31 olsam cekilmezmişim...

Iyice bir süründür
Ciddi bir konusma yap.agzindan cikan kelimeler baskasina istedigi sekilde ciksin beni baglamaz ama bana karsi bu birdi bir dahasi olamaz de.
Cinsellik icin yaklaşınca ben hic cekilmezlik yapmayayim 31e gec sende bi defada.yaptiginin igrenc bir sey oldugunu iyice anlasin.
Hic bu sekilde konusmaz zaten demissin gaflet bi anlik belki ama devamina cabuk alisir erkekler o sebeple azcik surundur

Tamam hatasını kabuk etmiş tabu naz yapın ama fazla naz aşık usandirur diye de bir siz var

oha lafa bak. çok çirkin.

uzatmak için uzatmayın derim ama ben olsam çok kızgın olurdum.

aradaki cevaplarınıza baktım da, bence de çekilmez bir insansınız,
tabi bunu daha uygun bir dille ifade edebilirdi, en azından, yere düşsen eğilip almam, evlat olsan sevilmezsin gibi sevimsizliği vurgulayayan ama belaltı olmayan ifadeler kullanabilirmiş.

Ciddi bir konuşma yapıp mevzuuyu kapatma vakti gelmiş. Çok çirkin, ama tekrarı olmazsa affefdilebilir. Umarım tekrarlanmaz..

Esiniz terbiyesiz bir laf etmis şakaysa espri anlayışının ne kadar kıt olduğunu gerçekse de seviyesini göstermiş böylece. Igrendim resmen insan karisina nasil boyle bir sey der ya.

gereksiz bir konuşma ve tartışma. unutun gitsin.

buyutmeyin ya esiniz in agzindan kacmis ozurdilemis birde ne varki esiniz sonucta.bosanmak mi tobe tobe ciddi konusun belli ki sinirleniriz bozulmus gecer gider buyutecek birsey yok...

Banlanmışsın atardan giderden ama buraya girince once su profıl resmınızı degıstırın muhtemelen sızın cocugunuz degıldır yegen kuzen falan dır ama konu bellı baslık bellı tavır bellı gidişat az cok bellı kaldırın su cocugun resmını siz kendinizi kotu hıssetmesenızde ben okurken hıssettım
zaten anlamıyorum ben ınternet sıtesınde offlıneda okunabılen resım gorulen alınan bır yerde nıye ınsan ayan beyan cocuk resmı koyar
bılgısayar ekranı var tablet ekranı var telefon ekranı var ılla sosyal dıyorsanız face var ınstagram var buralarda kullanmak nıye
(ayagını,bacagını,oyuncagını yada cıceklı boceklı sansurlu koyanına dıyecegım yok)
konunuzada diyeceğim yok size saygı duymayan bir adamla evlisiniz

Eşiniz tuaf
Siz ondan daha fazla
Eşiniz çirkin konuşmuş ayıp etmiş erkek kankasına söylediği lafı size etmiş
Hadi o dedi dedi buraya yazarak sizin derdinize hangi anlamda derman oldu
Bence gereksiz bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…