- Konu Sahibi LeoDilara59
İnşallah bebişlerimiz bize kendini hissettiriyordurBenim de her gece bacaklarım ağrıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebişlerimiz bize kendini hissettiriyordurBenim de her gece bacaklarım ağrıyor
Amin canım yaşadıklarımızın mükafatını alalım en kısa zamanda inşallahTünaydınnnn sağ ve sol kasıklarım geriliyorağzımda böyle değişik metal gibi bir tat var
şeffaf akıntım var
ve zaman geçmiyor
Allahin izni ile inşallah yaşadıklarımızın karşılığını alırız sağlıkla sıhhatle kavuşuruz mucizelerimize![]()
İnşallah bebişlerimiz bize kendini hissettiriyordur![]()
Merhaba canım , hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar merhaba benim trasferim de dün oldu. 3aa tek embriyo transferi. Fitil, estrofem, progestan dex iğne, prednol, coraspin, kan sulandırıcı iğne ve 3 tane takviye kullanıyorum. Günlerdir başlıkları okuyup duruyorum.ama burası çok samimi ve içten geldi. Her sayfayi heyecanla okudum. Sizin gibi karışık duygulardayim. Duygudaş birilerine denk gelmek güzel. Yatarken kalkarken karın kaslarim ağrıyor otururken bile çok endişeliyim, karın kaslarımi sürekli hissediyorum sanki. Bir zararı olur mu endisesindeyim. Az önce idrarımı yaparken de küçük bir sancı oldu. Sizde de oluyor mu hala evde hareketlerinizi nasıl düzenliyorsunuz
Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı uğurlu güzellikle sonuçlansin inşallahMerhaba canım , hayırlı uğurlu olsunmucizen seninle inşallah güzel haberlerini alalım buradan
evet insan herşeye çok geriliyor ama karın kası ağrın muhtemelen kendini çok kastığın için . Biraz rahatlamaya çalış ben nefes egzersizleri yapıyorum biraz stresli anlarda iyi geliyo . İlk gün genelde uzandım yemeğe tuvalete kalktım. Ama sonra hareket ettim hep evin içinde gündüzleri bahçeye indim güneşlendim turladım. Benimde 5. Günüm bugün
![]()
Ay kuzum hiç bilmiyorum bu markayı maşallah baya belirgin gibiKizceler bugün 6. Günüm eşim fun nöbetçi eczane den nimo marka erken gebelik testi almış başkada bulamadı dün akşam yaptığım üstteki sabaha karşı yaptığım alttaki çizgiler 10 dakika içinde belirginleşti ama sitelere baktığımda yanilanda olmuş doğru sonuç alanda siz ne düşünüyorsun bu testi kullanan oldumu umarım doğrudur![]()
Keşke kuzum ya Ucuz bı test te degilmis başka test yok ama pazar günü kan vericem iğneye gittimde yada yarın veririm bilmiyorum ki belirtilerimde kayboldu nasıl rahatım anlatamamAy kuzum hiç bilmiyorum bu markayı maşallah baya belirgin gibiay çok heyecanlandım
kaç tane var elinde ? Yarın sabahta ilk idrarla yap bence
İyi bayramlar canımKeşke kuzum ya Ucuz bı test te degilmis başka test yok ama pazar günü kan vericem iğneye gittimde yada yarın veririm bilmiyorum ki belirtilerimde kayboldu nasıl rahatım anlatamameğer tuttuysada masallah çok sorunsuz bı hamilielik
bu sayfalarda kullanan kadınlara baktimda testi böyle olup kanda negatif gören çok olmuş pozitif görende olmuş yani idrar güvenirliği çok yok zaten en garantisi kan yinede sen nasılsınn iyimisin canım hayırlı bayramların olsun
![]()
İnşallah canım benim ya hiç sorma o bile elim ayami titretti benim inşallah hepimizin böyle patlayan çift çizgileri olsunİyi bayramlar canım
o çizgiyi görmek bence motive edici birşey yıllardır hayalimizama yinede kesin diye düşünmeyelim, pazar günü hayırlı haberlerini alıcaz inşallah
ay benimde hiç belirti kalmadı.umarımm iyi bişeydir
Hayırlısı artık kuzum hepimiz için
![]()
Aminnn canım aminİnşallah canım benim ya hiç sorma o bile elim ayami titretti benim inşallah hepimizin böyle patlayan çift çizgileri olsun![]()
Bu testi hiç kullanmadım ama nette şöyle bir yazı buldum "Hem laboratuvar hem de tüketici klinik çalışmalarında, NIMO® Erken Gebelik Testi'nin% 99.6'dan daha doğru olduğu kanıtlanmıştır." Umutlandirmak istemem ama bence var gibiKizceler bugün 6. Günüm eşim fun nöbetçi eczane den nimo marka erken gebelik testi almış başkada bulamadı dün akşam yaptığım üstteki sabaha karşı yaptığım alttaki çizgiler 10 dakika içinde belirginleşti ama sitelere baktığımda yanilanda olmuş doğru sonuç alanda siz ne düşünüyorsun bu testi kullanan oldumu umarım doğrudur![]()
Allah tamamına erdirsin inşallahİnşallah canım benim ya hiç sorma o bile elim ayami titretti benim inşallah hepimizin böyle patlayan çift çizgileri olsun![]()
Ay inşallah canım benim Allah razı olsun biseyimde yok pazar bı kan vericez normalde salı dedi Dr ama dayanamam heralde inşallah Allah'ım bu güzel bayramda istiyen kim varsa herkesi müjdelendirsin bizlerde dahilBu testi hiç kullanmadım ama nette şöyle bir yazı buldum "Hem laboratuvar hem de tüketici klinik çalışmalarında, NIMO® Erken Gebelik Testi'nin% 99.6'dan daha doğru olduğu kanıtlanmıştır." Umutlandirmak istemem ama bence var gibiinşallah kan değerinde çok çok güzel çıkar canım
![]()