31 olsam cekilmezmişim...

Yalnız bunu 12 yaşında ergenliğe yeni giren erkek çocukları söylüyor, 16-17 yaşına doğru da böyle şeylerin söylenmeyeceğini idrak ediyorlar. Eşinizin kafası kaç yaşında durdu acaba?

Bi yerde duymuştum. O lafın aslı el çekmekmiş. Erkekler söylemekten utandıkları için arapça elif (1) lam (30) un alfabedeki değerlerini toplayarak 31 çekmek olarak söylerlermiş. Zamanla öyle argo bi tabir olarak kalmış.. Bu da gereksiz bi bilgi olarak kalsın burda..

Boyle laflar bayanlarin cok zoruna gidiyor. biz erkekler gibi kufurlu ortamlarda yetismiyoruz ki. Hassasiz, nariniz bu mevzularda. kendilerince eglenceli mi buluyorlar nedir. bana da esim bir keresinde kavgada s.kik demisti, kirilmistim, kizmistim o ne bicim laf diye, ne bicim konusuyorsun diye. Arkasindan da yalan mi yalan mi ne yani s.kik degil misin dedi. Terbiyesiz, ahlaksiz. Kavgada karsisindakini kirabilmek icin en agir sozleri futursuzca savuruyorlar. Gunlerce agladim bu lafina. Insan nikahli esine karsi boyle bir soylemi nasil dile getirir? Genelevde mi yasiyorsun da boyle bir laf soyluyorsun, ben ki senin esinim, ozelimi sana acmisim esimsin diye. sen gel bana s.k.k de. Terbiyesiz. 5 yil gecti hala zoruma gider o laf.

saf ben başlıktan yaş olarak 31 algıladım.
diyorum ki 31 yaş ne ki yaaa..
sanki 71 diyor diyorum.
içeriği okudum da eşiniz gerçekten terbiyesiz...
nefret ediyorum böyle erkeklerden ve malesef toplumumuzda çok var.
bunun için boşan denmez tabi ama ben olsam boşanmaya vardıracak kavgalar çıkarırım ki sınırını bilsin,
bi daha konuşurken 2 kere düşünsün.

Biri hoşuna giden yeni bir espri öğrendiğinde ilk fırsatta bir yakınına yapmak ister ya, eşiniz de boşta bulunup sizde denemiş olabilir.
Yapmasaymış iyiymiş tabi ki ama hatasını anladıysa bence fazla üstelemeyin.

Bu küfür bana da sevgilim tarafından söylenmişti sonuç =ayrıldım

Espiri aninda solense guler gecerim ben herhalde ama durum baska.. ne solendiginden cok nasil soylendigi onemli..belki esininde cani skkndi olamaz mi? Bence uzatma konuyu

Simdi diyorsunuz ki esim normalde hic kufur etmez. Ozurler diledi pisman oldu.

E siz de normal olmayan bir haldeydiniz adama sesinizi yukselttiniz. Bir kerelik...
O da bunu ciddi anlamda tek sefer yaptiysa ve ozur diliyorsa hic takilmayin.

O da sizin ses yukseltmenize takilir yoksa.

Ama tekrar vurguluyorum bu tek seferlikse ve gercekten pisman olduysa...

bence eşiniz size yanaşmak için iletişim kurmaya çalışmış sizde tersleyince ağzından çıkıvermiş, ayrıca yengenizin durumu üzülecek bir durum ama bu kadar da abartmasanız eşinizle ilgilenseniz bu tarz bir ortama mahal vermezdiniz yada benim şu an canım sıkkın şundan ötürü deseydiniz o da üstünüze gelmezdi.

Inanamiyorum gercekten, insan esine karsi boyle igrenc bir kelimeyi nasil kullanir? 5 yil gecse de 50 yil gecse de ben de sindiremezdim bu lafi. Cok haklisiniz. Bu adamla hala evli misiniz?

bu tür benzetmeleri yapabilecek erkeğin terbiye seviyesini evlenmeden önce farketmiş olmanız lazım.
klasik erkek öküzülüğü ama en azından hatasını farkedip özür dilemiş bu da bir gelişim evrim tamamlama olarak görülebilir.
ama bence de bir süre daha burnunu sürttün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…