- Konu Sahibi Alara m2026
- #2.301
Merhaba hanımlar nasılsınız, bebeğim 16 hafta 4 günlük oldu , Cumartesi günü kontrolde herşey yolunda dedi doktor muayenede. Bir ay sonrasında detaylı ultrason yaptırmamı tavsiye etti acaba sizler araştırma yaptınız mı özel muayenede mi devlette mi yaptıracaksınız

Kızlar bana kız bebek isimleri önerebilir misiniz?Ben çok kararsızım ya aklıma isim gelmiyor.
Kızlar bana kız bebek isimleri önerebilir misiniz?Ben çok kararsızım ya aklıma isim gelmiyor. 

Bizim çok seçenek vardı canım  HANNE SARE , ESİLA , İKRA , SOFYA, en son Eşimin ismi Alper benim Adım Dilara bebisimizin adida nasip olursa ALARA olcak
Bizim çok seçenek vardı canım  HANNE SARE , ESİLA , İKRA , SOFYA, en son Eşimin ismi Alper benim Adım Dilara bebisimizin adida nasip olursa ALARA olcak 

bizim etrafta hiç yok bu isimlerden İnci de güzel mesela Lina güzel  yada klasik eski isimlerden de koyabilirsin anlamı güzel olan kulağa hoş gelen biraz araştırman gerekecek
 bizim etrafta hiç yok bu isimlerden İnci de güzel mesela Lina güzel  yada klasik eski isimlerden de koyabilirsin anlamı güzel olan kulağa hoş gelen biraz araştırman gerekecek dila , beren , İdil, bade, Hazal, ayda  ilk bunlar geldi aklıma
 dila , beren , İdil, bade, Hazal, ayda  ilk bunlar geldi aklıma