- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Ben senin biraderinmiyim esinmiyim diyeceksiniz. Ne o oyle mahalle agzi konusma. Kusluk yapmayin ama tavrinizi biraz uzatin ki anlasin.Meraba arkadaslar.İki gundu beynim durmus halde resmen kanim dondu.Eskiden de esimle ufak tefek tartismalarim oldu ama ilk defa boylesi oldu.Aslinda kavgada etmedik..Ben o gun biraz huysuzdum canim burnumdaydi biraz kendime kapandim.(Sebebi ise yengemin hamile olmasi ve bebegin engelli doga bilmesi)Ne konusuyor ne bir kelime ediyordum.esim ise bana bi seyler soruyor durmadan.Artik kilit noktama geldim ve esime sesimi yuksettim iradesizce.Orda bana 31 olsan cekilmezsin dedi.O anda tum dunyam basima yikildi.Gozlerim dolu dolu oldu.Sadece ben senin esinim bunu unutma dige bildim.
Sonradan pisman oldu ozurler diledi, hediyeler aldi.Bu konuyu uzattikca onu yaraladigimi, hatasinin karsisinda ezildigini,kendisini sucladigini ,cok pisman oldugunu soyluyor.Ama iki gundu kafam allak bullak.Kalbim bi turlu af edemiyor Ne yapmam lazim biraz daha burnunu surtmem mi lazim yoksa konuyu kapamam mi lazim ?
Aslinda hic kufur ve benzeri seyler soylemez , konusmaz ..Ama bu cok agrima gitti
Oyle olacak galiba
Eşinizin seviye yerlerde. Sizi asker arkadaşı sandı galiba bir an. Birkaç kere kafasına vurun, yayın düzelir! Yalnız çok da uzatmayın yoksa sürekli tazelenir bu çirkin konu. Evinizde iyice huzursuzluk başlar. Bu seferlik büyüklük sizde kalacak mecburen.
Erkeklerin argo bir dille mastürbasyon yapma eylemini ifade ediş şekilleridir bu 31, rezaletKötü bi anlam ifade ediyor sanırım (sayısal değerinden hariç ) üzüldüm.
Bacım senin gaza ihtiyacın mı var? Benim ergen kardeşim bile şu ağızla konuşamaz bana.Ver gazi ver :)
Bana karsi hic kullanmadigini soyluyorum.Suphe duyacak bi sey yok ha varsa da muhattap olmazsinizbu dediğinize siz inanıyor musunuz adam hayatında hiç küfür etmeyecek sonra hop karısını bu iğrenç lafı soyleyecek
zihniyeti çok pis biri
ayrıca başlığa açıkça yazmanız da sizin hakkınızda şüpheye düşürdü beni
31 ne demek ki ?
O cumleyi bir kere bnada kullanmisti esim agzindan girdim burnundan ciktim desem yeri ne terbiyeszligi ne edepsizligi kaldi gereken cvplari aldi bir dhada duymadim agzindan oyle bir sozMeraba arkadaslar.İki gundu beynim durmus halde resmen kanim dondu.Eskiden de esimle ufak tefek tartismalarim oldu ama ilk defa boylesi oldu.Aslinda kavgada etmedik..Ben o gun biraz huysuzdum canim burnumdaydi biraz kendime kapandim.(Sebebi ise yengemin hamile olmasi ve bebegin engelli doga bilmesi)Ne konusuyor ne bir kelime ediyordum.esim ise bana bi seyler soruyor durmadan.Artik kilit noktama geldim ve esime sesimi yuksettim iradesizce.Orda bana 31 olsan cekilmezsin dedi.O anda tum dunyam basima yikildi.Gozlerim dolu dolu oldu.Sadece ben senin esinim bunu unutma dige bildim.
Sonradan pisman oldu ozurler diledi, hediyeler aldi.Bu konuyu uzattikca onu yaraladigimi, hatasinin karsisinda ezildigini,kendisini sucladigini ,cok pisman oldugunu soyluyor.Ama iki gundu kafam allak bullak.Kalbim bi turlu af edemiyor Ne yapmam lazim biraz daha burnunu surtmem mi lazim yoksa konuyu kapamam mi lazim ?
Erkek arkadaslariyla konusir ama ilk defa bana boyle bi sey soyledi bunu gec en ufak kufur icerikli hic bi sey soylememisdiUfff eşin cok igrenc bir laf etmis okuyunca benim bile kanım dondu... Acaba erkek arkadaşlarıyla böyle argo konusuyordu da senle konusurken de birden ağzından mi kacti diye iyi niyet gostermek istiyorum ama yine iğrenç yine iğrenç...
Af o anda bi sey soyleyemedim keske ben de sizin gibi yapa bilseydimO cumleyi bir kere bnada kullanmisti esim agzindan girdim burnundan ciktim desem yeri ne terbiyeszligi ne edepsizligi kaldi gereken cvplari aldi bir dhada duymadim agzindan oyle bir soz
Bundan sonrada yapabilirsin ben hic hazmedemem oyle edepsiz cumleleri ve gereken cvbida alir soyleyenAf o anda bi sey soyleyemedim keske ben de sizin gibi yapa bilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?