- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Saka mi boyle saka mi olur Allah askinaŞakaysa komik ama gerçekse çok kırıcı bir laf
31 ne demek ki ?
Napayim bosayim mi ? !!!Sen de bu adamı koca diye koynuna mı alıyorsun? İğrenç mahluk!
Napayim bosayim mi ? !!!
Haklisin ...Insallah cnm tsk ederimEsin terbiyesizlik etmis .igrenc gercekten bu konuda ona tavrini belli et.Esinize kesinlikle hak vermiyorum ama su konuda hakli. Tamam Allahin yengenize saglikli evlat versin .Hersey olacagina varir ama sizinde evde uzun bir sure suratsiz olmaniz esiniz bunalmistir. Yani benim esim uzun bir sure evde suratsiz olsa bende sinirleniridim ama lakin kesinlikle esiniz bu kelimeyi kullanmamaliydi
Abartma istersen nerdeyse bosan diyeceksin.Adam ozur dilemis, pisman olmus ,ezilmis.Sen bekarsin galiba.Ben bilmem, eğer boşanacak güçte bir kadın olsaydın kocan korkusundan böyle bir laf edemezdi zaten!
İlk defa böyle bir şey duydum şoklar içindeyim. Terbiye olmayan insan bugün bunu der yarın başka bir şey!
Neyse.
Haklisin aslinda .Ama bir yalnisi yuzunden bosanma olmamali.Burda icimi dokub akil aliyorum.Boyle de sert olmaya gerek yok.Sizin basiniza insallah gelmez ama gelerse o zaman bosarsiniz.Ben bilmem, eğer boşanacak güçte bir kadın olsaydın kocan korkusundan böyle bir laf edemezdi zaten!
İlk defa böyle bir şey duydum şoklar içindeyim. Terbiye olmayan insan bugün bunu der yarın başka bir şey!
Neyse.
Hayır ben kıdemli bir evliyim. Sorun şu eğer kadın güçlü olduğunu erkeğe en baştan belli ederse bir erkek ona bu lafları etmez. Edemez. Ben boşan demiyorum zaten beni ilgilendirmiyor da.Abartma istersen nerdeyse bosan diyeceksin.Adam ozur dilemis, pisman olmus ,ezilmis.Sen bekarsin galiba.
Sen olmak istersen buyur Galiba ozeniyorsun .Salak salak konusub da sinirimi ikiye katlamayin.Ne salakca bi yorum.31 sandığımızdan daha keyifli bir şey anlaşılan.
31 olsan haa!?
Bencede igrenc bi laf bana da kimse edemez ama oldu ki bos bulundu etti bu yuzden bosanmam ama surundururum.Guclu kadinlarda aldatiliyor,kufur,yiyor kimi erkekler bosanmaktan korkmuyor.Hayır ben kıdemli bir evliyim. Sorun şu eğer kadın güçlü olduğunu erkeğe en baştan belli ederse bir erkek ona bu lafları etmez. Edemez. Ben boşan demiyorum zaten beni ilgilendirmiyor da.
Sen olmak istersen buyur Galiba ozeniyorsun .Salak salak konusub da sinirimi ikiye katlamayin.Ne salakca bi yorum.
Sen olmak istersen buyur Galiba ozeniyorsun .Salak salak konusub da sinirimi ikiye katlamayin.Ne salakca bi yorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?