31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Yok çift yumurta ikizleri🥰 dr da baya şaşırdı ama Rabbimin mucizesi ol desin yeter ki ❤️
İşk zamanlar hiç geçmiyor gibi geliyor ama şimdi bi kaç gündür zaman geçiyor hareketlerini yavaş yavaş hissediyorum o biraz olsun tatmin ediyor zaman geçiyor 😊
Maşallah Rabbimin mucizeleri🥲🙏🏻🧿🌸
Hareketlerini hissedince tabi orda olduklarini biliyorsun hissediyorsun biraz olsun rahatlatıyorsun 🙈
Ben son regl tarihime göre 7 haftalığım 🥲pek bişey hissetmiyorum normal mi onu da bilmiyorum daha küçükler mide bulantim bi geliyir bi gidiyor 😅

Evet evet ona şükrediyorum.
Rahatlik anlaminda kışın rahat ederim. buralar kışı da çok soğuk geçmiyor 🙈🙏🏻
Yazı kavurucu .
Ben kış insanıyım biraz 🤣
Bende Mayıs doğumluyum ama kış kadınıyım hiç sevmem sıcağı iyi zamanda gelicekler hayırlısıyla inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼👼🏼

Hareketlerini hissedince tabi orda olduklarini biliyorsun hissediyorsun biraz olsun rahatlatıyorsun 🙈
Ben son regl tarihime göre 7 haftalığım 🥲pek bişey hissetmiyorum normal mi onu da bilmiyorum daha küçükler mide bulantim bi geliyir bi gidiyor 😅
Evet ben de ilk 3 ay kadar bişey hissetmedim sadece aşırı uyku halim vardı resmen gün 24 saat ben 25 saat yatıyordum 😂 kalp atışını duydunuz mu ben 8 haftalığa yakındı duymuştum ondan sonra da hiç geçmiyor zaman hep görmek istiyorsun 🥹ve çok çabuk büyüyor

Evet bi kaç kere hissettim bugün de sanki kayıyor gibi hissettim çok kısa sürdü ama sürekli dürtüp duruyorum bi hareket etsinler diye ama pek oralı değiller pek bi nazlılar 😂

Evet ben de ilk 3 ay kadar bişey hissetmedim sadece aşırı uyku halim vardı resmen gün 24 saat ben 25 saat yatıyordum 😂 kalp atışını duydunuz mu ben 8 haftalığa yakındı duymuştum ondan sonra da hiç geçmiyor zaman hep görmek istiyorsun 🥹ve çok çabuk büyüyor
Uyku hali evet var çok derin uyuyorum bende bu ara.
normalde uyku problemim vardi uyuyamiyordum .uyusam bile uyudugumu hissetmiyordum sanki beynim açik uyuyor gibiydim .
Ama bu aralar kafami koydugum an derin uykulara daliyorum 🥲🙈
Kalp atışını bu gün duydum çok şükür 🤲🏻🌸🧿
İkisinin de atıyordu birisi çok güçlü atmıyordu kalbi .doktor geride kalmış biraz o yüzden öyle daha çok küçükler dedi 🥲

Uyku hali evet var çok derin uyuyorum bende bu ara.
normalde uyku problemim vardi uyuyamiyordum .uyusam bile uyudugumu hissetmiyordum sanki beynim açik uyuyor gibiydim .
Ama bu aralar kafami koydugum an derin uykulara daliyorum 🥲🙈
Kalp atışını bu gün duydum çok şükür 🤲🏻🌸🧿
İkisinin de atıyordu birisi çok güçlü atmıyordu kalbi .doktor geride kalmış biraz o yüzden öyle daha çok küçükler dedi 🥲
Bu zamanların kıymetini bil ben şimdi gece hiç uyuyamıyorum saatte bir mutlaka kalkıyorum sıcakların da etkisi var tabiki ama olsun bol bol uyu 😊 benimkiler de ilk öyleydi biri daha güçlüydü diğeri daha zayıftı ama şimdi eşitler çk şükür düzeliyor 🥰

Kızlar merhabalar bugün transfer oldum 4ab ve 4bb 2 adet inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bu kalite de hamile kalanınız var mı 🌿

Bu zamanların kıymetini bil ben şimdi gece hiç uyuyamıyorum saatte bir mutlaka kalkıyorum sıcakların da etkisi var tabiki ama olsun bol bol uyu 😊 benimkiler de ilk öyleydi biri daha güçlüydü diğeri daha zayıftı ama şimdi eşitler çk şükür düzeliyor 🥰
Şimdi uyuyayım sonra bende uyuyamam büyük ihtimalle şikayet etmiyeyim 😅

Yaaa içim rahatladı.bunu duyunca eşim birisinin kalbi çok güçlü atmıyor diye ona takilmisti . hemen söyliyim ona🥲🙈😅
Nerede tedavi görmüştünüz?

Kızlar merhabalar bugün transfer oldum 4ab ve 4bb 2 adet inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bu kalite de hamile kalanınız var mı 🌿
Benim 3. Gün embryosu ama 4ab 4bb kaliteli embryolar diye biliyorum .
Daha önceki transferimde bu sekilde transfer oldum kimyasal gebelik yaşadım.
Onlar nasip olmadı .
Embryolog kaliteli embryo demişti arastirdigim kadariyla da gebe kalan çok kişi vardı☺️
Hayırlı olsun transferiniz umarim pozitif sonuç alırsınız 🙏🏻🌸

Benim 3. Gün embryosu ama 4ab 4bb kaliteli embryolar diye biliyorum .
Daha önceki transferimde bu sekilde transfer oldum kimyasal gebelik yaşadım.
Onlar nasip olmadı .
Embryolog kaliteli embryo demişti arastirdigim kadariyla da gebe kalan çok kişi vardı☺️
Hayırlı olsun transferiniz umarim pozitif sonuç alırsınız 🙏🏻🌸
Amiiiin amiiin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlı şimdi bu 10 gün nasıl geçecek 😁

Emeklerinizin karşılığını en hayırlı şekilde alırsınız inşallah sımsıkı tutunsun bebeişiniz ben hiç bilmiyorum sadece kaliteli dendi gerisini sormadım hangi kaliteyi diye

Şimdi uyuyayım sonra bende uyuyamam büyük ihtimalle şikayet etmiyeyim 😅

Yaaa içim rahatladı.bunu duyunca eşim birisinin kalbi çok güçlü atmıyor diye ona takilmisti . hemen söyliyim ona🥲🙈😅
Nerede tedavi görmüştünüz?
Malatya Doğu Fertil Uğraş Uçar siz nerde gördünüz tedaviyi

Aynen korkacak bişey yok düzeliyor zamanla daha çok küçükler büyüsünler hayırlısıyla o da güçlenecek inşallahhh 🥰

Malatya Doğu Fertil Uğraş Uçar siz nerde gördünüz tedaviyi

Aynen korkacak bişey yok düzeliyor zamanla daha çok küçükler büyüsünler hayırlısıyla o da güçlenecek inşallahhh 🥰
Ben diyarbakir zeki akkumda tedavi gördüm☺️
Çok memnun kaldım doktorumdan .

Back
X