- 4 Eylül 2023
- 870
- 580
- 33
- 28
- Konu Sahibi Alara m2026
Arada belirtilerin hepsi kayboluyo bişey yokmuş gibi oluyorum ya bosluga dusuyom bı ama inşallah yavrularimiz bizimledir Allah'ım nasip etsin bize bayramda karnimizda girmeyi diğer bayramda kucagimizada olmalarını inşallahAy valahi benim duygularima tercümanlık yapiyosun şuanama bizimle minikler göreceksin ben test de aldım arefe günü demicem 6 gün olcak

biraz açık havaya çıktım psikolojime iyi geldi. Böyle bir gün..
 biraz açık havaya çıktım psikolojime iyi geldi. Böyle bir gün..
 31 inde transfer oldum canım.
 31 inde transfer oldum canım. inşallah peş peşede hamiş haberlerimizi alalım
 inşallah peş peşede hamiş haberlerimizi alalım  şubat doğumlu bebişler platformuna geçelim hep birlikte . Aminnn
 şubat doğumlu bebişler platformuna geçelim hep birlikte . Aminnn

iğne ilaç çok fazla alıyoruz ister istemez  hiç belirti aramamak lazım inşallah rabbim nasip edicek bu yola girdiysek bı sebebi var arada aglasamda şu an bebeklerime hep konuşuyorum öyle geçiyor salı gününü iple çekiyorum öğrenmek için
 iğne ilaç çok fazla alıyoruz ister istemez  hiç belirti aramamak lazım inşallah rabbim nasip edicek bu yola girdiysek bı sebebi var arada aglasamda şu an bebeklerime hep konuşuyorum öyle geçiyor salı gününü iple çekiyorum öğrenmek için  tek tavsiyem kabız  olmamaya çalış eğer olur gibi olursan hemen Dr şöyle ve dupholac diye bı şurup var onu verdi bı kilo kayısı yememe rağmen kabız oldum ve çok sancı çektim transferin 2. Günü ona dikkat et bol bol su iç bide canım
 tek tavsiyem kabız  olmamaya çalış eğer olur gibi olursan hemen Dr şöyle ve dupholac diye bı şurup var onu verdi bı kilo kayısı yememe rağmen kabız oldum ve çok sancı çektim transferin 2. Günü ona dikkat et bol bol su iç bide canım