31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

yeni fotoğraflarına şimdi baktım.. zaten güzel kızmışsın burnunda olmuş tam olmuşsun var yaa.. fıstık gibisin burnun gerçekten çok güzel olmuş;) çok beğendim... sağlıklı günlerinde mutluluğunla birlikte nice nice güzel günlerinde kullan burnunu inşş..

ay bu ne ya ilk günler böyle mi oluyo biri şu aynayı elimden alsın kaydirigubbakcemile3
bu arada eceemel inş ameliyatın çok güzel geçmiştir canım dualarım seninle :Saruboceq:

ay bu ne ya ilk günler böyle mi oluyo biri şu aynayı elimden alsın kaydirigubbakcemile3
bu arada eceemel inş ameliyatın çok güzel geçmiştir canım dualarım seninle :Saruboceq:

pikolatcim daha dur sen daha duur delikafadulden o aynayi daha 1 ay birakamazsin elinden :))) ben bi disari cikip eve geldigimde hemen aynaya sariliyordum acaba sismis mi diye, ve tabiki sismis oluyordu sempatiksalakcinni
benim birlikteligim gerci daha cok fotograf makinalariyla oluyordu, fotografini cekip bakmak daha rahat oluyor sanki butunuyle inceliyorsun :))

:))) pikolat benim telefonumda su an 2956 tane fotograf var ki gecen gun bazi begenmediklerimi sildim :P bi de bunun fotograf makinalariyla cekilmis olanlari var, aman allahim resmen takintili olduk delikafadulden

cektiklerinden koysan da gorsek :P gun gun

sırnaşık şey hergün çektiklerimi koysam forum çöker :D sen niye koymuyosun canım =) bak bnm yüzüm gözüm gerbişeyim ortada bikaç resimde siz koyun :p

o sen benim bugunku albumumu gormedin galiba, onlair gordukten sonra bir daha fotograf istemezsin benden :roflol:

yok daha gelmedı:) resimlerine baktım gercekten bayag şişmiş morarmışsın kötu oldum bıan :( ama Allahtan harıka bı burun cıktı:)

ecemel bu cuma mıydı ben gelecek cuma dıye anladım insalah guzel gecmıstır ve o da cokguzel bıburuna sahıp olur:)

evet benimki agir vakaydi sahiden ama cok sukur ki sonuctan pisman olmadim.
ecemelin ameliyat olacagindan benim haberim yoktu, baska bi baslikta nefes alamadigini filan yazmisti o da morarmis galiba cok

Back
X