• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Dediğin gibi kuzum son düzlükteyiz artık sıfır risk istiyoruz . İçimizin rahat olması lazım , doktora ve hastaneye güvende çok önemli. Bencede iyi yapmışsın, yoğun bakımı olan , aradığında ulaşabileceğin bi doktor önemli gerçekten.
Bugün nasılsın ? 🙏🤍
Gunaydin canım benim pazartesi günü kontrol vardı sancı cikmadi şükür alttan baktirmadim dr da tamam dedi çünkü çok kurcalandim istemedim şart değilse prensesim adalarda 4 hafta yani 1 ay az hareket bol yatış fitil.ve magnezyumla gecircez eşyalarını yıkadık beşiğini kurdu eşim herşeyi hazırladık korkudan napalim Allah'ım zamanında gelmesini nasip etsin. Asada tepiniyor dr şahsi nunarasini verdi en ufak biseyde ara dedi çok iyi Allah razı olsun inşallah 15 ocağı görürüz en az 🤲🏼

1 cm açıklıkla durdurmayı deniyorlar doğumu sancın vs. Yokmuş .
Olsa da sancıyı da durduruyorlar .
Yine bebek gelirse yapacak bişey yok ama ellerinden geleni yapmaları gerekir öncesinde .
Bebek yoğun bakım olmaması zaten degiştirmen için bir sebep ne ne zaman olacak bilemiyoruz her ihtimale karşı bebek yoğun bakım olmalı .
Biz tüp bebek anneleriyiz normal gebeliklere göre en başından beri bu riskimiz var .
Senin adina çok sevindim umarim rahat bir doğum da geçiririrsin yeni drunla ☺️🌸
İnşallah canım benim herseyini hallettiler annemle eşim şimdi şu 1 ayı tamamliyalik yavrumla başka bişey istemiyorum artık ciğer geliştirme iğnesi olduk iki doz ama ne olur ne olmaz ne kadar durursa o kadar iyi Dr 34 .haftayı görürsek çok iyi olur dedi 🤲🏼🤲🏼bakalım elimden geleni yapıyorum

Gunaydin canım benim pazartesi günü kontrol vardı sancı cikmadi şükür alttan baktirmadim dr da tamam dedi çünkü çok kurcalandim istemedim şart değilse prensesim adalarda 4 hafta yani 1 ay az hareket bol yatış fitil.ve magnezyumla gecircez eşyalarını yıkadık beşiğini kurdu eşim herşeyi hazırladık korkudan napalim Allah'ım zamanında gelmesini nasip etsin. Asada tepiniyor dr şahsi nunarasini verdi en ufak biseyde ara dedi çok iyi Allah razı olsun inşallah 15 ocağı görürüz en az 🤲🏼
Vajinal muayene iyi ki yaptırmamışsın, sanki zorlanmış oluyor her seferinde bende mümkün olduğu kadar istemedim . Bol bol dinleneceğiz artık kuzum bende öyle minimum hareket etmeye başladım kasılmalarım arttı korkuyorum . İnşallah Ocak ortasına kadar en az dursun minnoşlar beslesin büyüsün öyle gelsinler ♥️
Ellerinize sağlık kafan rahatlamıştır eşyalar hazır olunca. Benimde bi hastane çantam kaldı onu yapıcam 🙏 yeni doktorun daha içine sinmiş sanki doğru bi karar verdin bence 🙏🤍

kızlar selam bende 21 kasımda transfer oldum 6+4 haftalık hamileyim ödüm kopuyor. sizin konuşmalarınız çıktı karşıma haziran ayında sizde ne kadar endişeliymişsiniz. şimdi neler konuşuyorsunuz. hamilelerin duası kabul olur derler. benim için dua eder misiniz. bende sizin gibi doğum telaşıyla ilgili burda konuşabileyim. sağlıkla alın kucaklarınıza :KK200:

