo transferi oldum bugün transferi saymassak 3. Günüm gece belim çok ağardı ve kabizdim Dr hemen dupholac yazdı biraz daha iyiyim iğneler için hastaneye gidip geliyorum Dr hiç bişey olmaz dedi herkes yatiyormus ama Dr güvenmek mantıklı geldi hafif hareketlerden zarar gelmez inşallah ilk ne zaman test yapsam çok heycanliyim
Merhaba bende dün 2 embriyo transfer oldum genelde uzanıyorum oturuyorum arada evin içinde dönüyorum ve belimde Ağrı var çok uzandığım içinde olabilir bilmiyorum heyecanlıyım da sizde nasıldı

Merhaba bende dün 2 embriyo transfer oldum genelde uzanıyorum oturuyorum arada evin içinde dönüyorum ve belimde Ağrı var çok uzandığım içinde olabilir bilmiyorum heyecanlıyım da sizde nasıldı
Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼 benim mide yanmasi sıcak basması ve kasık ağrısı oldu bel ağrım şu aralar oluyor ama hiç bunlara takılma çoğu ilaçtan kaynaklı en başta cok erken şu an tutunma aşamasında Ağrı yasamassin bildiğim kadariyla canım

Kizlar doktordan ciktim simdi.
Bebeklerden birinin su azlığı var .
Plesatnası da çok küçük kalmış doktor kalbi durabilir,suyu bitebilir gibi risklersen bahsetti.
Diğer bebegimde bir sknti yok o etkilenmez gibi birşey söyledi.
Umarim bir tane de olsa saglikla kucagima alabilirim bebeğimi .🙏🏻☘️💕
Sıkı takip edilecek .
2 hafta sonra kontrolüm .

Bitanem onunda su azlığı vardit bı ilaç kullandı düzene girdi sonra bir tane bebişim asagidaydi baya iğne kullandı ama şimdi ikiside turp gibi biri 3 kilo.biri 2 buçuk kilo doğdu hiç canını sıkma iki can tasimak kolay değil Allah'ım ezanlar yüzü humetine yar ve yardımcın olsun inşallah herşey güzel olucak canını sıkma her gebelikte olabilir bu ayrıca tek gebeliklerdede olabilir tedbir amaçlı riskli grup diyolar korkma
Canim kacinci haftadan itibaren bu sorunu yaşadi?
Plestantasi da küçük kalmış bebeğin.
Umarim hersey guzel olur bir tane de olsa saglikla kucagima alabilirim bebeğimi🙏🏻☘️💕

Canim kacinci haftadan itibaren bu sorunu yaşadi?
Plestantasi da küçük kalmış bebeğin.
Umarim hersey guzel olur bir tane de olsa saglikla kucagima alabilirim bebeğimi🙏🏻☘️💕
Canım sana herhangi bir ilaç önerdimi bilmiyorum sakın kötü düşünme lütfen sağlıkla Allah'ım kucağına almayı nasip etsin ikisinide inşallah ablam 20. Hafta da yaşadı bu sıkıntıyı 36. Haftada doğum yaptı onunda biraz tedavi sürmüştü 1 ay kadar sonra sınırda da olsa normal düzeye geldi Sen kendini strese sokma Allah'ım onları orda filizlendirdiyse inşallah kucağıma almayida nasip edicek canım benim

Canım sana herhangi bir ilaç önerdimi bilmiyorum sakın kötü düşünme lütfen sağlıkla Allah'ım kucağına almayı nasip etsin ikisinide inşallah ablam 20. Hafta da yaşadı bu sıkıntıyı 36. Haftada doğum yaptı onunda biraz tedavi sürmüştü 1 ay kadar sonra sınırda da olsa normal düzeye geldi Sen kendini strese sokma Allah'ım onları orda filizlendirdiyse inşallah kucağıma almayida nasip edicek canım benim
Tansiyon ilaci verdi canim .tansiyonum olduğu için değil ama kasılmaları vs. Önlüyor dedi biseyler saydı .
İlaç önermedi canim herhangi .
Sık takip dedi sadece .

aminn canım benim çok sağol🙏🏻💕
İyiyim strese sokmamaya calisiyorum diğer bebiş de etkilenmesin diye .
İkiz gebelikte problemler oluyor malesef.
Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza☘️

Tansiyon ilaci verdi canim .tansiyonum olduğu için değil ama kasılmaları vs. Önlüyor dedi biseyler saydı .
İlaç önermedi canim herhangi .
Sık takip dedi sadece .

aminn canım benim çok sağol🙏🏻💕
İyiyim strese sokmamaya calisiyorum diğer bebiş de etkilenmesin diye .
İkiz gebelikte problemler oluyor malesef.
Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza☘️
Aynen öyle canim benim ne kadarlık olduğuna baktimi peki benimde hala kasiklarimda batmalar vs oluyor sık sık dr bazı gebelerde olur dpguma kadar dedi normal ondan korkma zaten cnm 🤲🏼

Aynen öyle canim benim ne kadarlık olduğuna baktimi peki benimde hala kasiklarimda batmalar vs oluyor sık sık dr bazı gebelerde olur dpguma kadar dedi normal ondan korkma zaten cnm 🤲🏼
Küçük olan 15+5 .
Büyük bebek 16+5 falan o önde gidiyor canım .
Bu arada kasılma görmedi doktor ama diğer bebeği kaybedersek o yüzden bi kasılma olursa diye verdi .
Bulundugum sehirde doktor kasilma görüyorum dedi ama yokmuş .
Eğer oluşursa desteklemek için vermiş perinatolog doktorum.
Küçük olan bebek 120 gr.
Büyük olan bebek 167 gr falan çıktı.
Bu arada büyük olan bebek kızmış.
Diğer küçük erkeğe benziyormuş net belli değildi suyu az oldugu icin hareket bile edemedi bu gun.

