- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Alara m2026
O fitil zaten başlı başına kalıntılari beni sinir ediyor. Günde 6 tane alıyorum.Bende hiç akıntı yok fitil kullanıyorum onun kalıntıları oluyor baya iğne ilaç kullanıyorum şu an ilk 3 gün vardı kramplarim ağrılarım ama şu an iyiyim hafif kaşık segirmesi oluyor ama trasnfer günü dahil göğüslerim çok şiddetli sanciyo oda progestan dan diye düşünüyorum inşallah pozitiftir test günün kaçı bana 10 Haziran dedi de ama imkan yok o tarihî bekliyemem
 Şimdi ekstra bir de estrofemi iki ağızdan bir vajinadan alıyorum. Ayyy inşallah pozitiftir. Benim 11 Haziran ama sanırım bekleyeceğim
 Şimdi ekstra bir de estrofemi iki ağızdan bir vajinadan alıyorum. Ayyy inşallah pozitiftir. Benim 11 Haziran ama sanırım bekleyeceğim  çok sabırlı biriyim
 çok sabırlı biriyim  ne derlerse o kafasindayim
 ne derlerse o kafasindayim

benim gece bacaklarım çok ağrıdı sabahta zınk diye saat 7 de uyandım çok işim varmış gibi
 benim gece bacaklarım çok ağrıdı sabahta zınk diye saat 7 de uyandım çok işim varmış gibi 

şifa olsun bebişlerine ve sana
 şifa olsun bebişlerine ve sana  ay evet bende çok su içiyorum hatta eşim abarttığımı söylüyor sürekli damacanadan sürahiye su doldururken buluyormuş kendini
 ay evet bende çok su içiyorum hatta eşim abarttığımı söylüyor sürekli damacanadan sürahiye su doldururken buluyormuş kendini ama bebeklerim için tutuyorum  yarın sabah erken gebelik testi yapicam bakiyim şans dile bana bugünde arife günü mübarek rabbim hepimizin evlatlarını bebeklerini bu mübarek günde filizlendirsin inşallah çifte bayram yasiyalim hepimiz seneye bayrama yavrularımiza bayramlık almaya giderken bulalım kendimizi inşallah
 ama bebeklerim için tutuyorum  yarın sabah erken gebelik testi yapicam bakiyim şans dile bana bugünde arife günü mübarek rabbim hepimizin evlatlarını bebeklerini bu mübarek günde filizlendirsin inşallah çifte bayram yasiyalim hepimiz seneye bayrama yavrularımiza bayramlık almaya giderken bulalım kendimizi inşallah  ağzımda böyle değişik metal gibi bir tat var
 ağzımda böyle değişik metal gibi bir tat var