31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

ben kucagimda laptop ile calisiyorum 7/24 nerdeyse, yani imkansiz uzak durmam

onun haricinde de ilk denememde pozitif oldu uzerindende 5 yil gecti , bukadar da cok sey etmemek gerek bence
Bencede artık bazı şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum . Allah bağışlasın bebişin kocaman olmuş maşallah 🧿

Canım gunayydin nasılsın bugün 😊😉
günaydınnn canım🍀 iyiyim şükür sen nasılsın ? Hala belirti soruyorsan yok gibi ufak tefek bi ağrı giriyor çıkıyo , bi de sol göğsüm sağ tarafa göre fazla bi büyüdü bi anda ama ilaç yan etkisi mi bilemedim. 🤷🏻‍♀️ sende ne var ne yok nasıl gidiyo

günaydınnn canım🍀 iyiyim şükür sen nasılsın ? Hala belirti soruyorsan yok gibi ufak tefek bi ağrı giriyor çıkıyo , bi de sol göğsüm sağ tarafa göre fazla bi büyüdü bi anda ama ilaç yan etkisi mi bilemedim. 🤷🏻‍♀️ sende ne var ne yok nasıl gidiyo
Benimde aynı canım arada sancı geliyo gidiyo gibi kasıklarıma başka belirtim yok bu gün kan vericem öğleden sonra varsa cikicak çok heyecanlı ve korkuyorum 🙄 dua et nolur tutmuş olsun dünkü test yalancı diyorlar o yüzden sevinemedim hiç ben inşallah bebeklerimiz bizimledir çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun 🙄

Benimde aynı canım arada sancı geliyo gidiyo gibi kasıklarıma başka belirtim yok bu gün kan vericem öğleden sonra varsa cikicak çok heyecanlı ve korkuyorum 🙄 dua et nolur tutmuş olsun dünkü test yalancı diyorlar o yüzden sevinemedim hiç ben inşallah bebeklerimiz bizimledir çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun 🙄
Ay veriyor musun bugün kan testi ?🤍 Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah kuzum 🙏🙏belirti içinde çok video izledim dün olmaması normal beta hcg kanımızda daha yeni artmaya başladığı için erken diyorlar . İnşallah gönlümüze göre sonuçlansın, dualarımız kabul olsunn🍀🥰

Back
X