• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Evet canım heyecanla bekliyorum . Belirtim yok pek inşallah benimledir minnoşlarım ♥️
Adet olduktan sonra günde 3 kere Estrofem kullanmaya başladım. Transferden 5 gün önce progesteron iğne, progesteron fitil (sabah/akşam 2şer), oksapar iğne, coraspirin, estrofem 3 tane devam ettim. Transfer sonrası bi de Duphaston hap eklendi 2 tane sabah akşam. Ve vitaminler tabi.
Benimde 16 Haziran kontrolüm var o güne kadar estrofem günde 3x
Bu hap beni maf etti ellerim ayakların yanaklarım sanki hep ödem . Elim ayağım yanıyor 🔥 resmen

Benimde 16 Haziran kontrolüm var o güne kadar estrofem günde 3x
Bu hap beni maf etti ellerim ayakların yanaklarım sanki hep ödem . Elim ayağım yanıyor 🔥 resmen
Ay benimde artık hangisi yaptı bilmiyorum ama vücudum şişti sanki dışardan belli olmuyor diyorlar ama bana da tosbikleştim gibi geliyo 🫠 su içiyorsun dimi bol bol, tuzda azalt biraz yemeklerde etkiliyor sanki o da bu süreçte.
Az kalmış seninde hayırlısı olsun 🤍

Ay benimde artık hangisi yaptı bilmiyorum ama vücudum şişti sanki dışardan belli olmuyor diyorlar ama bana da tosbikleştim gibi geliyo 🫠 su içiyorsun dimi bol bol, tuzda azalt biraz yemeklerde etkiliyor sanki o da bu süreçte.
Az kalmış seninde hayırlısı olsun 🤍
Günaydın kuşum nasilsin 🤗💕

günaydın kuzucum🤍
İyiyim şükür artık belirti kovalamayı bıraktım. Bariz bişey hissetmiyorum 🫠
Sen nasılsın kuzum ? Bugün kan verecek misin yine ♥️ var mı vucüdünda kıpırdanma, uyuyabildin mi🍀
Bugün 2 de vericem dün Dr uma konustum. Erken olmasına rağmen sonuç iyi çıkmış dedi bu gün aynı saatte vericem bajalim şu an belirtilerin kayboldu hafif kaşık segirmesi arada o kadar rahat uyuduk eun akşam 🙈🤗💕 inşallah herşey yolundadır kuşum benimde

Bugün 2 de vericem dün Dr uma konustum. Erken olmasına rağmen sonuç iyi çıkmış dedi bu gün aynı saatte vericem bajalim şu an belirtilerin kayboldu hafif kaşık segirmesi arada o kadar rahat uyuduk eun akşam 🙈🤗💕 inşallah herşey yolundadır kuşum benimde
Oh maşallah kuzucum♥️🧿🧿bugünkü sonucunu da haber ver bana, inşallah yolundadır süreçlerimiz kuzum dua ediyorum bol bol hepimize 🙏🍀

Benim 11 Haziran test günüm, ben ilk Acıbadem ataşehirde tedavi gördüm sonra Kadıköy’de özel bi klinlikte devam ediyorum butik bi yerde. Sen nasılsın ? Bi daha test yaptın mı canım ?
Acıbadem’deki doktorunuz öznur hanım mıydı? Ben yarın kan vericem canım bi daha test yapmadım

Back
X