- Konu Sahibi LeoDilara59
Ben Diyarbakır bahçeci de yaptimBen Ankara üniversitesi tıp fakultesinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Diyarbakır bahçeci de yaptimBen Ankara üniversitesi tıp fakultesinde.
31 Mayıs’ta transfer oldum ben de transfer hariç 3. GünümBugun transferinizin kscıncı günü
Bende Doç hoca ile devam etmek istedim aslında ondan ünv ye gittim. Umarım bir faydası olur. Hepimiz nasiplerimize kavuşuruz.Ben Diyarbakır bahçeci de yaptim
Amin inşallahBende Doç hoca ile devam etmek istedim aslında ondan ünv ye gittim. Umarım bir faydası olur. Hepimiz nasiplerimize kavuşuruz.
Böyle olan başka kimse var mı acaba duydun mu daha önce ben hiç duymadım ondan kafam çok karışıkEvet canım 5. Gün embriyolarım. 3. Gün dondurulmuştu. Transferden önceki gün çözdürülüp 5. Güne tamamladılar. İnşallah Allahım bebişlerimizi bize bağışlarNe zaman test yapabiliriz en erken acaba? zaman asla geçmiyo ben normalde de aşırı sabırsızımdır 11 Hazirana kadar zaten mümkün değil bekleyemem
![]()
Evet evet yumurta sayısı az olanlarda riske atmamak için 5. Güne götürmeden 3. gün donduruyolar. Bu şekilde havuz yapıp en son hepsini 5. güne tamamlıyolar. Biz de öyle yaptırıcaktık fakat havuzdan vazgeçtik 2 embriyomuzu 5. Güne getirip transfer edin dedik neyse ki 5. güne geldiler yoksa transfer günü transferim iptal olucaktıBöyle olan başka kimse var mı acaba duydun mu daha önce ben hiç duymadım ondan kafam çok karışık
Aynı sekil bende de var o ağrılar 30 Mayıs oldum bende transfer bizimle insalah mucizelerimizKizlar bugün kasik agrim var bacağıma vuran belimin ortası ara ara sizi şeklinde tutunma işareti olabilirmi bunlar tecrübesi olanlar varsa ya ignemi oldum geldim sabahtan beri bu sekildeyim inşallah tutunuyorlardir
İnşallah canım benim biraz korktum bişey mi oldu diye ama tutunsunlarda her ağrıya razıyım bir gün var aramızda inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin başka bir belirtiniz varmı acabaAynı sekil bende de var o ağrılar 30 Mayıs oldum bende transfer bizimle insalah mucizelerimiz![]()
Cok şükür canım insallah pozitif de görürsünüz kalitesi nasılEvet evet yumurta sayısı az olanlarda riske atmamak için 5. Güne götürmeden 3. gün donduruyolar. Bu şekilde havuz yapıp en son hepsini 5. güne tamamlıyolar. Biz de öyle yaptırıcaktık fakat havuzdan vazgeçtik 2 embriyomuzu 5. Güne getirip transfer edin dedik neyse ki 5. güne geldiler yoksa transfer günü transferim iptal olucaktı![]()
Ay gerçekten öyle tatlı ağrılar bunlar gece çok sıcak basması yaşadım ben ya ter içinde uyandım dün geceİnşallah canım benim biraz korktum bişey mi oldu diye ama tutunsunlarda her ağrıya razıyım bir gün var aramızda inşallah rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin başka bir belirtiniz varmı acaba![]()
Bir gün var aramızda bende bayramın ilk günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum kan versen tabiki daha mantıklı 10 bile olsa çıkar değer sen bide 1 gün oncesin benden 5. Gün embriyosuysa şu an tütün Muş olmasi lazım burda yazıyorlar geç tutunma falan diye o doğal gebelikte doç Dr bizzat söyledi embryo transferi sonrası geç tutunma diye bişey yok 3. Gün embryosu 2 ile 5 gün 5. Gün embryosu 1.ile 3 gün yani iş kanına karismasi tutunduysa inşallah canımAy gerçekten öyle tatlı ağrılar bunlar gece çok sıcak basması yaşadım ben ya ter içinde uyandım dün geceonun dışında çok bel ağrısı kasık ağrısı var ne zaman test deniyceksiniz acaba ben bayram günü yapsam mı acaba diye düşünüyorum yada arefe günü kalçadan olan iğneyi vururken kan mi versem diye düşündüm transfer günü hariç 6 gün olacak ilaki çıkar diye düşündüm kan da
Ayn 5 gün benimde çift embriyo transferi oldu ay demi o zaman ben direk 6 gün kan vereyim sabah da evde test deniyeyim hatta akşam gidip kan vercem eşim işten gelince iğneye gidiyoruz neredeyse 6 gün de bitmiş olacak ay insalah ikimizde pozitif alırız sizin exstrra bi belirtiniz var mı canimBir gün var aramızda bende bayramın ilk günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum kan versen tabiki daha mantıklı 10 bile olsa çıkar değer sen bide 1 gün oncesin benden 5. Gün embriyosuysa şu an tütün Muş olmasi lazım burda yazıyorlar geç tutunma falan diye o doğal gebelikte doç Dr bizzat söyledi embryo transferi sonrası geç tutunma diye bişey yok 3. Gün embryosu 2 ile 5 gün 5. Gün embryosu 1.ile 3 gün yani iş kanına karismasi tutunduysa inşallah canım![]()
4ab ve 2ab. 2 ab daha önce hiç duymadım, görmedim de. İnşallah tutarlarCok şükür canım insallah pozitif de görürsünüz kalitesi nasıl
Ben birinden de duydum basarı oranı daha yüksek oluyormuş
Ben hiç duymadım böyle bir şey.Doktorunuz telefon kullanmak , televizyon izlemek zararlı olur dedim sizlere
Canım bende hiç duymadım böyle birşey.Doktorunuz telefon kullanmak , televizyon izlemek zararlı olur dedim sizlere
Doktorunuz ne dedi kaliteleri hakkında4ab ve 2ab. 2 ab daha önce hiç duymadım, görmedim de. İnşallah tutarlar![]()
İnşallah canım benim istersen bı gün daha bekle 7 gün bir hafta olsun ama nasıl istersen tabikiAyn 5 gün benimde çift embriyo transferi oldu ay demi o zaman ben direk 6 gün kan vereyim sabah da evde test deniyeyim hatta akşam gidip kan vercem eşim işten gelince iğneye gidiyoruz neredeyse 6 gün de bitmiş olacak ay insalah ikimizde pozitif alırız sizin exstrra bi belirtiniz var mı canim
Canım doktor kaliteleri hakkında ne dediEvet kuzularımız yerleşsinler rahat rahat4aa ve 3aa dediler canım kaliteleri için.
Bi de kahve içme sorunsalım var içmiyorum kafein yasak diye nasıl canım çekiyor anlatamam![]()