Küçük olan 15+5 .
Büyük bebek 16+5 falan o önde gidiyor canım .
Bu arada kasılma görmedi doktor ama diğer bebeği kaybedersek o yüzden bi kasılma olursa diye verdi .
Bulundugum sehirde doktor kasilma görüyorum dedi ama yokmuş .
Eğer oluşursa desteklemek için vermiş perinatolog doktorum.
Küçük olan bebek 120 gr.
Büyük olan bebek 167 gr falan çıktı.
Bu arada büyük olan bebek kızmış.
Diğer küçük erkeğe benziyormuş net belli değildi suyu az oldugu icin hareket bile edemedi bu gun.
Canım benim içini rahat tut sıkı takiple inşallah düzelecek herşey, tansiyon ilacını aksatma dinlen bol bol . İkiz gebeliklerde bi stres oluyor maalesef. Allahım korusun onları, çok geride değil toparlanacak inşallah🙏Benimde rahim uzunluğum sınırda çıktı dikiş atılma ihtimali varmış fitil verdi popodan hergün yap dedi. Geldiğimden beri uzanıyorum . Dua edelim bol bol herşey yoluna girecek inşallah

Canım benim içini rahat tut sıkı takiple inşallah düzelecek herşey, tansiyon ilacını aksatma dinlen bol bol . İkiz gebeliklerde bi stres oluyor maalesef. Allahım korusun onları, çok geride değil toparlanacak inşallah🙏Benimde rahim uzunluğum sınırda çıktı dikiş atılma ihtimali varmış fitil verdi popodan hergün yap dedi. Geldiğimden beri uzanıyorum . Dua edelim bol bol herşey yoluna girecek inşallah
Düzenli kullanacagim canim .demir ilacimi da degistirdim meyve suyu gibi toz ilac verdi o hosuma gitti hic midemi bulandirmadi .
Bu demir de çok önemli aksatmayın siz de🙏🏻🌸
İnsallah toparlayacaklar kuzum 🙏🏻
Sen perinatolog doktoruna mi gittin?
Dinlen kendini yorma .
3 ay sonra rahatliyoruz diyorlardi ikiz gebelikte malesef sonra sonra da riskler artıyor .
Sağlikla kucaklarimiza alalim bebislerimizi insallah 🧿💕
Birdahaki kontrol ne zaman senin .benim 2 hafta sonra detayli ultrasonda bakilacakmis .

Düzenli kullanacagim canim .demir ilacimi da degistirdim meyve suyu gibi toz ilac verdi o hosuma gitti hic midemi bulandirmadi .
Bu demir de çok önemli aksatmayın siz de🙏🏻🌸
İnsallah toparlayacaklar kuzum 🙏🏻
Sen perinatolog doktoruna mi gittin?
Dinlen kendini yorma .
3 ay sonra rahatliyoruz diyorlardi ikiz gebelikte malesef sonra sonra da riskler artıyor .
Sağlikla kucaklarimiza alalim bebislerimizi insallah 🧿💕
Birdahaki kontrol ne zaman senin .benim 2 hafta sonra detayli ultrasonda bakilacakmis .
Oh şifa olsun inşallah hepsi , bende hap olanına başladım🙏
Yok kuzum tüp bebek doktoruma gittim , önce karından Bebeklere baktı sonra vajinadan uzunluğunu bi ölçeyim dedi. Sonra bunları söyledi. Opu işlemi gibi bi işlemle dikiş atmaktan falan bahsetti. Haftaya Salı tekrar gidicem kontrol edilecek kısalıyor mu diye.
Dinlenelim bol bol bu haftalar, güzel şeyler düşünelim. Biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz, bebişlerimizde inşallah bizler gibi güçlüler . Tutundular bize şimdi büyüyüp dünyaya gelecekler 🙏
evet kuzum 1 ay rahat ettik ağustosta hemen korkular yine başladı. 9 ay yatmaya razıyız biz sağlıkla gelsinler inşallah 🙏

Oh şifa olsun inşallah hepsi , bende hap olanına başladım🙏
Yok kuzum tüp bebek doktoruma gittim , önce karından Bebeklere baktı sonra vajinadan uzunluğunu bi ölçeyim dedi. Sonra bunları söyledi. Opu işlemi gibi bi işlemle dikiş atmaktan falan bahsetti. Haftaya Salı tekrar gidicem kontrol edilecek kısalıyor mu diye.
Dinlenelim bol bol bu haftalar, güzel şeyler düşünelim. Biz elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz, bebişlerimizde inşallah bizler gibi güçlüler . Tutundular bize şimdi büyüyüp dünyaya gelecekler 🙏
evet kuzum 1 ay rahat ettik ağustosta hemen korkular yine başladı. 9 ay yatmaya razıyız biz sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Umarım kısalmaz canım benim 🙏🏻💕
Sağlikla ilerlesinler .
Aynen öyle saglikla gelsinler de razıyız herşeye 💕🙏🏻

Back
X