31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü afedersin sürekli lavaboya gidiyorum ve idrar az az geliyo ve sağ kasığım da ağrı var
Ayakta su içiyormusun canjm?
Oturarak yudum yudum iç.
Bebek baskı yapiyordur belki.
Bi idrar versene saglik ocaginda orda çıkar

Oturarak yudum yudum iç.
İşte canım ben kaç haftadır eşimin ailesinin evine geldim evleri köyde ilçeye gitmem gerekiyor bugün gitmedim hafta sonuna denk geldi artık pazartesi gidecem

Oturarak yudum yudum iç.
Bazen ayakta bazen oturarak içiyorum ama çoğunlukla oturarak içiyorum bilmiyorum ben mesela evlenmeden önce de sık sık idara yolu enfeksiyonu tekrarliyordu bende şimdi yine aynı öyle olmuş gibime geliyor.

İşte canım ben kaç haftadır eşimin ailesinin evine geldim evleri köyde ilçeye gitmem gerekiyor bugün gitmedim hafta sonuna denk geldi artık pazartesi gidecem
Pazartesi ver rutin olarak bakilmasi lazim zaten ara ara .
ben dün verdim mesela vucudumda sıvı kaybı çıktı doktora gideceğim yarin falan ne yapar bilmiyorum bir sürü problemim çıkıyor😌
Bebislerin sağlığı yerinde olsun da🙏🏻🌸

Bazen ayakta bazen oturarak içiyorum ama çoğunlukla oturarak içiyorum bilmiyorum ben mesela evlenmeden önce de sık sık idara yolu enfeksiyonu tekrarliyordu bende şimdi yine aynı öyle olmuş gibime geliyor.
Hamilelikte de idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor hassas oluyoruz.
Belki olmuş olabilir tedavi ediyorlar hemen öyle bir durumda .
Bol su iç oturarak iç bende arada ayakta içiyordum dünden bu yana bıraktım ayakta içmeyi .
Mideye gitmeden idrar oluyor su hiçbir faydası olmuyormuş vücudumuza .

Enfeksiyondan şüpheleniyorum çünkü afedersin sürekli lavaboya gidiyorum ve idrar az az geliyo ve sağ kasığım da ağrı var
Kuzum en son gittiğimde doktorumda dikkat et enfeksiyona karşı demişti. Daha hassasız muhtemelen sen bi idrar testi ver en kısa zamanda . Yanma kasıntı falan var mı?Bol su içmeye devam et. Bu arada göbüş büyüdüköe bende çok idrara gitmeye başladım . Belki bebeğinde baskı yapıyordur . Son günlerde gece bile 3 kere tuvalete kalkmaya başladım. Belki şeninde öyle bir durumdur

Ben 4 bucuk aylik diyorum direk artik,🤦🏻‍♀️😅
5 . Ayı.doldurdugumu düşünüyorlar yoksa.
Doğumu erken hesapliyolar🤭😅🤦🏻‍♀️
Normalde şubat ortasında olması gerekiyor ama bizim 2-3 hafta erken ya bende ocak sonu diyorum . Kendimi de öyle ikna ettim 😂 artık azıcık hareket edince bile yoruluyorum, aralık Ocak nasıl geçecek bakalım🤔
Ben 7 kilo almışım bu arada kızlar 🥹 sizde durum nasıl kiloda?

Normalde şubat ortasında olması gerekiyor ama bizim 2-3 hafta erken ya bende ocak sonu diyorum . Kendimi de öyle ikna ettim 😂 artık azıcık hareket edince bile yoruluyorum, aralık Ocak nasıl geçecek bakalım🤔
Bende ocak ortası,sonu diyorum direk 😅🙈

Malesef bende öyleyim çok yoruluyorum ayaklarim yürümüyor.
Ödemlerim geçmiyor .
Ayaklarim aşırı şişti bu gün.
Doktora gitmeyi dusunuyorum.
Bebeklere bi zarari olmasin diye .
Saglik ocaginda idrar vermistim orda da sıvı kaybı çıkmış.
Zamanla sorunlar artıyor sanki🥲😌
Sağlık olsunda geçici şeyler olsun şikayet etmiyorum korkuyorum sadece onlaea zararı olmasindan 🥲🙏🏻🌸
10 kilo almışım bende toplam .🤦🏻‍♀️

Maşallah güzel kilo almişsin canım bide senin bebişler iki tane ondandır bende 57 kilodan 60 kiloya çıktım . Beni görenler yüzün baya çökmüş diyorlar benim yüzüm genelde tombul böyle büyük, kızım şimdiden annesinin güzelliğini almış 🥰😂

Bende ocak ortası,sonu diyorum direk 😅🙈

Malesef bende öyleyim çok yoruluyorum ayaklarim yürümüyor.
Ödemlerim geçmiyor .
Ayaklarim aşırı şişti bu gün.
Doktora gitmeyi dusunuyorum.
Bebeklere bi zarari olmasin diye .
Saglik ocaginda idrar vermistim orda da sıvı kaybı çıkmış.
Zamanla sorunlar artıyor sanki🥲😌
Sağlık olsunda geçici şeyler olsun şikayet etmiyorum korkuyorum sadece onlaea zararı olmasindan 🥲🙏🏻🌸
10 kilo almışım bende toplam .🤦🏻‍♀️
Bi git kuzum sıvı kaybıda iyice ödem yapmış olabilir. Bi de galiba tuzu azaltmamız gerekiyor, daha dikkatli beslenmeliyiz.
Evet ya sürekli evham halindeyiz, sağlıkla gelsinler hepsini unutucaz İnşalalh 🙏🌺♥️
Valla kaça kadar çıkacak bu kilolar merak ediyorum 🤭🫣

Maşallah güzel kilo almişsin canım bide senin bebişler iki tane ondandır bende 57 kilodan 60 kiloya çıktım . Beni görenler yüzün baya çökmüş diyorlar benim yüzüm genelde tombul böyle büyük, kızım şimdiden annesinin güzelliğini almış 🥰😂
Aldım kuzum vallahi baya göbeklendim şimdiden , çok ekstra da yemiyorum aslında ama yürüyüş hareket çok yok bende istirahat et dedikleri için o etkiledi sanırım 🤭
Ay annesinin prensesi maşallah ona ♥️

Aldım kuzum vallahi baya göbeklendim şimdiden , çok ekstra da yemiyorum aslında ama yürüyüş hareket çok yok bende istirahat et dedikleri için o etkiledi sanırım 🤭
Ay annesinin prensesi maşallah ona ♥️
Ben pek fazla yiyemiyorum belki ondandır ya onların sağlıkları yerinde olsun bişi olmaz biz kilo alsakta oluruz almasakta ben kilo almayınca bebek zayıf mi acaba diyorum inşallah öyle değildir.

Ben hissetmeye başladım canım içimde baloncuk patlaması gibi ufak ufak gıdıklanmalar oluyor 🙈🤗💕 biraz zayıf olsam daha çok hissederdim muhtemelen ama 😂
Ben anlamıyorum ki bağırsak hareketleri mi bebek mi çözemiyorum.bazen iç taraftan böyle karnıma bı baskı gibi oluyor acaba o mu ?

Ben anlamıyorum ki bağırsak hareketleri mi bebek mi çözemiyorum.bazen iç taraftan böyle karnıma bı baskı gibi oluyor acaba o mu ?
Ufak baloncuk gibi oluyo ben onu bebise yoruyorum bağırsak hareketini de hissetmeyiz heralde hamilelikten önce öyle bişey hiç hissetmedim ama 🤭

Back
X