31 olsam cekilmezmişim...

Ben senin biraderinmiyim esinmiyim diyeceksiniz. Ne o oyle mahalle agzi konusma. Kusluk yapmayin ama tavrinizi biraz uzatin ki anlasin.

Aslinda hic kufur ve benzeri seyler soylemez , konusmaz ..Ama bu cok agrima gitti

bu dediğinize siz inanıyor musunuz adam hayatında hiç küfür etmeyecek sonra hop karısını bu iğrenç lafı soyleyecek
zihniyeti çok pis biri
ayrıca başlığa açıkça yazmanız da sizin hakkınızda şüpheye düşürdü beni

Ufff eşin cok igrenc bir laf etmis okuyunca benim bile kanım dondu... Acaba erkek arkadaşlarıyla böyle argo konusuyordu da senle konusurken de birden ağzından mi kacti diye iyi niyet gostermek istiyorum ama yine iğrenç yine iğrenç...

O
Oyle olacak galiba

Bana karsi hic kullanmadigini soyluyorum.Suphe duyacak bi sey yok ha varsa da muhattap olmazsiniz

Ne desem bilemedim. Komik desen komik değil, küfür desen fazla seviyesizce. Çok sığ. Neyse en azından özür dilemiş. Pişkin pişkin bir şey olmamış gibi devam da edebilirdi. Eşiniz seviyeyi biraz yukarı çeksin. Bu sözler evli koca adama yakışmıyor, ergenlige yeni girmiş oğlan çocuğu değil artık.

31 ne demek ki ?

Mastürbasyonun argo tabiri.

Hiç hoş olmayan bir tabir kullanmış size karşı eşiniz. Çok saygısızca. Ne kadar pişman olup olmadığını en iyi siz anlarsınız ancak öyle bir tepki gösterin ki bir daha size karşı asker arkadaşıyla konuşuyormuş gibi konuşamasın. Evlisiniz diye laubaliliğin de lüzumu yok.

Tövbe tövbe lafa bak hele çok uzatmayın ama tavrınızıda çok ciddi koyun bidaha duyarsam bukadar hoşgörülü olmam karşındaki karın seviyeni bil deyin

O cumleyi bir kere bnada kullanmisti esim agzindan girdim burnundan ciktim desem yeri ne terbiyeszligi ne edepsizligi kaldi gereken cvplari aldi bir dhada duymadim agzindan oyle bir soz

Erkek arkadaslariyla konusir ama ilk defa bana boyle bi sey soyledi bunu gec en ufak kufur icerikli hic bi sey soylememisdi

Bu lafı ettiğine edeceğine pişman ederim yerin dibine sokar sokar çıkartırım onu , ıyyhhh öyl bir tavır alır öyle bir bakış atarım ki bin pişman olur utanır rezil olur Tabi bu dediklerim hakketen ağzından salakça bir anda çıkıvermiş bir adam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…