İnşallah canım benim herseyini hallettiler annemle eşim şimdi şu 1 ayı tamamliyalik yavrumla başka bişey istemiyorum artık ciğer geliştirme iğnesi olduk iki doz ama ne olur ne olmaz ne kadar durursa o kadar iyi Dr 34 .haftayı görürsek çok iyi olur dedi 🤲🏼🤲🏼bakalım elimden geleni yapıyorum
Tabii ki canım atlatacağız insallah 34 leri de 🌸☘️
Sonra korkmayız insallah bisey olmaz.
Doktorum 34 de atlatalim sonra korkmayız demişti.
Vaktinde saglikla gelsinler🌸
Sende önlem qlmıs oldun bak gidip kontrol ettirmesen haberin bile olmayacak kendini belki de çok yoracaktın.
Bi nevi işaret gibi oldu kendini yormaman için 🙏🏻☘️

Kizlar karnım 5 dk da bir nerdeyse sertleşiyor bu ara .
Ağrım sızım yok ama normal mi ya bu kadar sertleşip gevşemesi.
Bebeklerin gareketlerini de öyle belirgin hissetmiyorum .
Kayma ,dönme, itme ,pıtırtı yok sadece gevserken bi gevşeme oluyor minik bişey o kadar.
Biraz tedirgin oldum dünden beri böyle olunca.
Yalancı kasılma biliyorum ama bebeklerin harkeketlerini niye hissetmiyorum o zaman pek.

kızlar selam bende 21 kasımda transfer oldum 6+4 haftalık hamileyim ödüm kopuyor. sizin konuşmalarınız çıktı karşıma haziran ayında sizde ne kadar endişeliymişsiniz. şimdi neler konuşuyorsunuz. hamilelerin duası kabul olur derler. benim için dua eder misiniz. bende sizin gibi doğum telaşıyla ilgili burda konuşabileyim. sağlıkla alın kucaklarınıza :KK200:
O endişeler hiç bitmeyecek doğum yapasıya kadar 🙈
Ama 3 aydan sonra daha çok azalıyor diyebilirim bebisinin hareketlerini,varlığını hissetikçe zaman hızla geçecek.
İlk zamanlar pek geçmiyor 🙈🥲
Sonra hızla geçiyor.

Sende ,bizler de bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah ☘️🙏🏻

Kizlar karnım 5 dk da bir nerdeyse sertleşiyor bu ara .
Ağrım sızım yok ama normal mi ya bu kadar sertleşip gevşemesi.
Bebeklerin gareketlerini de öyle belirgin hissetmiyorum .
Kayma ,dönme, itme ,pıtırtı yok sadece gevserken bi gevşeme oluyor minik bişey o kadar.
Biraz tedirgin oldum dünden beri böyle olunca.
Yalancı kasılma biliyorum ama bebeklerin harkeketlerini niye hissetmiyorum o zaman pek.
Kuzum bazı günler benimde öyle oluyor kasılıyo uzan sol tarafına, belki gaz falanda olmuştur yediklerinden. Bebişleri dürt hissedersin hareketlerini zaten sürekli uyanık olmuyorlarmış 🥹

Hayırlı olsun kuzum , sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.♥️ 1. Trimester sonrası rahatlama gelecek inan.ilaçlar kesilince otomatik ferahlayacaksın . İlk zamanlar biraz yavaş geçiyor ama sonra zaman inanılmaz akıyormuş

Kuzum bazı günler benimde öyle oluyor kasılıyo uzan sol tarafına, belki gaz falanda olmuştur yediklerinden. Bebişleri dürt hissedersin hareketlerini zaten sürekli uyanık olmuyorlarmış 🥹
Sürekli öyle kuzum ya içim rahat etmedi bebeklerin de hareketini hiç hissetmedim dünden beri doktorumu aradim en yakın hastaneye git dedi .
devlet hastanesinde acile bi gidip geldik .
Çok şükür açılma falan yokmuş sancı da var mı yok mu söylemedi nst iyi gibi dedi sadece .
Tehlikeli bir durum yok anladigim kadarıyla yalancı kasılmalar .
Beni tedirgin eden bebekleri hissetmemekti onları da nst odasinda uzandigimda hissetim çok sükür.
Çikolata ,kek falan yemiştim öncesinde.
Bebeklerim hareketleri baya önemliymiş kızlar .
Yine hissetmezsen yine gel dedi ebe .
Gün içinde az da olsa kıpırtı olması gerekiyormuş .🙏🏻☘️

