31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

ben geldim kızlar yeni halimi gözlerim yadırgıyor sanırım :) Fotoları yüklüyorum şimdi yorumlarınızı eksik etmeyin ;)

ben geldim kızlar yeni halimi gözlerim yadırgıyor sanırım :) Fotoları yüklüyorum şimdi yorumlarınızı eksik etmeyin ;)

Cnm yeni burnun harika tek kelimeyle,bayıldım... :)))
Umarım kendi burnum içinde aynı yorumu yapabilirim o aşamaya geldiğimde.
Çok geçmiş olsun.Yeni burnunla sağlıklı,mutlu günler... :))

süper süper ... sanki o burunla doğmuşsun gibi . defalarca baktım ve baktıkça dahada hoşuma gitti. darısı başıma.

Canımmm sonucuna şaşmıyorum;çünkü bandajlı iken bile gayet güzel görünüyo,güzel olacağı sinyalini veriyordu burnun.Çok güzel.Burnunun yeni haliyle birlikte tüm hatların ön plana çıkmış.Özellikle yeşil gözlerin:)

eveeet cok dogal olmus ve sana cook yakismis maasallah sislik de yok sanki.. insallah ben de su alcilari bi aldiriym de bana da guzel yorumlar yazsinlar soyle :))

Canımmm sonucuna şaşmıyorum;çünkü bandajlı iken bile gayet güzel görünüyo,güzel olacağı sinyalini veriyordu burnun.Çok güzel.Burnunun yeni haliyle birlikte tüm hatların ön plana çıkmış.Özellikle yeşil gözlerin:)
canım benim ya tşk ederim inanılmaz motive ediyosunuz :) opuyorumnanaktan

eveeet cok dogal olmus ve sana cook yakismis maasallah sislik de yok sanki.. insallah ben de su alcilari bi aldiriym de bana da guzel yorumlar yazsinlar soyle :))

sağol canım şişlik var olmaz olur mu yanaklarım bu kadar tombiş değil normalde :d birde burun ucum çok şiş. Zamanla inicek ve daha da güzelleşicek inş.
Evet canım seninde fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz hadi bakalım :)

pikolatım şiş hali bile güzel.birkaç ay sonra daha güzel olcak inşallah.bu arada çok tatlı bir insansın özel mesaj için teşekkür ederim.ekledim msne umarım denk gelip konuşabiliriz :)

Back
X