- 4 Eylül 2023
- 748
- 519
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
İnşallah sımsıkı tutunurlar kaçıncı gün embryosu tek embryo mu koydular canım ,Aaa tamamdır çok sağolasın. Dikkat edeyim hakkaten önemli bir mevzu.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sımsıkı tutunurlar kaçıncı gün embryosu tek embryo mu koydular canım ,Aaa tamamdır çok sağolasın. Dikkat edeyim hakkaten önemli bir mevzu.![]()
Evet geriye tek embriyom kalmıştı döllenen ve 3. Gün embriyosu aslında . Kalitesi iyi transfer edelim dedi hoca.İnşallah sımsıkı tutunurlar kaçıncı gün embryosu tek embryo mu koydular canım ,![]()
İnşallah sana hayırlı sağlıklı bı evlat olarak gelir dünyaya canım rabbimden ümit kesilmez hiç iğne ilaç kullaniyormusunEvet geriye tek embriyom kalmıştı döllenen ve 3. Gün embriyosu aslında . Kalitesi iyi transfer edelim dedi hoca.
İpnem hiç yok sadece ilaçlar. Antibiyotik, progesteron fitil , bağışıklığı düşürücü kortison gibi bir ilaç embriyo tutunması için, östrojen , bir de coraspirin verdiler. 16 haziran test günü o zamana kadar kullan dediler.İnşallah sana hayırlı sağlıklı bı evlat olarak gelir dünyaya canım rabbimden ümit kesilmez hiç iğne ilaç kullaniyormusun
Benimde aynilari ekstra iğneler var inşallah hayırlı haberler alirizda yavrularımız bizimle olur elini karnına köy bol bol ya musavvir çekİpnem hiç yok sadece ilaçlar. Antibiyotik, progesteron fitil , bağışıklığı düşürücü kortison gibi bir ilaç embriyo tutunması için, östrojen , bir de coraspirin verdiler. 16 haziran test günü o zamana kadar kullan dediler.
Aminn inşallah inanıyorum güzel haberler vereceğiz birbirimize. Bende bol bol ettehiyatü okudum okumaya da devam ediyorum. Ama ya musavvir de çekerim bol bolBenimde aynilari ekstra iğneler var inşallah hayırlı haberler alirizda yavrularımız bizimle olur elini karnına köy bol bol ya musavvir çek![]()
Öyle beklemedeyim test yapmadım cumartesi gününe kadar yapmicamMerhaba bir gelişme var mı nasılsınız?
En iyi sonuç kan tahlilin de çıkacaktır inşallah az kaldı zaten bugün bitti sayılır Perşembe,cuma , cumartesi kan verecem.totem mi yaptınız. Dualarım sizinle inşallah olacak inşallah![]()
Kesinlikle haklısınız. Bende 12 gün sabretmeyi planlıyorum. Sonra gelsin güzel haber inşEn iyi sonuç kan tahlilin de çıkacaktır inşallah az kaldı zaten bugün bitti sayılır Perşembe,cuma , cumartesi kan verecem.
Benim ilk günler hiç belirtim yoktu 4. günden bu yana artık ağrilarim var belirti mi onu da bilmiyorumMerhaba inşAllah hepimiz güzel haberler alırız benim 2 haziranda transferim yapıldı ilk bel ve bacak ağrısı çok çektim ama sonrasında hiç bir belirtim olmadı inşAllah tutunmuşlardır
Amin inşallahKesinlikle haklısınız. Bende 12 gün sabretmeyi planlıyorum. Sonra gelsin güzel haber inş
Nasıl ağrıların var ? Benim sırt bacak ağrıyo. İnşallah tutunmadırBenim ilk günler hiç belirtim yoktu 4. günden bu yana artık ağrilarim var belirti mi onu da bilmiyorum
Hayırlı olsun canım. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alalımMerhaba inşAllah hepimiz güzel haberler alırız benim 2 haziranda transferim yapıldı ilk bel ve bacak ağrısı çok çektim ama sonrasında hiç bir belirtim olmadı inşAllah tutunmuşlardır
Sağ kasik ağrısı, göğüs ağrısı bide bacak ağrısı bel ağrısıda var ama bence o uzanmaktan oluyoNasıl ağrıların var ? Benim sırt bacak ağrıyo. İnşallah tutunmadırgüzel haberler alalım
![]()
İilk günü sayıyor musunuz sayarsak 3. Saymaz isek 2. Günüm benim belirti yokBenim ilk günler hiç belirtim yoktu 4. günden bu yana artık ağrilarim var belirti mi onu da bilmiyorum
Sanırım sayılmıyor bilmiyorum ki benim ilk günü sayarsak bugün 8. Saymazsak 7. günümİilk günü sayıyor musunuz sayarsak 3. Saymaz isek 2. Günüm benim belirti yok