Sürekli öyle kuzum ya içim rahat etmedi bebeklerin de hareketini hiç hissetmedim dünden beri doktorumu aradim en yakın hastaneye git dedi .
devlet hastanesinde acile bi gidip geldik .
Çok şükür açılma falan yokmuş sancı da var mı yok mu söylemedi nst iyi gibi dedi sadece .
Tehlikeli bir durum yok anladigim kadarıyla yalancı kasılmalar .
Beni tedirgin eden bebekleri hissetmemekti onları da nst odasinda uzandigimda hissetim çok sükür.
Çikolata ,kek falan yemiştim öncesinde.
Bebeklerim hareketleri baya önemliymiş kızlar .
Yine hissetmezsen yine gel dedi ebe .
Gün içinde az da olsa kıpırtı olması gerekiyormuş .🙏🏻☘️
Ay çok şükür geçmiş olsun canım benim. Dinlenelim artık bol bol. Aklımızda olsun hareketlerini takip edelim daha dikkatli 🙏
Nst değişik dimi hem sıkılıyorsun hem heyecanlanıyorsun 🥹😍

Ay çok şükür geçmiş olsun canım benim. Dinlenelim artık bol bol. Aklımızda olsun hareketlerini takip edelim daha dikkatli 🙏
Nst değişik dimi hem sıkılıyorsun hem heyecanlanıyorsun 🥹😍
Çok değisik iki bebege bağladi ayri ayri
. hareket saymami istedi görünmüyor mu ki orda hareket ettigi ben anlamadim 😂🙈
Neye bakiyor nst sadece sancıya mı?
Hareket ediyor diyor.mesela ben.hissetmiyorum o an .
Bilmiyorum şiddetli tekmeler zaten hissetmiyorum.kipirtilar oluyor sadece .
Acaba kilodan kaynaklı.mı ?

Nst evet heyecanli biyer ama nst kagidini falan vermedi bana fotografya cektirmedi kendi doktoruma bilgi veremedik.aklimda kaldi .
🙈
Sancı var veya yok da demedi .
Az var mı öğrenmek istemiştim sertleşiyor sonuçta bebek 😂

Çok değisik iki bebege bağladi ayri ayri
. hareket saymami istedi görünmüyor mu ki orda hareket ettigi ben anlamadim 😂🙈
Neye bakiyor nst sadece sancıya mı?
Hareket ediyor diyor.mesela ben.hissetmiyorum o an .
Bilmiyorum şiddetli tekmeler zaten hissetmiyorum.kipirtilar oluyor sadece .
Acaba kilodan kaynaklı.mı ?

Nst evet heyecanli biyer ama nst kagidini falan vermedi bana fotografya cektirmedi kendi doktoruma bilgi veremedik.aklimda kaldi .
🙈
Sancı var veya yok da demedi .
Az var mı öğrenmek istemiştim sertleşiyor sonuçta bebek 😂
Nabız ve sancıya bakıyorlarmış. O sancı belli bi değerin üstüne çıkmaması gerekiyormuş bana da kâğıt vermedi hemşire doktorla konuştu herşey yolunda dediler.
Belki pozisyonla ilgilidir kuzum bende alt bebeği daha az hissediyorum ama üstteki kıpır kıpır 🤭

Nabız ve sancıya bakıyorlarmış. O sancı belli bi değerin üstüne çıkmaması gerekiyormuş bana da kâğıt vermedi hemşire doktorla konuştu herşey yolunda dediler.
Belki pozisyonla ilgilidir kuzum bende alt bebeği daha az hissediyorum ama üstteki kıpır kıpır 🤭
Pazartesi kendi doktorumda da girerim büyük ihtimalle.
Pazartesi kontrolum var .
Kız bebek baya asagida zaten gobek deliğimin altında 😂🙈
O yüzden çok hissetmiyor olabilirim .
Erkek kipirdasa hissediyorum o tam göğüs kafesimin oralarda.
Karistiriyorum da ben ya bebekleri 🙈🤦🏻‍♀️
Bazen erkek bebek kizin üstünde oluyor hangisi hareket ediyor anlayamiyorum😂

Back
X