Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşk kavramının yanılsama olduğuna inanıyorum. Sevgi, saygı ya da fedekarlık gibi kavramlar daha değerli. 30'dan sonra da sevilir aşık olunur evlenilir de yeterki herşey denk gelsin
Sık elediğimizden bahsediyoruz tecrübeden çok artik ne istediğini biliyorsun biliyoruz..illaki bu eş anlaminda degil her konu hakkinda çok sık eliyoruz arkadaşlık dostluk vs ..
Seni anlıyorum 30 lu yaslar cok guzel yaslar tecrübe ve tabiki insanları taniyabilme..inşallah en yakin zamanda aşık olursun
Peki o zamana kadar ilişkileriniz oldu mu ? Ben ekndimi umutsuz vaka görüyorum bazen ne duGun bir ilişkim olmuş ne de bitmeyen arkadasliklarim. Yaşım 27 biri yok olmuyor
Oldu ama ciddi sayilmaz. 27 yas cok guzel bir yas. Hayattan zevk almaya bak, birisi illaki cikar karsina. Ama amacin kendine yatirim yapmak, hayattan zevk almak ve mutlu olmak olsun.