31 olsam cekilmezmişim...

Esin terbiyesizlik etmis .igrenc gercekten bu konuda ona tavrini belli et.Esinize kesinlikle hak vermiyorum ama su konuda hakli. Tamam Allahim yengenize saglikli evlat versin .Hersey olacagina varir ama sizinde evde uzun bir sure suratsiz olmaniz esiniz bunalmistir. Yani benim esim uzun bir sure evde suratsiz olsa bende sinirleniridim ama lakin kesinlikle esiniz bu kelimeyi kullanmamaliydi

Son düzenleme:
Napayim bosayim mi ? !!!

Ben bilmem, eğer boşanacak güçte bir kadın olsaydın kocan korkusundan böyle bir laf edemezdi zaten!
İlk defa böyle bir şey duydum şoklar içindeyim. Terbiye olmayan insan bugün bunu der yarın başka bir şey!
Neyse.

Haklisin ...Insallah cnm tsk ederim

Abartma istersen nerdeyse bosan diyeceksin.Adam ozur dilemis, pisman olmus ,ezilmis.Sen bekarsin galiba.

Haklisin aslinda .Ama bir yalnisi yuzunden bosanma olmamali.Burda icimi dokub akil aliyorum.Boyle de sert olmaya gerek yok.Sizin basiniza insallah gelmez ama gelerse o zaman bosarsiniz.

Abartma istersen nerdeyse bosan diyeceksin.Adam ozur dilemis, pisman olmus ,ezilmis.Sen bekarsin galiba.
Hayır ben kıdemli bir evliyim. Sorun şu eğer kadın güçlü olduğunu erkeğe en baştan belli ederse bir erkek ona bu lafları etmez. Edemez. Ben boşan demiyorum zaten beni ilgilendirmiyor da.

Hayır ben kıdemli bir evliyim. Sorun şu eğer kadın güçlü olduğunu erkeğe en baştan belli ederse bir erkek ona bu lafları etmez. Edemez. Ben boşan demiyorum zaten beni ilgilendirmiyor da.
Bencede igrenc bi laf bana da kimse edemez ama oldu ki bos bulundu etti bu yuzden bosanmam ama surundururum.Guclu kadinlarda aldatiliyor,kufur,yiyor kimi erkekler bosanmaktan korkmuyor.

Sen olmak istersen buyur Galiba ozeniyorsun .Salak salak konusub da sinirimi ikiye katlamayin.Ne salakca bi yorum.

Tövbe tövbe:)

Niye bu kadar sinirlendin anlamadım.
31 çekmek bize göre anlamsız bir şeydir ama .... bile olsan yerini 31 diye doldurduğuna göre
çok da anlamsız bir şey değil keyifli bir şey demek ki diye şaşırdım.

Bana değil eşine patla kardeş.
Ben demedim o dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…