• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Benimkiler bilmiyor. Şehir dışındalar. Hiç gitmemezlik yapmadım şimdiye kadar. tatlı bir yalan uydurmam lazım ama ne diyeceğimi bilmiyorum. eşim bayramda çalışacak diyebilirim. öyle olunca da ben yine giderdim. bi de bunları düşünmek zorundayız cidden.
Bizde de kimse bilmiyor, bende belim tutuldu demeyi düşünüyorum 🤔 ama ne kadar ikna edici olur bilemedim🤭

Kızlar bayram malum önümüz , ziyaretleri nasıl yapacaksınız ? Sizde aileler biliyor mu transfer sürecini?
Bayramda evde olucaz eşim annem ben benim ailem biliyor normalde hiç istemezdim aslında ama maddi olarak destek almak durumunda kaldığımız için bu süreçte biraz mecbur oldu yoksa direkujdeli haberi verip onlarida üzmek istemezdim aslinda ama napalim bayram ziyareti yapamiycaz telefonla olcak bizim artık onun dışında akrabalarımız falan bilmiyor sadece ailemiz zaten sizde durumlar nasıl bilmiyorlarsada ziyareti nasıl yapicaksiniz 🙄😊 biraz zor olur yanlış anlaşılma olabilir bilmeyen olduğunda birde

Benimkiler bilmiyor. Şehir dışındalar. Hiç gitmemezlik yapmadım şimdiye kadar. tatlı bir yalan uydurmam lazım ama ne diyeceğimi bilmiyorum. eşim bayramda çalışacak diyebilirim. öyle olunca da ben yine giderdim. bi de bunları düşünmek zorundayız cidden.
Eşimle başbaşa bir bayram yapmak istiyoruz deseniz ayrı kalmak istemiyorum deseniz yanlis mi anlasilir sizde bir ailesiniz sonuçta

Kızlar bende 28 de transfer oldum . transfer gününü sayarsak bugün 7.günüm ve iki adet test yaptım birinde ikinci dk da silik çizgi belli oldu diğerin de hiç bir şey yok kafam karıştı

Eşimle başbaşa bir bayram yapmak istiyoruz deseniz ayrı kalmak istemiyorum deseniz yanlis mi anlasilir sizde bir ailesiniz sonuçta
Yok onu sorun yapmaz aslında abi içten kırılır biraz ama asla bana yansıtmaz. hatta evlendikten sonra her bayram geliyorlar eşine ayıp oluyordur istediğinizi yapın ben üzülmem demişti. tamda bu sözlerinin üzerine gelmiyoruz diyeceğim:kızgın:

Kızlar bende 28 de transfer oldum . transfer gününü sayarsak bugün 7.günüm ve iki adet test yaptım birinde ikinci dk da silik çizgi belli oldu diğerin de hiç bir şey yok kafam karıştı
hangi testi kullanıyordunuz? Birde erken yapmışsınız sanki. Yanıltıcı olabilir şuan.

Sabah yaptığım aritmed öğlen yaptığım işe first test diye bişi
artimed de iyi diye biliyorum ama predictor tek geçerim. biraz pahalı diğerlerine göre ama doğruluğu çok yüksek. endişe etmeyin daha test zamanına var. olacaktır inşallah.

Yok onu sorun yapmaz aslında abi içten kırılır biraz ama asla bana yansıtmaz. hatta evlendikten sonra her bayram geliyorlar eşine ayıp oluyordur istediğinizi yapın ben üzülmem demişti. tamda bu sözlerinin üzerine gelmiyoruz diyeceğim:kızgın:
Kendini sıkma canım sonuçta güzel haber verdiğinda nedeni anliycaktir ve hiç bir şey aklında kalmiycak sen bebeğine odaklan şimdi bence kendini buna strese sokma hiç 🤲🏼🤗 sana ihtiyacı olcak annesi moralli ol yarin

Kendini sıkma canım sonuçta güzel haber verdiğinda nedeni anliycaktir ve hiç bir şey aklında kalmiycak sen bebeğine odaklan şimdi bence kendini buna strese sokma hiç 🤲🏼🤗 sana ihtiyacı olcak annesi moralli ol yarin
içim eridi şu an böyle diyince:) isteyen herkese nasip olsun annelik yaaaa:)

Eklentiler

• IMG_20250603_102537.webp
    IMG_20250603_102537.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 30
Çıplak gözle daha çok belli oluyo acaba biri ilk idrar diğeri öğlen olduğu için mi böyle oldu anlamıyorum ki
Yarın sabah ilk idrarla yapsan canım bence o zaman daha net olur strese girme hiç sakın pozitif gibi duruyor ama hemen çıktımı bekledimj

Back
X