• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

evet canım baya az hasarla atlattım sayılır. Sadece sol yanağım ve gözüm biraz daha çok şişti ama geçti bile sayılır azcık kaldı ben bile beklemiyodum bu kadar çabuk atlatacağımı maşallah diyeyim de nazar değmesin :d
Kontrole gittim alçımı aldı doktorum tamponlarımı çıkardı, tamponlarım çıkarken biraz acıdı valla yalan yok zaten doktorum da acıyacak demişti :) ama sonuç güzel alçıyı ve tamponları aldıktan sonra sadece 1 dakikalığına burnumu gösterdi doktorum çabuk bak hemen sarıcaz dedi bi baktım ve şok gerçekten eski burnumdan eser kalmamış :) Doktorum da baya havalı bi burun yaptım sana demişti ama gerçekten çok beğendim. Burdan doktoruma sonsuzzzzzzz teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece sol burun deliğim daha şiş ama zamanla ineceğini söyledi doktorum ben de ona her konuda sonsuz güveniyorum =) :sm_cool:

cok sevındım senın adınaa..ilk halini begendıysen tamamdır ozaman :) benımde orantısızlık vardı ama zamanla duzelıyor.ee artık havalı burnunun resımlerını beklıyoruz:teytey:

Venus son eklediğin fotoya baktım tatlım hala fotoya yorum yazamıyorum ama mükemmel olmuş gerçekten gün geçtikçe güzelleşmiş :)

hehe :d sağol tatlım ya doktor dedi valla havalı burun yaptım diye ama bakalım havası kaç çıkıcak :D

havalı yaptım dedıyse havalıdır cunku banada cokguzel bır burun yaptım demişti dedıgı cıktı:) ee artık havasından gecılmez burnununhihoyyyt

hosbuldum venuscum tesekkur ederim :)) kaydirigubbakcemile5
bugun bakindim biraz foruma, buralardaydim :)
nasil gidiyor?
ben yeni bi fotograf ekledim gecen gece burnum iner gibi olmustu ama yine performansindan bir sey kaybetmeyerek sisti :)delikafadulden

wayy wayyy sen şiş mişş dıyosun ama cokguzelll olmuşşş önden de harıka gorunuyorr.....şişer iner sorun deıl..temelı saglam atılmış:) ben artık burnumdan gectım sızınkılerı takıp edıyorum:)

dedigin gibi sisiyo iniyo, biseyler oluyor, her zaman yakalayamiyorum bu goruntuleri :)
senin burnuna bol bol baktim venuuus ondan olmustur guzelligi olduysa :))))
ben de yeni ameliyat olan birileri olunca kendimden cok meraklaniyorum, simdi pikolattan gelicek yeni eser :)

dedigin gibi sisiyo iniyo, biseyler oluyor, her zaman yakalayamiyorum bu goruntuleri :)
senin burnuna bol bol baktim venuuus ondan olmustur guzelligi olduysa :))))
ben de yeni ameliyat olan birileri olunca kendimden cok meraklaniyorum, simdi pikolattan gelicek yeni eser :)

cnm ya bende cok begenıyorum senın burnunu:) ozaman bende senın kavıse bol bol bakıyım banada gecsın dıye:) gercı hep bakıyorum yenı foto ekledı mı dıye.. evt pikolatın havalı burnu merakla beklenıyorkaydirigubbakcemile4

ya şu an sargı var bisürü bişey anlaşılmıyo onun için eklemiyorum kızlar :) 12sinde kontrole gidicem tekrar sanırım çıkıcak bu sargılar da. Sargılarım çıkar çıkmaz koyucam resmini bende 1 kez görebildim burnumu bende çok merak ediyorum valla =) boshayallersmile

pikolat resim koyup sen baktıktan sonra kaldırıcam :) eluard sende bak yenı resım koyucam taze daha bugun cektıklerımden:) yalnız baglantımda sorun var bıraz bekletebılırım sızı.

tetikteyim venus :1ninca:
ama resim diyince benim baglantim da heyecanlandi bi yavasladi :)

kusura bakmayın arkadaslar gercekten baglantım cok kötü deli etti benı ::::::( inş bugun koyucam:kedi:

Back
X