Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bandajlarımı aldırmaya gidiyorummmmm delikafadulden
bandajlarımı aldırmaya gidiyorummmmm delikafadulden
ben geldim kızlar yeni halimi gözlerim yadırgıyor sanırım :) Fotoları yüklüyorum şimdi yorumlarınızı eksik etmeyin![]()
ayça sağol hemşom benim =) darısı senin başına diyelim :)Cnm yeni burnun harika tek kelimeyle,bayıldım... :)))
Umarım kendi burnum içinde aynı yorumu yapabilirim o aşamaya geldiğimde.
Çok geçmiş olsun.Yeni burnunla sağlıklı,mutlu günler... :))
sağol canım evet darısı başına yarın büyük gün seninde fotolarına yorum yapıcaz :)süper süper ... sanki o burunla doğmuşsun gibi . defalarca baktım ve baktıkça dahada hoşuma gitti. darısı başıma.
canım benim ya tşk ederim inanılmaz motive ediyosunuz :) opuyorumnanaktanCanımmm sonucuna şaşmıyorum;çünkü bandajlı iken bile gayet güzel görünüyo,güzel olacağı sinyalini veriyordu burnun.Çok güzel.Burnunun yeni haliyle birlikte tüm hatların ön plana çıkmış.Özellikle yeşil gözlerin:)
sağol cnmçok doğal olmuş kmse estetik olduğunu anlamaz.güle güle kullan canım.:)
eveeet cok dogal olmus ve sana cook yakismis maasallah sislik de yok sanki.. insallah ben de su alcilari bi aldiriym de bana da guzel yorumlar yazsinlar soyle :))