• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31.Sayfa güncellendi/satılmıştır..

22 ve 52 satildi mi. Fiyatlari nedir birde 52nin daha net bi fotosu var mi :KK66:
canım 22 numaradakı tayt satıldı
52 duruyor ben yanlıslıkla ıkıdefa cekmısım onu 14 numarada aynısının fotosu var ama dusunursen ayrıntılı cekerım tabi

MUTLU AKŞAMLAR KONU BAŞLIĞI NASIL DEĞİŞİYOR CANIM BİLİYORMUSUNUZ ;)

40 tl lik gri olan ceket mi kaban mı? ,Bir de bedenini öğrenebilir miyim
Ceket gibi de kullanilabilir kaban gibi de ben kisin triko tuniklerin ustune kaban gibi giyiyorum cok sik deri detaylari mevcut kollarda ve yakada beden 38 vcanim

satışa devam fiyatlar çok uygun kargo daha da uygun hadi kızlar :)

Merhabalar ben de tayti begenmistim ama satılmış, 7ve 32 numaralar elbise tarzi mi tunik mi ben dizalti elbise ariyrm o sekilde kullanilabilir mi,ya da elinizde 38~40bedene uygun bu tarz elbise var mi

Merhabalar ben de tayti begenmistim ama satılmış, 7ve 32 numaralar elbise tarzi mi tunik mi ben dizalti elbise ariyrm o sekilde kullanilabilir mi,ya da elinizde 38~40bedene uygun bu tarz elbise var mi
canim 7 numara elbise duruyor sayili giydim 32 no satildi ama. elimde elbise var ama hep dizustu sen diz alti ariyorsun 7 numara uygun

25 42 56 tekrar satıştadır artık tam satılmadı mı satıldı demeyeceğim

Back
X